הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בר רפאלי שברה את היד ופתחה את הסנטר

צלמי הפפארצי בארץ הם חסרי כבוד וחסרי בושה. אני מקווה שהיא תתבע את אותו אחד ואולי חברים שלו ילמדו לקח (בדומה לשטויות שהיו בארץ עם ג'סטין ביבר, שהוא "דרס" פפארצי).

• פותח/ת השרשור
כתוב שבאו רק לצלם אותה והיא כרגיל שמה יד על הפנים ומעדה. מעניין אם יצוצו תמונות של המקרה.

אם זה קרה באשמתו, היא תתבע לו את התחת. היא דוגמנית והביטוח שלה על הגוף שלה מאוד גבוה. אני מקווה שיש לו ביטוח צד ג'.

החוק קובע שאסור לגרום נזק לרכוש של מישהו אחר. גוף = רכוש של מישהו אחר. אם הוא אשם בזה שהיא מעדה, היא תתבע אותו, בייחוד שהיא יכולה לטעון לאובדן הכנסה כי היא דוגמנית.

• פותח/ת השרשור
ואם הוא הלך לפניה עם מצלמה בלי לשים לה מכשול והיא שמה יד על הפנים ולא שמה לב ונפלה אז הוא לא אשם פה. אם החוק מתיר לצלם אדם שהולך ברחוב אני לא רואה אפשרות שהיא יכולה לתבוע אותו.

תלוי מה היה שם. אם הוא עמד לה בדרך והיא התחמקה ונפלה בגלל זה, זה יתפוס. אם הוא שייך לעיתון העיתון יגן עליו משפטית, אם הוא פרילנסר והיא תתבע הוא בבעיה.

• פותח/ת השרשור
היא יותר לא תוכל לעשות את הפוזה של הדוגמנית ככה עם הראש למעלה כי יראו לה את הסנטר.

---------- התגובה התווספה ב 18:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:28 ----------

נערך לאחרונה:
גם אם אין עילה לתביעה, יש לה מספיק כסף לתבוע אותו כדי ללמד אותו לקח, שיבזבז כסף על עורכי דין ושאר הירקות, בין היתר העיתון העלוב שבו הוא עובד.

• פותח/ת השרשור
כן היא אמרה בראיון לפני כמה זמן שמה שאנשים חוסכים לטיול בחו"ל בכמה חודשי עבודה היא מרוויחה בשבוע...

צלמי הפפארצי בארץ הם חסרי כבוד וחסרי בושה. אני מקווה שהיא תתבע את אותו אחד ואולי חברים שלו ילמדו לקח (בדומה לשטויות שהיו בארץ עם ג'סטין ביבר, שהוא "דרס" פפארצי).
נראה לי שבכל העולם צלמי פאפרצ'י הם חסרי בושה וכבוד..
מי אמר שאין עבודה שמביישת את בעליה?

מגזין סארס מגלגל בארה"ב כמה מאות מיליוני דולרים בשנה. מגזין People בעל 13.5 מיליון מנויים, 90% מהמגזינים הללו זה תמונות פפארצי ודברים צהובים על כוכבים.

לא רק הצלמים דפוקים. גם הצרכנים של זה דפוקים. (אלא אם כן הן משתזפות בעירום) LOL

צלמי פפרצי כמו נרקומנים אחרי המנה אותו סיפטום של גועל לא מקנא בכל המפורסמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית