הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון toronto super show

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יש מלא ששונאים אותו מתוך קנאה ירוקה. יש כאלה שזילזלו בו ,כולל אותי בזמנו,אבל הכרנו קצת יותר קרוב ואין לי נגטיב יותר. מדינת ישראל לא ברקע בכלל,בכל הזדמנות הוא מדגיש שפה היה לו רע ויחס לספורטאים רע מאד ,אז לא נראה לי שהוא מייצג כחול -לבן. אני ישאל אותו.

אנטון באחד הראיונות שלו הוא כבר אמר הכול, עם אני לא טועה זה היה בראיון ברדיו בmd עם שון ראיי
בזמנו שמעתי את הראיון ואני דיי מזדהה איתו בארץ התרבות של הפיתוח גוף בקושי קיימת מהרבה סיבות
מבחינתי זה עוד ענף לעשירים בלבד(וסליחה שאני אומר את זה ,במצב הכלכלי של היום מאוד מאוד קשה בארץ להזיז משהוא ,לקנות אוכל בכמויות ותוספי מזון ושלא נדבר בכלל על ממתקים)

קנאים תמיד היו ויהיו אז בקטנה זה לא שווה יחס
שאותם ענשים ידברו בתחרויות.

למרות הכול בראיון האחרון בטורונטו אחרי התחרות הוא אמר שזה הישג גדול בשבילו ובשביל המדינה שלו(ישראל)
אז כנרא הכול בא מתוך מצב רוח אבל הזכרונות מהעבר אף פעם לא ימחקו.

נערך לאחרונה:
אנטון באחד הראיונות שלו הוא כבר אמר הכול, עם אני לא טועה זה היה בראיון ברדיו בmd עם שון ראיי
בזמנו שמעתי את הראיון ואני דיי מזדהה איתו בארץ התרבות של הפיתוח גוף בקושי קיימת מהרבה סיבות
מבחינתי זה עוד ענף לעשירים בלבד(וסליחה שאני אומר את זה ,במצב הכלכלי של היום מאוד מאוד קשה בארץ להזיז משהוא ,לקנות אוכל בכמויות ותוספי מזון ושלא נדבר בכלל על ממתקים)

קנאים תמיד היו ויהיו אז בקטנה זה לא שווה יחס
שאותם ענשים ידברו בתחרויות.

למרות הכול בראיון האחרון בטורונטו אחרי התחרות הוא אמר שזה הישג גדול בשבילו ובשביל המדינה שלו(ישראל)
אז כנרא הכול בא מתוך מצב רוח אבל הזכרונות מהעבר אף פעם לא ימחקו.

אני באמת פטריוט מושבע של ישראל אבל במצב שלו הייתי מבין עם הוא היה לוקח קרדיט רק לעצמו. אני יברר איתו.

בראיון שפירסמו כאן אחרי התחרות הוא אומר שהוא ישראלי, מישראל ומייצג את ישראל אבל גר עם אישתו בקנדה.

מה קורה לבילדרים האלה שפתאום שהם עוזבים לחול הם נראים מקצוענים יותר מה זה סטרואידים איכותיים יותר?

בין היתר, וגם המכונים שם הרבה יותר משוכללים ויש לך מגוון של מכשירים.

לא צריך הרבה מידי "מכשירים" בשביל להתאמן כמו שצריך. אולי תכשירים..

זה שתעשה סייקל ממש לא יעשה שתיראה כמוהם...צריך לדעת מה אתה עושה מבחינת הכל אימונים, תזונה, וחומרים

אני יכול להבטיח לכם שה"תכשירים" הם אותם תכשירים.

חברים, הבחור מתאמן כבר הרבה שנים ולא לשכוח שמדובר בפאוור ליפטר ביסודו שעבר לתחום הפיתוח גוף.
עמית נתמך במשך כל השנים כלכלית ע"י אבא שלו וכך היה בארץ וגם בחו"ל - ככה שהיה לו את כל הזמן שבעולם לישון כמו שצריך,אוכל תוספים וכמובן אימונים פעמיים ביום - הלוואי על כולנו.
לא לשכוח שגם אנשים ברמתו של רוני קולמן עבדו לפרנסתם במקביל לאימונים והתפתחו לאט יחסית כמובן עם עזרה מעודדת ומחודדת אבל... החשיפה הגדולה שלו קרתה אחרי למעחלה מ-10 שנים של אימונים.
במקרה של עמית הוא משקיען,מקצוען ונמצא בסביבה תומכת מכל הכיוונים אז זה שונה.
אי אפשר להשוות דרך חיים של בנאדם למתאמן מהשורה שהולך 2-3 פעמים לשבוע לחד"כ ושותה 2-3 שייקים של חלבון בשבוע !!
בנושא של להזדהות עם המדינה - המקצוע של פיתוח גוף איננו ספורט המוכר רשמית בישראל ואיננו נתמך ע"י שום גוף רשמי ממשלתי וחבל !!!
אז בבקשה למרות שהוא מזכיר את מוצאו וההזדהות עם המדינה אין לו שום מחויבות לייצג את המדינה כי הוא שם בזכות עצמו ומי שמסביבו ולא בזכות המדינה וזה מה שבטוח !!!
אפילו ספורטאים אולימפיים שמייצגים את המדינה וזוכים במדליות אם הם לא דואגים לעצמם פונים למגזר הפרטי בסופו של דבר נזרקים לכלבים וחבל!!!

הוא היה מישקולן לא פאוור ליפטר. הוא דיבר על כך בראיון שלו עם מישהו.

עמית ספיר נחשב עכשיו לבילדר הכי מקצועי שקם לנו פה?

אין פה בדיוק דעה, זאת עובדה. הוא הגיע הכי רחוק מכל מתחרה שקם בארץ, לכן הוא הטוב ביותר בארץ נכון לעכשיו וכנראה לשנים הבאות. אפשר אולי להשוות אותו לאלי האנה אבל הם מתחרים באיגודים שונים ויוקרות שונות, קשה להשוות את זה.

אין מה להשוות. זה הכי רחוק.

עמית

עמית לא טס כדי להצליח בחו"ל אלא פשוט ברח.
והוא לא נתמך רק באבא שלו אלא מכל מי שרק יכול.סוג של "שנורר".
כל מי שבכיר אותו בארץ חטף ממנו סתירה מצלצלת ולכן השיאה כלפיו היא מוצדקת ביותר.
המזל שלו שבקנדה אף אחד עדיין לא הכיר אותו וברגע שזה יקרה כנראה שעמתי יצטרך לחפש לו יבשת אחרת.
אז להגיד שהוא כזה מוצלח?חארטה.לא שווה כלום במקרה שלו.

• פותח/ת השרשור
עמית לא טס כדי להצליח בחו"ל אלא פשוט ברח.
והוא לא נתמך רק באבא שלו אלא מכל מי שרק יכול.סוג של "שנורר".
כל מי שבכיר אותו בארץ חטף ממנו סתירה מצלצלת ולכן השיאה כלפיו היא מוצדקת ביותר.
המזל שלו שבקנדה אף אחד עדיין לא הכיר אותו וברגע שזה יקרה כנראה שעמתי יצטרך לחפש לו יבשת אחרת.
אז להגיד שהוא כזה מוצלח?חארטה.לא שווה כלום במקרה שלו.

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה מאיפה?
על סמך מה אתה פותח את הפה שלך?
מי אתה בכלל?? נפגעתה ממנו במקרה? דבר פתח תחשוף את עצמך אל תהיה גיבור מקלדות

ההצלחה של עמית מדברת בעד עצמה, יחיו הקנאים ויסבלו, ומי שגבר וגם עם נפגע ממנו ידע גם לפרגן

לענשים כמוך שבאים להתסיס ולזרועה שנעה בפורם אין מקום כאן!!

אדון xright !
גם אי מה שאתה טוען מתקרב לאמת אתה צריך לבסס אותה ולהוכיח ולא לזרוק סתם רפש באויר!!
חשבת אולי אדון יקר, שיש הרבה אינטרסנטים בארץ שמנסים לרכב על גב של מישהו עם אמביציה ובסוף שהוא מבין שרק מנצלים אותו אז הוא קם ולוקח את הרגליים שלו ומנסה בדרך חדשה.
תשאל כאן בפורום את אנטון אם זה קיים שמישהו מנצל אותך בדרך למטרה ואז מציג אותך כזבל שניצל אותו וההיפך הוא הנכון !!!
יש כמו עמית בארץ המון כאלה דוגמת: סטס סטרוסברג, דרור עוקבי שעשו את הכל לבד ואז שהיו צריכים פוש קטן באו וסייעו להם תמורת פרסום ואז אחרי הכל שנפרדו הדרכים הציגו אותם כעוקצנים ונוכלים נצלנים וההיפך הוא הנכון !!!

הישג מרשים שמלווה בגנטיקה "ישראלית" נדירה.

Back
למעלה תחתית