הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון toronto super show

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך
העמית שעזב את הארץ ועמית שיש עכשיו בקנדה זה שתי אנשים שונים מבחינת אישיות,ערכים ויחס לסביבה. אני לא סבלתי עמית שהיה פה ,אבל הוא השתנה וצמח קם בהשקפות שלו,אז נכון לעכשיו אני ישמח אם הוא חושב שאני חבר שלו.

עזבו אותכם מהשטויות הדיון הוא לא על האופי של עמית אלה על ההישג שלו כבודיבילדר מקצועי ועל ההשיג הזה אין עוררין נקודה.

הדיון הזה תמיד יהיה .כל עוד לגיטימי דיון על ארנולד שהתערבב בקהילה הורודה כדי להשיג את האינטרסים שלו וקאי גרין וקוין לברון ומי לא...אף פעם זה לא יהיה נטו. תמיד נשמע קולות הקנאים והספקנים(אני אחד מהם). ברמה כזאת של חשיפה-יש לגיטימציה לביקורת וגם לרכילות מכל הסוגים.
מה שהכי נכון להרגע- הוט בילדר תוצרת כחול-לבן הכי מוכתר כרגע אם אני לא טועה. מה היו התארים של שגיא קלב?

אני עדיין לא מבין מה הקשר. אני גם חושב שהבן אדם לא סימפטי עם נאמר זאת בעדינות. זה לא משנה את העובדה שהוא עשה משהו שאף מתח גוף ישראלי לא עשה מעולם. מצידי שיהיה הבן זונה הכי גדול שקיים ההישג הוא הישג.

Back
למעלה תחתית