הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תיקון סקוואט- פעם II

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
תיהיו עדינים :120ag:
התחת שלי נכנס פנימה בגלל חוסר גמישות, את זה אני יודע

תודה רבה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יופי של שיפור.

רק דבר אחד, אתה מעקם את הגב טיפה יותר מדי. זה לא בגלל חוסר גמישות, אתה פשוט לא חושב מספיק על להחזיק את הכל מתוח ואת הגב ישר.

יופי של שיפור.

רק דבר אחד, אתה מעקם את הגב טיפה יותר מדי. זה לא בגלל חוסר גמישות, אתה פשוט לא חושב מספיק על להחזיק את הכל מתוח ואת הגב ישר.

צודק.
תסתכל בירידה שלך הגב מתעקם די הרבה האמת.

מעבר לזה אתה די קלטת את הצורה של התנועה ויש לך גם עומק טוב, לא כל כך הצלחתי לראות את העמידה, נראה לי אתה יכול לפתוח את הרגליים עוד כמה סנטימטרים.
תוציא את החזה החוצה, תהיה מכווץ, אל תעמוד סתם ככה מתחת למוט.
זהו, מעבר לזה קלטת טוב את התנועה, כל ההערות זה ניואנסים וזה דברים שמתקנים בקלות אז תתעודד..

בהחלט תנועה נכונה.
שני תיקונים קלים בנוסף למה שנאמר כבר -
תוציא את האגודלים החוצה. זה יעזור לך בלהכניס את הידיים טיפה יותר פנימה וישר, וזה יעזור לך לשמור על גב חזק.
והדבר היותר חשוב, אני לא רואה בסרט שאתה עוצר למעלה, לוקח נשימה ענקית ומחזיק אותה. עושה רושם שאתה נושם כרגיל. אתה חייב לעשות ולסלבה. אם פיספסתי ואתה אכן מקפיד על זה אז תתעלם.

• פותח/ת השרשור
בהחלט תנועה נכונה.
שני תיקונים קלים בנוסף למה שנאמר כבר -
תוציא את האגודלים החוצה. זה יעזור לך בלהכניס את הידיים טיפה יותר פנימה וישר, וזה יעזור לך לשמור על גב חזק.
והדבר היותר חשוב, אני לא רואה בסרט שאתה עוצר למעלה, לוקח נשימה ענקית ומחזיק אותה. עושה רושם שאתה נושם כרגיל. אתה חייב לעשות ולסלבה. אם פיספסתי ואתה אכן מקפיד על זה אז תתעלם.
אתה צודק...
בקשר לאגודלים אני מודע לזה ואני יתקן את זה 😃
ובקשר לעצירה, כי זה משקל שקל לי... במשקל גבוה אני יהיה חייב לעצור למעלה כי אני יהיה מת 😃

תודה רבה לכולם 😃

אתה צודק...
בקשר לאגודלים אני מודע לזה ואני יתקן את זה 😃
ובקשר לעצירה, כי זה משקל שקל לי... במשקל גבוה אני יהיה חייב לעצור למעלה כי אני יהיה מת 😃

תודה רבה לכולם 😃

העצירה למעלה לא חשובה. נשימה נכונה היא מאוד חשובה. אתה צריך לעצור למעלה גם במשקלים כאלה כדי שתספיק להוציא אויר, לקחת נשימה ענקית שממלאת את החזה והבטן, להפעיל את שרירי ה- core ואז לרדת. זה גם מה שיעזור לך בלשמור על קשיחות שהעירו לך שהיא רופפת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית