הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכשהו לחבר בין שני הדברים

• פותח/ת השרשור ELIA-E
  • פורסם בתאריך

ELIA-E

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
נכון שאני עדיין בSS אבל אני מעדיף לחשוב גם על העתיד אז אל תגידו קודם תסיים ואז תחשוב...
כיצור אחרי SS ואחרי חיטוב יש אפשרות אכשהו לשלב ולהיתקדם במשקלי עבודה עם שילוב של 4-3 אימוני קרב מגע בשבוע עם טקסס( או תוכנית אחרת )או דמבאס(אם זה בכלל משנה)?

תודה מראש

• פותח/ת השרשור
איזה מתכונת אתם ממליצים לי?(אם בכלל זה אפשרי לשלב ,מימה שחישבתי זה יוצא תוצא או שאני מת או שאני נכה גם אם אני יוכל מלא וישן טוב)

3-4 אימוני קרב מגע עם טקסס מלא לא יילך בחיים. תצטרך לחשוב על משהו בכיוון של 2 אימוני כוח בשבוע, אולי אולי עוד אימון קל אם אתה לא נקרע בקרב מגע.

• פותח/ת השרשור
גם אם אני ירד לשני אימונים ,אחד אימון כבד והשני אימון עם נפח קטן יותר זה עדיין אפשרי?

אחרי יום נפח בטקסס אתה בקושי יכול להתכופף להוציא דברים מהמקרר. יום חופש אחרי הוא חובה.
אני לא חושב שזאת תכנית מתאימה. אלא אם אתה באוף סיזן.

• פותח/ת השרשור
שמע רוב הסיכויים אני יהיה באוף סיזן אבל נגיד שלא איזה תוכנית מתאימה(אם יש)?
אולי ביום חמישי אימון כוח יום מנוחה יום אימון כוח ואז אימוני קרב מגע עד יום רביעי (ישרוד?)

נערך לאחרונה:
4 אימוני קרב מגע בשבוע?
קשה לי להאמין שתצליח אימון אחד בחדר כושר.

תנסה לכיוון אימון SS אחד בשבוע ותראה איך הולך, אולי תוכל להוסיף עוד אחד ואולי גם זה יהיה יותר מדיי.

לי יש 3 אימוני קרב מגע משולב עם MMA בשבוע, אני מסתדר מצויין!!!
אוכלים יותר ( והרבה יותר) אתה יכול לעשות 2 אימונים עצימים או 3 של: עצימוץ, נפח והתאוששות ( שאתה מנסה לתקוע את הנפח הקשים בין ימי מנוחה)

זה בכלל לא הדבר הכי נוח שיש, אבל אם אתה אוהב את זה אתה תסתדר.

3-4 אימוני קרב מגע עם טקסס מלא לא יילך בחיים. תצטרך לחשוב על משהו בכיוון של 2 אימוני כוח בשבוע, אולי אולי עוד אימון קל אם אתה לא נקרע בקרב מגע.

מה לגבי הלינארית של ביל סטאר במקום טקסס? המשקלים שם הם לא סטס-אקרוס, אז אני מניח שהיא פחות אינטנסיבית.

והאם התשובה שלך הייתה שונה אם היה מדובר ב3-4 ריצות ארוכות (10 ק"מ) בשבוע ולא בקרב מגע (קרב מגע זו לא בדיוק פעילות אירובית. יש גם תרגילי כח, קרבות, עבודה מול פדים ועל השק..).

מה לגבי הלינארית של ביל סטאר במקום טקסס? המשקלים שם הם לא סטס-אקרוס, אז אני מניח שהיא פחות אינטנסיבית.

והאם התשובה שלך הייתה שונה אם היה מדובר ב3-4 ריצות ארוכות (10 ק"מ) בשבוע ולא בקרב מגע (קרב מגע זו לא בדיוק פעילות אירובית. יש גם תרגילי כח, קרבות, עבודה מול פדים ועל השק..).

מודגש= פעילות אירובית......

לדעתי כל תוכנית 3 פעמים בשבוע עם אימונים אירוביים או אנאירוביים עצימים אחרים זה לא רעיון טוב. עניין של עדיפות במה להשקיע. תוכנית של פעמיים בשבוע כוח / פעם כוח פעם נפח / פעם כוח פעם התאוששות תקרע אותך הרבה פחות.

מודגש= פעילות אירובית......

קרב הוא 3/5 סיבובים מאוד אינטנסיביים שכל אחד אורך 3 דקות וביניהם יש דקה מנוחה (9/15 דקות פעילות נטו). בספארינג (קרב באימון) הייתי מרגיש כאילו ביצעתי אינטרוואלים קשים והייתי גמור אח"כ. זה נחשב כפעילות אירובית למרות משך הזמן הקצר והאינטנסיביות?

כנ"ל לגבי עבודה על השק/פדים. פה זה גם תלוי איך אתה עובד, אבל נניח שבאותה מתכונת שציינתי למעלה.

קרב הוא 3/5 סיבובים מאוד אינטנסיביים שכל אחד אורך 3 דקות וביניהם יש דקה מנוחה (9/15 דקות פעילות נטו). בספארינג (קרב באימון) הייתי מרגיש כאילו ביצעתי אינטרוואלים קשים והייתי גמור אח"כ. זה נחשב כפעילות אירובית למרות משך הזמן הקצר והאינטנסיביות?

כנ"ל לגבי עבודה על השק/פדים. פה זה גם תלוי איך אתה עובד, אבל נניח שבאותה מתכונת שציינתי למעלה.

תראה, בהגדרה קרב זה לא פעילות אירובית אבל זה מוציא המון קלוריות שאתה משלב את זה בתוך האימון עם עבודת פאדים, שקים, ריצה, חבל, כוח.....

ואני אישית גומר אימון מזיע כמו חמור, הסיבולת עובדת חזק בקטע של הכושר.

באימון קרב מגע יכול להיות הרבה אירובי (אם אתה עושה הרבה קרבות) וגם לא (אם אתה עובד על הטכניקות).

• פותח/ת השרשור
אולי מי א-ד קרב מגע ואז אימון אתוששות יום מנוחה ואז נפח ובשבוע הבא עצימות במקום נפח ,אני ישרוד? אולי בכלל עדיף לי לעבור לפיצולים?

(אגב סליחה על הקפיצה פשוט לא היתי הרבה זמן בפורום....)

אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר בתוכנית SS, ו3 פעמים בשבוע באומנויות לחימה.
זה קורע אותי מכל כיוון אפשרי, הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להוריד משקלי עבודה או לעשות פחות חזרות/סטים שגם את זה אני כמובן לא מזניח כדי לעקוב אחרי התוכנית.
אבל שוב, כל עוד זה לא MMA זה לא ממש משפיע (חוץ מגילגולים וכל מיני תרגילים שאתה עושה כשכואב לך באיזשהו מקום באמת קורע את אותו מקום ויכול להוביל לפציעה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית