הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת טעמים של אבקות

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
יש לי רעיון שאני חושב שמאוד יעזור כאן בפורום ובתהליכי החיפוש,
למה לא לעשות נעוץ רק של הביקורות של כל האבקות שמעלים כאן ?
זה יכול לעזור לאנשים בקנייה של אבקות וגם מקצר הרבה חיפוש כי בתכלס זה מידע חשוב.

יש כבר כזה בארכיון על כל הטעמים(16) של אופטימום(או לפחות אלה שהיו קיימים לפני שנתיים) שמשה רשם פעם.
בערבוב עם מים ובערבוב עם חלב.
הפוסט ההוא כבר דיי מיושן הייתי אומר ולחדש את זה יכול להיות אחלה רעיון!
לשים מן שבלונה של כמה שורות למילוי(כמו בנעוץ של חדרי הכושר-טעם,עם מים\חלב,ערבוב,ריח וכו'...) בישביל שכל ביקורת תיהיה לפי סדר מסויים,וכל פעם כשמישהו מוסיף משהו פשוט לשים את זה בעמוד הראשי.

מה אומרים על זה המנהלים?😃

• פותח/ת השרשור
יש את כפתור החיפוש, אין בזה צורך ממשי.

אולי. אבל אם נגיד מישהו חדש שבא לפורום הוא לא יודע איזה אבקות היו או בכלל אם יש דבר כזה ביקורת, אז יהיה לו יותר קל פשוט.

---------- התגובה התווספה ב 12:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:32 ----------

יש כבר כזה בארכיון על כל הטעמים(16) של אופטימום(או לפחות אלה שהיו קיימים לפני שנתיים) שמשה רשם פעם.
בערבוב עם מים ובערבוב עם חלב.
הפוסט ההוא כבר דיי מיושן הייתי אומר ולחדש את זה יכול להיות אחלה רעיון!
לשים מן שבלונה של כמה שורות למילוי(כמו בנעוץ של חדרי הכושר-טעם,עם מים\חלב,ערבוב,ריח וכו'...) בישביל שכל ביקורת תיהיה לפי סדר מסויים,וכל פעם כשמישהו מוסיף משהו פשוט לשים את זה בעמוד הראשי.

מה אומרים על זה המנהלים?😃

כה בדיוק כמו בנעוץ של החדר כושר.

זה לא ישים. אנשים רק יתבלבלו מהביקורות האלו כי לכל אחד יש טעם אחר והוא רואה ומבקר את הדברים בצורה שונה. לעשות ביקורות על בסיס של התנסות אישית עם טעמים וריחות זה כישלון מראש.
בנעוץ של חדרי הכושר זה 90% עובדות, אין שם ממש לאן ללכת ימינה או שמאלה.

הנה אני פרסמתי את הביקורת שלי על אינטראקטיב בתוספי תזונה כללי... פשוט צריך להעריך את הנתינה וההשקעה של המשתמשים וימשיכו לתת ביקורות ולתרום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית