ייעוץ תוכנית מיוחדת

• פותח/ת השרשור hold
  • פורסם בתאריך

hold

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
רציתי לשאול אם יש תוכנית מיוחדת הניתן לעבוד בה
בימים כגון ראשון שני רביעי וחמישי ? משהו כדומה לפיצולים אבל תרגילים שלא יפגעו בהתאוששות שלי נגיד אם אני אשים דדליפט אז לא הגיוני שאני אעבוד יום אחרי על הרגלים או משו בסיגנון..
יש משהו תוכנית כלשהי ??

לפי הימים שאתה מתאר זה אופייני ל-AB.
מה הבעיה ברגליים אחרי דדליפט?? מקסימום אתה יכול לשלב אותם באותו אימון.

• פותח/ת השרשור
לפי הימים שאתה מתאר זה אופייני ל-AB.
מה הבעיה ברגליים אחרי דדליפט?? מקסימום אתה יכול לשלב אותם באותו אימון.

תוכנית אחרונה שעשיתי AB קצת התקשיתי והופיעו כאבים בכתף שמאפיינים דלקת..האם תוכל לעזור לי עם התוכנית שלי ולהגיד מה לא טוב בה ? ניסיתי בפורום אחר אבל רובם ליצנים..
תוכנית דומה למה שעשיתי..

a:
מתח אחיזה רחבה: 4 סטים 7 חזרות עם משקל
פנדלאיי רואו 6 חזרות 3 סטים
בנצ' פרס 5 חזרות 3 סטים
בנצ' דאמבל בשיפוע קצת פחות מ45 מעלות 3 סטים 8 חזרות
מוט w 3 סטים 8 חזרות
פטישים 2 סטים 8 חזרות

b:
סקוואט בסמית משין (צוחק חח ) סקוואט כנגד מוט 3 סטים 5 חזרות
אובר האדד פרס 7 חזרות 3 סטים
כתף אחורית במכונה 2 סטים 5 חזרות
יד אחורית: מקבילים עם משקל 5 ,3סטים
פולי מעל הראש 2 סטים 8 חזרות

אני חושב להוריד את הבנצ' בשיפוע עליון ולעשות 4 סטים לבנצ' רגיל שיהיה לפחת 4 מאשר 6
עם הכתפיים מה אפשר להוריד או שלהשאיר ?

אם לא צריך להוריד אז רק תגידו אני לא הכי מבין בפיצולים..

אני לא הייתי עושה גב וחזה ביחד כי זה קשה, ואם כבר אז תתחיל בחזה.
לטעמי אתה עושה מעט מדי חזרות בחלק מהסטים, תתחיל לפחות עם 10 חזרות בסט הראשון אם אתה רוצה מאסה, בסטים הבאים תרד ל-8 ו-6 חזרות.
חזה עליון זה בסדר אל תוריד אותו, אבל מה שלא הגיוני זה שיש לך רק תרגיל אחד לרגליים-תוסיף לפחות לחיצה במכונה וכפיפת ברכיים במכונה.
בקיצור כל תרגיל תיתן לו 3 סטים ובין 6-10 חזרות, לגבי הכתפיים תעשה חימום טוב ותראה שאתה עובד גם נכון.

• פותח/ת השרשור
לטעמי אתה עושה מעט מדי חזרות בחלק מהסטים, תתחיל לפחות עם 10 חזרות בסט הראשון אם אתה רוצה מאסה, בסטים הבאים תרד ל-8 ו-6 חזרות.
חזה עליון זה בסדר אל תוריד אותו, אבל מה שלא הגיוני זה שיש לך רק תרגיל אחד לרגליים-תוסיף לפחות לחיצה במכונה וכפיפת ברכיים במכונה.
בקיצור כל תרגיל תיתן לו 3 סטים ובין 6-10 חזרות, לגבי הכתפיים תעשה חימום טוב ותראה שאתה עובד גם נכון.

סקוואט הורג אותי לרגליים אבל זה לא בעיה להוסיף עוד לחיצת רגליים,אין בעיה תודה רבה על המענה המהיר,אני אתחיל בחזה וזהו 😃

אף אחד לא הבטיח לך שזה יהיה קל.
תקרא את התכנית שלייל רשם ותראה שזה הולך ביחד טוב מאוד. (The generic bulking routine)

לא כתבת את המטרה שלך. איך אתה מצפה שיענו לך לעניין?

מסכים..

נשמע מתאים לAB. יש תכניות AB למסה או לחיטוב במאמרים. בחר אחת מהן.

אתה גם יכול לנסות SS. יש במאמר על SS התייחסות למה ניתן לעשות במקרה שאתה לא יכול להתאמן שלושה ימים לא-רצופים בחד"כ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית