הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקלים והעולם האמיתי?כנסו להסבר כול הסייקליסטים

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
סתם מעניין אותי לדעת במהלך סייקל איך אתם משתלבים עם העולם שלנו
אני מדבר נגיד מבחינת לימודים-אין בעיה לשבת ללמוד לעשות מבחנים
מבחינת עבודה? אין שום בעיה לעשות מה שנדרש ממכם? שום דבר לא משתנה בכם?
משפחה? חברים? אתם יותר מופנמים? אגרסיבים?

סתם מענין אותי לשמוע מה יש לכם להגיד 😉

חח אייל אל תדאג אחי אני לא שותה אפילו טיפה של אלכוהול 😃

משמעת ורק משמעת!!! אחרי הסייקל נפרק כמה צ'ייסרים ונתפוס פי מהר יותר ראש מאשר לפרק בקבוק שלם חח 😃

באמת כדאי הפעם לרדת מזה.. תן את התקופה הזאת כמו שצריך, אחרי זה תשתה, אבל פחות בכול זאת ראיתה איך זה מזיין הכול.

אני כבר התנזרתי מאלכוהול לא יודע פשוט לא עושה לי את זה הסאטלה הזאת של הנאה לשעה שעתיים ואז הכאבי ראש וההקאות בלי קשר לפיתוח גוף פשוט ירד לי מזה..
שאני בסייקל אז מבחינת לימודים די קשה לי..למה אני בן אדם שלא יכול להסתדר אם כל אחד ויש לי פטיל קצר עכשיו אני למדתי בלחמ"ן בסניף ראשון ובתקופה שלמדתי שם סייקלתי בצורא די אגרסיבית הייתי אומר:secret:וטאחלס?הייתה שם מורה אחת שחשבה שהיא מתעסקת אם ילדים בכיתה א' לא נותנת לצאת להשתין באמצע השיעור צועקת על אנשים בכיתה ומדברת בטון מעצבן ולחשוב שהיא סה"כ פוסטמה בת 30 שיש אנשים בכיתה שיותר מבוגרים ממנה זה לא חטיבה ככה שאני פעם אחת הפכתי שם שולחן ולקחתי תדברים והלכתי ולא חזרתי לקורס שלה יותר:suicide:
מבחינת חברים?אני ברגיל והחברים שלי מבינים אותי ואני מרגיש איתם טוב תמיד גם בסייקל וגם מחוץ לסייקל
עבודה?אני חושב על הסייקל ועל שצריך לממן אותו ככה שאני מרוכז בעבודה כמו שאני מרוכז באימון:)
מה שמפריע לי קצת בסייקל זה עצבים אני מתעצבן בקלות ומסוגל לריב על כל פיפס שמישהו זורק לי ומסוגל לריב אם מישהו גם אם הוא מדבר אלי בצורא מתנשא או בטון לא נעים מה לעשות...טרן:s59:🤩

אני כבר התנזרתי מאלכוהול לא יודע פשוט לא עושה לי את זה הסאטלה הזאת של הנאה לשעה שעתיים ואז הכאבי ראש וההקאות בלי קשר לפיתוח גוף פשוט ירד לי מזה..
שאני בסייקל אז מבחינת לימודים די קשה לי..למה אני בן אדם שלא יכול להסתדר אם כל אחד ויש לי פטיל קצר עכשיו אני למדתי בלחמ"ן בסניף ראשון ובתקופה שלמדתי שם סייקלתי בצורא די אגרסיבית הייתי אומר:secret:וטאחלס?הייתה שם מורה אחת שחשבה שהיא מתעסקת אם ילדים בכיתה א' לא נותנת לצאת להשתין באמצע השיעור צועקת על אנשים בכיתה ומדברת בטון מעצבן ולחשוב שהיא סה"כ פוסטמה בת 30 שיש אנשים בכיתה שיותר מבוגרים ממנה זה לא חטיבה ככה שאני פעם אחת הפכתי שם שולחן ולקחתי תדברים והלכתי ולא חזרתי לקורס שלה יותר:suicide:
מבחינת חברים?אני ברגיל והחברים שלי מבינים אותי ואני מרגיש איתם טוב תמיד גם בסייקל וגם מחוץ לסייקל
עבודה?אני חושב על הסייקל ועל שצריך לממן אותו ככה שאני מרוכז בעבודה כמו שאני מרוכז באימון:)
מה שמפריע לי קצת בסייקל זה עצבים אני מתעצבן בקלות ומסוגל לריב על כל פיפס שמישהו זורק לי ומסוגל לריב אם מישהו גם אם הוא מדבר אלי בצורא מתנשא או בטון לא נעים מה לעשות...טרן:s59:🤩
אם אתה לוקח טרן בקורס בוינגייט אני לא יושב לידך 🤫

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית