הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרווירון של באיר (האחרון האמיתי שעדיין בתוקף)

Kicker177

משתמש פעיל
585
272
נק' מוניטין:
190
585
272
טוב חברים צר לי לאכזב אבל אחרי מספר בדיקות ובדיקות מעבדה הגעתי באמת למסקנה שהפרווירון הטורקי שמסתובב בארץ ובעולם הוא לא באמת של באייר (לכל כדור יש מינון שונה של חומר פעיל שזה אינדיקציה על מעבדת אנדאנגראונד) שפשוט מזייפת את המוצר והמותג..

באייר הורידה את הפרווירון מהפס יצור אבל החומר גלם עדיין נגיש לכולם שסהכ זאת אומרת שמסטרולון עדיין נגיש אבל לא כמותג רפואי.

אפשר להגיד שאני משוויץ אבל זה כל מה שהצלחתי להשיג מבית מרקחת (ועכשיו היופי הזה שלי 😀)

20230824_212952.jpg

20230824_213045.jpg

אתה לא מאכזב אף אחד. אני רשמתי את זה עוד לפני שנה. ואנשים פה התווכחו איתי שאני מדבר שטויות. חקה גם לפה יגיעו ויגידו לך שהפרווירון הטורקי זה מקורי של באייר. יש מסמכים באייר מזמן הפסיקו פס ייצור הסיבה הייתה כן בחוסר של חומרי גלם. יש מספר חברות מצומצם שנשאר להם והם עשו ייצור.
הפרווירון הרפואי שצילמת כבר הגיעו לי תמונות וסרטונים של הקופסאות האלה. לא יודע זה נשמע לא הגיוני התוקף הזה. ואני בדקתי בבית מרקחת מסויים יש להם פגי תוקף שלו.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מאכזב אף אחד. אני רשמתי את זה עוד לפני שנה. ואנשים פה התווכחו איתי שאני מדבר שטויות. חקה גם לפה יגיעו ויגידו לך שהפרווירון הטורקי זה מקורי של באייר. יש מסמכים באייר מזמן הפסיקו פס ייצור הסיבה הייתה כן בחוסר של חומרי גלם. יש מספר חברות מצומצם שנשאר להם והם עשו ייצור.
הפרווירון הרפואי שצילמת כבר הגיעו לי תמונות וסרטונים של הקופסאות האלה. לא יודע זה נשמע לא הגיוני התוקף הזה. ואני בדקתי בבית מרקחת מסויים יש להם פגי תוקף שלו.
אני שלחתי את הטורקי לבדיקת מעבדה של גאנסו יצא מסטרלון אבל כדור אחד 20 כדור אחד 27 כדור אחד 19 זה לא רפואי..
מה שיש לי שכב אצל רוקח מעל שנתיים זה מלפני שנתיים הקופסאות. יש פלייר בפנים עברית ערבית רוסית זה מקורי מלפני הקורונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית