ייעוץ תוכנית אימונים של חבר

itay123

משתמש מתחיל
73
0
נק' מוניטין:
-30
73
0
חבר רצה שאני אשאל לגבי תוכנית היאמונים שלו...

חזה- לחיצת חזה במכונה בישיבה- 2*15
רגליים- לחיצת רגליים (לג פרס) 2*15
גב- פולי עליון 2*15
יד קדמית- כפיפות מרפקים 2*15
יד אחורית- פשיטת מרפקים במכונה כזו 2*15
כתפיים- הרחקה לצדדים משקולות יד 2*15

הוא שואל מה דעתכם על תוכנית שלו?

לשבועיים ראשונים זה בסדר- לחמם את השרירים קצט, לגרום לגירוי מינימלי כדי שלא יכאב בבוקר למחרת.
אבל אחרי זה צריך לבחור משהו יותר רציני. איך שאני מבין הוא רוצה לא רק לחזק שרירים מסויימים אלה בכללי להגיע לפיתוח פרופורציאונאלי של הגוף ובריאות כללית. אם אין לו מטרה מובהתק כמו - מסה, הוא יכול לקחת תוכניות AB מהאתר, לשלב קצט ריצות, לבחון את הרגלי האכילה שלו- האם הם מתאימים למטרה זמנית שהוא שם לעצמו.

• פותח/ת השרשור
מה גרוע בה, כדי שאמליץ לא לשנות? חוץ מזה שאין תרגילים מורכבים אמרתי לו.. ולדעתי הוא עושה יותר מדי חזרות

זה מה שכל המדריכים נותנים בהתחלה, אחרי חודש ככה הוא אמור להחליף תכנית וסביר להניח שיתנו לו AB או משהו בסגנון.

תפסיקו לקשקש. התכנית הזאת גרועה בכל קנה מידה ולכל מתאמן אפשרי. אם הוא רוצה תכנית נורמלית שיעשה SS

אני לא מבין מה זה השטות הזאת לתת למתאמן תכנית ואחרי חודש להחליף לו ל AB

ההגיון היחיד שאני מוצא בזה זה שלמדריכים אין כח להכין תכניות אז יש להם תוכניות מתחילים מוכנות מראש כי הם יודעים ש 75% מהאנשים לא יתמידו במכון יותר מ 3 שבועות (אחרי ששילמו שנה מלאה כמובן..)

תפסיקו לקשקש. התכנית הזאת גרועה בכל קנה מידה ולכל מתאמן אפשרי. אם הוא רוצה תכנית נורמלית שיעשה SS

אני לא מבין מה זה השטות הזאת לתת למתאמן תכנית ואחרי חודש להחליף לו ל AB

ההגיון היחיד שאני מוצא בזה זה שלמדריכים אין כח להכין תכניות אז יש להם תוכניות מתחילים מוכנות מראש כי הם יודעים ש 75% מהאנשים לא יתמידו במכון יותר מ 3 שבועות (אחרי ששילמו שנה מלאה כמובן..)

קודם כל זה קורה בכל מכון, לא מלמדים מדריכים בקורס מדריכים את כל הקטע של התכניות כח אז הם לא מודעים לזה.
למרות שאני בעד AB, ואני מאוד מרוצה מהתכנית הזאת.

גם אני מדריך וגם אני לא הייתי מודע אליה, מזל שיש את גוגל.

גם אני בעד AB, אבל אני יותר בעד לתת למתאמן שתתאים לו בצורה הכי טובה ותביא אותו לתוצאות הכי מהר, עניין של יעילות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית