הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 שאלות לגבי הקרוספיט

• פותח/ת השרשור Elad2
  • פורסם בתאריך

Elad2

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
-15
103
0
1) לא הבנתי כלכך אם אני צריך לעשות כל יום את הWOD שבאתר, או יום מנוחה יום לעשות וכן הלאה..
2)יש תרגילים שאני יודע שאני לא עושה אפילו 1 שלהם כמו HANDSTAND PUSH UP וכדומה,
איפה אני יכול למצוא תחליפים ?
3)איפה אתם ממליצים להתאמן על קרוספיט ? חדר כושר או בבית ? (יש לי רק משקולות מתברגות אין לי מוט, ויש גם מתח) או שפשוט ביום שאי אפשר בבית ללכת לחדר כושר וביום שאפשר להשאר.

תודה רבה אנשים

עריכה : יצא 3 שאלות חח טעות שלי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. אז איך להתחיל בכמה אימוני WOD לעשות בשבוע והאם שיהיו אחד אחרי השני ?
2.בנוגע לחלופות אז יש אפשרות גם לשנות את החזרות או שמה שרושמים לעשות ולנסות משקל נמוך יותר ?

עדיף להצימד לתוכנית ולהוריד משקל או לחילופין זמנים..

1. תעשה אימון אחד. אחרי יומיים או שלושה אם התאוששת תעשה עוד אחד. השלב בו אתה מתחיל לעשות שני אימונים יומיים ברצף הוא אינבידואלי, ברגע שאתה מרגיש מוכן ושאתה יכול להתאושש מזה. ככה עד שתגיע למתכונת של שלושה ימי אימון יום מנוחה, כמובן שאם זה מה שאתה מחפש.
2. היופי בקרוספיט הוא שאפשר לעשות scale down להכל. הרעיון (במרבית האימונים) שהאימון יהיה עצים. לדוגמה אם תעשה את האימון כמו Fran כמו שכתוב אבל זה יקח לך חצי שעה, זה לא אימון טוב. עדיף לעשות אותו עם פחות משקל על המוט, אבל לסיים אותו בפחות מעשר דקות. אתה גם יכול לעשות פחות חזרות, או פחות סיבובים, תלוי באימון. באימון כמו Micheal כדאי אולי להוריד את מספר החזרות של חלק מהתרגילים, ובאימון כמו Cindy כדאי אולי לחתוך במשך האימון.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 😃
עוד שאלה קטנה אני עושה אימון נגיד ליום שני כמו באתר וביום רביעי אני רוצה לעשות עוד אחד לעשות את האימון של יום רביעי שיש באתר או אותו אימון של יום שני ?
השאלה היא האם לעקוב מהתחלה אחרי האתר ?

אם אתה רוצה לעקוב אחרי האתר תהיה כמה ימים אחורה, יחסוך לך בלאגן כשיגיע אימון שאתה לא יודע לעשות אפילו תרגיל אחד ממנו.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז הקשבתי לך והלכתי ל WOD של השבוע אחורה זה אומר שהיום אני צריך לעשות
דדליפט 5 סטים 3 חזרות.
אני עושה אתזה יום חמישי נח ויום שישי עושה את הWOD של יום שישי של שבוע שעבר וככה מתקדם ? לעשות אימונים פעמיים בשבוע כל פעם שהגוף שלי מוכן נכון ? ואם הוא מוכן ל3 אז לעשות 3? הבנתי נכון ?

בגדול כן. בהצלחה.

Back
למעלה תחתית