הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טייץ ב-70 ש"ח

אני חושב לקנות כאלה, אחרי שמכנס ריצה קצר נקרע אצלי בסקוואט )
הזמנת כבר מהאתר הזה?

לא יודע מה לגבי אלה,אבל יש לי טייץ NIKE PRO וממש נוח לרוץ איתן ולעשות כל תרגיל אפשרי במכון.

גם לי. ובסקוואט הראשון הוא כבר נקרע הדרעק הזה.

יש לי נייק פרו אחלה טייץ לא נקרע אחרי המון סקוואטים ודדליפט
בסקוואט מכנס שלבשתי על הטייץ נקרע לי והטייץ לא

והטייץ עבר גם הרבה אימוני פוטבול וכמה משחקים

הזמנתי טייץ של UA. וזה פשוט עולם אחר. והוא לא נקרע לגמרי. אבל יש בו רכבות כאלה כמו בגרביוניום של בחורות והוא יקרע לגמרי בקרוב.

נייק פרו > אנדר ארמור

שמתי חגורה על החולצה של אנדרארמור וכל הסיבים של הבד התחילו להשתגע והחולצה התחילה לההרס
מה שלא קרה לי חצי שנה עם הנייק

הנייק הרבה יותר נח והתפרים שלו יותר נוחים
האנדרארמור מעט יותר קריר
המגני מרפקים של אנדרארמור והכובע מנדף זעה די חרא המגנים התבלו מאוד מהר

הנייק ממש ממש טוב, לא נקרע, לא מתבלה ואני אונס אותו

נערך לאחרונה:
זה גם מה שאני קראתי בכל חור לפני שהזמנתי.
אני מוכן להראות לך את שניהם ונראה אם עדיין תחשוב כך.
ובשאר המוצרים הנייק באמת יותר עמיד. (נסיון של חולצות קומפרשן בגרפלינג)

נערך לאחרונה:
EMZ ועם כל הכבוד ללכת לקניון עם חולצה UA לא נקרא להתאמן ולקרוע אותו 😛 (אולי קנית מידה קטנה מדי)

לי יש נסיון עם שני המוצרים, לא שאני רמבו אבל אני אונס אותם
גם לאחי הקטן יש נייק ואנדרארמור שפינקתי אותו והוא גם חושב ללא ספר שהנייק לוקח

מה גם שהנייק יותר זול משמעותית בבערך 5$-10$ בממוצע לפריט (תלוי איזה) ויש מבצעים בד"כ 2 ב 40$ במקום ב 50$ על הנייק בחו"ל

נערך לאחרונה:
אני חושב שלאנוס אותם בגרפלינג משתווה לפוטבול. היי, אבל סתם שמן וחלש שלא עושה סקוואט עם מוט ריק.
וזה תלוי איזה מוצרים בדיוק. כמו שאמרתי, בחולצות הנייק לוקח. בגלל זה הטייץ כל כך איכזב אותי. ציפיתי ליותר.
ואם אין לך טייץ של 2 החברות אתה לא כל כך יכול להשוות.

אני חושב שלאנוס אותם בגרפלינג משתווה לפוטבול. היי, אבל סתם שמן וחלש שלא עושה סקוואט עם מוט ריק.
וזה תלוי איזה מוצרים בדיוק. כמו שאמרתי, בחולצות הנייק לוקח. בגלל זה הטייץ כל כך איכזב אותי. ציפיתי ליותר.

אני מדבר על שניהם
והמכנס עמיד בסקוואט ומשיכות (דדליפט/פאוורקלין) שהמוט משתפשפ בו

בשפשופים הוא סוחב. אבל במתיחות לא משהו.
ואתה סתם תימני שקונה בזול 😉😛

לאימוני פוטבול אני הולך רק עם הנייק פרו. זה לא סופג זיעה טוב אבל זה נוח בטירוף ומונע שפשפות.
באימוני סקוואטים הדבר היחיד ששונה מאימון עם תחתונים רגילות זה שאין את התחושה הזאת שהתחתון עומד להקרע עוד שניה.

לא התנסיתי עדיין עם UA אבל נייק פרו שהשגתי ב80 שקל -שווה מאוד.

יש לי נייק פרו אחלה טייץ לא נקרע אחרי המון סקוואטים ודדליפט
בסקוואט מכנס שלבשתי על הטייץ נקרע לי והטייץ לא

והטייץ עבר גם הרבה אימוני פוטבול וכמה משחקים

מה אתה רוצה אנשים לא יקנו את זה בכל כך הרבה כסף טייץ בגלל זה shum_klum פירסם טייץ ב70 שח שדרך אגב הוא אחלה טייץ יש לי בדיוק כזה.

בנתיים אני הולך לאימון באופן קבוע עם הקומפרשן של UA וזה פשוט עולם אחר. הכי חשוב לי שזה יחזיק את החבילה כמו שצריך וימנע שפשפות. תפרי ה"רכבות" האלה נראים ממש חזקים ועמידים ובנתיים אין בהם שום בלאי.

נייק פרו > אנדר ארמור

שמתי חגורה על החולצה של אנדרארמור וכל הסיבים של הבד התחילו להשתגע והחולצה התחילה לההרס
מה שלא קרה לי חצי שנה עם הנייק

הנייק הרבה יותר נח והתפרים שלו יותר נוחים
האנדרארמור מעט יותר קריר
המגני מרפקים של אנדרארמור והכובע מנדף זעה די חרא המגנים התבלו מאוד מהר

הנייק ממש ממש טוב, לא נקרע, לא מתבלה ואני אונס אותו
אתה מתכוון לזה http://store.nike.com/gb/en_gb/#l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-351503/pgid-351502?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית