הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפול בשין ספלינט

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
כנראה שיש לי שין ספלינט. לא איבחנתי את זה כראוי והייתי בטוח שזה שברי מאמץ עד עכשיו. קראתי על השין ספלינט וזה נשמע בדיוק זה- כאבים לא בעצם אלא לידה. הבעיה כבר הרבה זמן (חצי שנה בערך). אני רץ, הכאבים מתחילים,אני לוקח הפסקה עד שעובר וככה חצי שנה כבר. מה אני עושה כדי שהתופעה תעבור לחלוטין? אני מתאמן ליום סיירות והדבר לוקח אותי רק אחורה מאשר מקדם אותי. יש תרגילים שעוזרים לטפל בזה? לקחת כדורים אנטי דלקתיים?

מתי פעם אחרונה בדקת רמות ויטמין D?
תעבור בינתיים לתרגילים ללא אימפקט (אופניים, אליפטי וכו') ותעשה תרגילים לחיזוק השינס (יש דיון בפורום איפשהו של רן ואלכס עם תרגילים)

• פותח/ת השרשור
מעולם לא בדקתי רמת ויטמין D.
אני מתכנן לעבור לאימוני אליפטי לזמן הקרוב,השאלה היא לכמה זמן?
חיפשתי את הדיון ולא מצאתי. יש מצב שתשלח לינק?

מעולם לא בדקתי רמת ויטמין D.
אני מתכנן לעבור לאימוני אליפטי לזמן הקרוב,השאלה היא לכמה זמן?

אז תבדוק, זה עלול להיות אחד מהגורמים

מנוחה מינימום שבועיים וכשאתה חוזר אל תעשה ישר את מה שעשית לפני שהפסקת, אלא תעלה בהדרגתיות.

תמיד טוב לתסף באומגה 3, במיוחד במצבים דלקתיים

• פותח/ת השרשור
אלכס- אתה מלאך!
אז לסיכום- לנוח לחלוטין שבועיים מריצות, לעשות 4 פעמים בשבוע 4 סטים של 100 צעדים הליכת ברווז ו4 סטים של 40 של התרגיל שרן עושה בשירשור?

התכוונת "אתה מלך" 😃

וכן לעשות את מה שאמרת + כמה שיותר קרח , אפשר פעמיים ביום לעשות מין עיסוי לעצמך עם קרח במשך 15 דק'

• פותח/ת השרשור
עוד א' פחות א' מה זה משנה.
אני עושה קומפרסים 20 דקות ON OFF 2-3 פעמים ביום של קרח. כדאי להוסיף עוד 10 דקות של מתיחה סטאטית כמו בשירשור או שבמצב כזה כל המוסיף גורע?

עוד א' פחות א' מה זה משנה.
אני עושה קומפרסים 20 דקות ON OFF 2-3 פעמים ביום של קרח. כדאי להוסיף עוד 10 דקות של מתיחה סטאטית כמו בשירשור או שבמצב כזה כל המוסיף גורע?

לא חושב ש10 דק מתיחות יפגעו בך

עוד איזה שבועיים שלושה תוכל לנסות לשלב קצת ריצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית