הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים חיטוב

• פותח/ת השרשור Ziv
  • פורסם בתאריך

Ziv

משתמש פעיל
355
89
נק' מוניטין:
278
355
89
לקחתי תוכנית מהפורטל ושיניתי כמה דברים קטנים תוכנית AB
A רגליים חזה יד קידמית
סקווט 4*6
לחיצת תאומים 3*10
לחיצת חזה(פירמידה) 12,10,8,6
פרפר קייבל קרוס 3*10
כפיפת מרפקים כנד מוט 3*10-12

B גב כתפיים אחורית
דדליפט 3*5
פולי עליון 3*8
מסור 4*6-8
לחיצת כתפיים 4*10
הנפה לצדדים 3*10-12
לחיצה באחיזה צרה 3*10-12

כמה שאלות
1)האם יש עצות לשיפור באופן כללי?
2)האם אפשר וכדאי להוסיף לחיצת חזה בשיפוע חיובי?

לא יודע איזו תכנית שינית מהפורטל אבל זאת תכנית גרועה. אין מקום לנסות ולשפר.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
באימון הראשון יש לך סה"כ 7 סטים לחזה, זה יותר מדי. באימון השני יש לך 3 משיכות שמחולקות ל10 סטים.

אתה קראת בכלל את המדריך לחיטוב? רשום לך שם שעדיף לעשות לא יותר מ5 סטים לשריר גדול ו2-3 לשריר קטן.

גם ראיתי את התוכניות מהפורטל דרך הלינק שהבאת, אין שם שום דבר דומה למה שעשית. בקיצור העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לקחת תוכנית מוכנה או לנסות להתקדם עם הליניארית בחיטוב. אם בכל זאת אתה מתעקש לעשות משהו משלך אז תוריד מהנפח והרבה, לא יותר מ5 סטים לשריר גדול ו2 לשריר קטן.

• פותח/ת השרשור
באימון הראשון יש לך סה"כ 7 סטים לחזה, זה יותר מדי. באימון השני יש לך 3 משיכות שמחולקות ל10 סטים.

אתה קראת בכלל את המדריך לחיטוב? רשום לך שם שעדיף לעשות לא יותר מ5 סטים לשריר גדול ו2-3 לשריר קטן.

גם ראיתי את התוכניות מהפורטל דרך הלינק שהבאת, אין שם שום דבר דומה למה שעשית. בקיצור העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לקחת תוכנית מוכנה או לנסות להתקדם עם הליניארית בחיטוב. אם בכל זאת אתה מתעקש לעשות משהו משלך אז תוריד מהנפח והרבה, לא יותר מ5 סטים לשריר גדול ו2 לשריר קטן.

אוקיי אני אשנה אבל 5 סטים לחזה לט מעט מידי אי אשר לפחות 4 בנץ פרס ו3 מקבילים

אוקיי אני אשנה אבל 5 סטים לחזה לט מעט מידי אי אשר לפחות 4 בנץ פרס ו3 מקבילים
אתה יכול לעשות מה שבא לך, זה לא יהיה יעיל.

מזה זה אומר תוכנית ליניארית?

אני התכוונתי לתוכנית הזאת:

http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

ובהגדרה עד כמה שידוע לי תוכנית ליניארית היא תוכנית שמתקדמים בה באופן רצוף בלי דילאודים אלא אם נתקעים.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות מה שבא לך, זה לא יהיה יעיל.

אני התכוונתי לתוכנית הזאת:

http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

ובהגדרה עד כמה שידוע לי תוכנית ליניארית היא תוכנית שמתקדמים בה באופן רצוף בלי דילאודים אלא אם נתקעים.

אני חושב אני אלך על הליניארית בא לי עליה אחרי שקראתי את המאמר אבל שאלה בחיטוב רצוי להוריד את כמות השבועות הראשונים במקום 4 לעשות 3 לדוגמא

אתה מתכוון לדילאוד בהתחלה? אני לא הייתי עושה דילאוד בחיטוב, אולי כמה קילוגרמים, לא משהו רציני.

באמת שביומיים האלה היו איזה 9 פוסטים של אנשים שכתבו, שלום לקחתי תוכנית FBW מהפורטל והרסתי אותה איך התוכנית? למה הדחף לשנות אותה? תשאירו אותה כמו שהיא וזהו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית