הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית בניית תוכנית אימונים

אם אתה משלם כסף לחדר/ מכון (תמחק את המיותר) כושר, תבקש תמורה בעד האגרה. אם המדריכים פדלאות מכדי לכתוב לך תוכנית, תמצא מקום אחר. או לפחות תעיר אותם.

אני מניח שלכולנו יהיה מה לומר לך, ובחינם ( בניגוד למדריכים במקום בו אתה מתאמן), אבל זה לא יהיה אתי, מוסרי ובריא לחבר תוכנית אימונים עבור אדם זר שלא מכירים.

נשמח לייעץ לך אם יש בידך תוכנית התחלתית, בצירוף פרטים עדכניים ( כמו גיל, גובה, משקל וכיוצ"ב).

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
אני מבקש ממכם לבנות לי תוכנית כי המדריכים בחדר כושר לא יודעים כלום אבל כלום יש לי תוכנית שדוד שלי בנה לי כשהוא הייה בארץ אבל הוא כבר לא בארץ אז אין לי מי שיבנה לי תוכנית וכמו שבטח הבנתם אני לא בוטח בהם

אז ככה גיל 15 וחצי
גובה 1.82
משקל 72 קילו
אחוזי שומן 8.9 בדקתי היום
אני מתאמן כבר מסה כבר 4 וחצי חודשים וגדלתי הרבה מאיך שנכנסתי לשם ואני רוצה לתת דחיפה אחרונה לגוף שלי לפני שאני עושה חיטוב ואני רוצה לעשות את זה כמה שיותר חזק ולנפח את הגוף כמה שיותר

נערך לאחרונה:
יקיר, תן להם עוד פרטים.
תכתוב את התוכנית שלך כיום.
תכתוב שהתוכנית שאתה מעוניין להתחיל צריכה להיות עם 6 אימונים בשבוע שזה מה שאתה עושה כרגע.

מה חיטוב? איפה חיטוב, חיטוב עושים רק עם אחוזי שומן גבוהיים...
צריך לראות פרופורציות בגוף, בנה לעצמך תוכנית ותקפיד על כמה עקרונות בסיסים לתוכנית (שאל את המדריך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית