הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית AB של כדורסלן

itay123

משתמש מתחיל
73
0
נק' מוניטין:
-30
73
0
אני משחק כדורסל, ובניתי לי תוכנית AB עם דגש מיוחד לרגליים..

להלן:

A:
רגליים:
לג פרס 2*10
תאומים 3*12
קפיצת סקוואט 3*12
חזה:
בנץ דאמבלים 3*10
לחיצת חזה ישיבה 3*12
יד קדמית:
כפיפות מרפקים 3 *12
B:
גב:
פולי עליון לחזה 3*12
גב תחתון 3*10
כתפיים:
לחיצת כתפיים במכונה 3*12
יד אחורית:
פשיטת מרפקים 3*12

לא יכול לבצע תרגילים מורכבים, אין את הציוד במכון... משתמש במה שיש..
אתם יכולים לתת הערות לגבי התוכנית? מה להוסיף, ךהוריד לשפר וכו

נערך לאחרונה:
שיחליף מכון וחבר
או שחבר שלו לא יבנה לו תוכניות אימונים מוזרות ואז אפשר להשאיר חבר

סקוואט/דדליפט/בנצ' עם מוט/פרס אין בה
אז מה טוב יש בה ?
סתם אוסף של תרגילים

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=122&postcount=1

לפני פרסום תוכנית אימונים/אשכול נא לקרוא (עודכן 18.1.10)
כותרת אינפורמטיבית - כותרת תכיל את נושא ההודעה או מידע על גוף הודעה.אשכולות כמו "כנסו דחוף" ינעלו מידית .כותרת אינפורמטיבית תקל על לגולשים לחפש בפורם.

חיפוש- חיפוש היא לא רק אופציה, חובה להשתמש באפשרות החיפוש לפני פרסום הודעה.

לא לפתוח נושאים הלא קשורים לפורום אימונים, פתחו כול אשכול בפורם שלו. לדוגמא:
שאלות על תזונה יהיו בפורום תזונה כללי. כאן לא יהיו דברים שלא קשורים לאימונים.

להגיב תגובות הקשורות לנושא הפוסט, לא לסטות מהנושא.
תגובות כמו: "גדי מחר אני במכון ב 6 " או כול תגובה שלא קשורה תימחק.

תוכניות אימון - גולשים יקרים, לפני פרסום תוכנית העבודה שלכם נא לצרף את הפרטים הבאים:
נכונות הגעה /מספר אימונים (כמה פעמים בשבוע אני רוצה להתאמן)
רקע כללי - וותק אימונים, תוכניות קודמות, רקע קודם, גובה ומשקל.
אם יש בידכם המלצה מרופא או פיזיוטרפיסט או כול מגבלות אחרות נא לצרף עם התוכנית.
כמו כן יש לצרף גיל ומטרת האימון - מה רצונכם להשיג: עלייה במאסה, חיטוב, שיפור כושר גופני כללי, שיפור ניתורים וספרינטים וכו'

עוד כמה הערות:

1. אם אתם מעלים תוכנית אימונים לביקורת, חובה שהיא תבוא עם הסבר מדוע היא בנויה כמו שהיא בנויה. מה עשיתם בעבר, איך התקדמתם, מה המטרות שלכם, ומה גורם לכם לחשוב שאתם צריכים להמציא את הגלגל מחדש.
2. אם אתם מעלים תוכנית לביקורת, קיים סיכוי גבוה שיגידו לכם שהתוכנית שלכם היא זבל, וזה יהיה נכון. אין צורך להיעלב או לרדת על אנשים שעושים תוכניות מוכנות וממליצים עליהן. תתמודדו עם העובדה שהתוכנית שלכם היא זבל. אם אתם עדיין חושבים שהתוכנית שלכם טובה, אל תשאלו אותנו.
3. קחו בחשבון שאף אחד לא מכיר אתכם, ולא יתפור לכם תוכנית בהתאם לצרכים המאוד מיוחדים שלכם, לא משנה כמה יפה תבקשו.
4. כל מי שיעבור על אחד מהסעיפים האלה - האשכול שלו ינעל.
5. התוכנית שהעלתם היא זבל. אתם מוזמנים לנסות להוכיח שאנחנו טועים.

תודה, צוות ההנהלה.

ואי ראק מה לעשות.. לסקוואט.. ודדליפט אני לא יודע תטכניקה אני בן 13

גם אבא שלי לא יודע את הטכניקה, הוא בן 51 ובן דוד שלי גם לא יודע הוא בן 3, מה הקשר?
תקרא 5 דקות במאמר על SS בפורטל איך לעשות את התרגילים, תיראה סרטון איך לעשות עוד 3 דקות ואיזה פלא אתה בן 13 ועושה דדליפט וסקוואט.

אפילו שמתי לך קישור למאמר:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

נערך לאחרונה:
אם אתה מתאמן בקבוצה אז תשאל את המאמן שלך, פה פשוט לא יודעים בגלל זה הם עונים לך תשובות סתמיות.
הבנאדם רוצה תוכנית בשביל שתתאים לספורט שהוא עושה אז מה השטות הזאת לתת SS???
גם שחקני NBA עושים SS????? חאלס כבר לדחוף את התוכנית הזאת לכל דבר מבלי לבדוק מה אנשים מחפשים.

אם אתה מתאמן בקבוצה אז תשאל את המאמן שלך, פה פשוט לא יודעים בגלל זה הם עונים לך תשובות סתמיות.
גם שחקני NBA עושים SS????? חאלס כבר לדחוף את התוכנית הזאת לכל דבר מבלי לבדוק מה אנשים מחפשים.

מי דחף כאן SS? הוא הפנה אותו למאמר על SS שמכיל הסברים מורחבים ומקיפים על כל התרגילים החשובים ככה שיוכל ללמוד משם דדליפט.

תלמד לקרוא.

לא אמרתי לו תעשה SS, תקרא שוב אמרתי שיקרא במאמר של "שאלות ותשובות-SS" על איך עושים סקוואט ודדליפט כי הכל רשום שם בהרחבה..
"חאלס" לבוא בתלונות לפני שאתה מבין מה אתה קורא.

---------- התגובה התווספה ב 00:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:47 ----------

מי דחף כאן SS? הוא הפנה אותו למאמר על SS שמכיל הסברים מורחבים ומקיפים על כל התרגילים החשובים ככה שיוכל ללמוד משם דדליפט.

תלמד לקרוא.

תודה.

נערך לאחרונה:

מאמני הכדורסל פה לרוב לא יודעים כלום על אימוני כוח
אני רואה איך "אימון כושר" של קבוצת כדורסל של נוער נראה, הוא נותן להם לרוץ 2000 ועוד כל מני שטויות

מאמני הכדורסל פה לרוב לא יודעים כלום על אימוני כוח
אני רואה איך "אימון כושר" של קבוצת כדורסל של נוער נראה, הוא נותן להם לרוץ 2000 ועוד כל מני שטויות

אז שיחפש מאמרים בגוגל על זה או שיראה סרטונים ביוטיוב על איך ששחקני כדורסל מתאמנים.
גם אם הוא ידע איך לעשות דדליפט וסקאווט עדיין הוא צריך לבנות תוכנית מסודרת.

הכל אפשרי אבל זה לא חכם במיוחד, אתה צריך לעשות עם מוט, אתה תשתפר בכח הרבה יותר מהר ואתה תוכל להרים משקלים נורמליים.
זה גם לא נח לעשות סקוואט עם דאמבלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית