ייעוץ לגבי יהומבין.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שאלה לגבי יהומבין,לפי מה שקראתי פה באתר יהומבין נדרש על הבוקר על קיבה ריקה (מעדיף תאופציה של על הבוקר)

אני מבין נכון צריך לקחת 0.2 מ''ג כפול משקל גוף על הבוקר לחכות 40-60 דקות אחרי זה לצאת לארובי(אני מבצע שעה ארובי)לחכות עוד שעתייים)-בתכלס פשוט צריך לחכות 4 שעות לאחר לקיחה של הכדור ואז רק אני יכול לאכול-למשל זמן לקיחה שלי בשעה 8 בבוקר (אני מחכה בין 40 דקות ל60 דקות בסדר יוצא חוזר מהארובי רק אחרי 4 שעות מאז שלקחתי את הכדור אני יכול לאכול?)אבל אם לקחתי את הכדור בשעה 8,אני יכול לשבת לאכול בשעה 12?.

ועוד שאלה קטנה,רשום בימים ללא אימון גם.. יוצא לי יום אחד בשבוע ללא אימון כוח וללא אימון ארובי,אני עושה 6 פעמים בשבוע אימון ארובי משקולות 5,בגלל שאני יתחיל לצרוך יהומבין אני יחלק את הארובי,ואחרי כמה שעות את המשקולות,עכשיו אני באמת צריך שמישו שמבין יגיד לי פה משו,לאחר שאני לוקח את הכדורים(15 מ''ג )כמה זמן אני צריך לחכות עד שאני יהיה יכול ללכת למכון לעשות אימון משקולות.

קראתי פה במדריך הכול,אבל אני קצת רוצה לחדד כמה דברים שאני פחות סגור בראש לגביהם,לגבי היום שאני נח ללא אימון ארובי וללא אימון משקולות,מה הטעם לצרוך אם אני לא עושה ארובי.

שיהיה שבת שלום ישמח לתשובה .

נערך לאחרונה:
אם אתה לוקח ב8 אתה יכול לאכול ב12, מה הבעיה?
קח על הבוקר, ביחד עם 200 מ"ג קפאין+2 מ"ג טירוזין, תשתה הרבה מים וצא אחרי חצי שעה בערך לאירובי.
אתה הורג את עצמך עם יותר מדי אימוני משקולות ויותר מדי אימוני אירובי, אל תשכח שאתה בחיטוב ואתה עלול להיפצע. זה גם יכול לפגוע בחיטוב עצמו.
בכול מקרה, זמן מחצית החיים של יהומבין בגוף הוא 3-4 שעות, לאחר מכן הוא נחלש משמעותית ככה שאחרי 4 שעות בערך אחרי הצריכה אתה יכול לעשות אימון משקולות, למרות שלדעתי זה יותר הרגשה אישית..
אתה צריך לקחת כל יום ללא הפסקה כדי שהאפקט של השריפת שומן יעבוד בגוף. לעשות ON/OFF לא יעזור לך כ"כ בשריפת שומן, אולי רק לאנרגיה..
בכל מקרה הכל כתוב בפורטל.
איזה דיאטה אתה עושה?
מה האחוז שומן שלך?

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה ,עזרתה-אני אחוז שומן משו כמו 9 =9 וחצי.

---------- התגובה התווספה ב 17:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:35 ----------

לגבי זמן מחצית החיים של יהומבין,עשיתי חיפוש בפורום לא ברור מה הזמן שלו.

---------- התגובה התווספה ב 17:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:06 ----------

לגבי זמן מחצית החיים שלו,אם אני יוסיף טירוזין,אז זמן מחצית החיים שלו יהיה גדול יותר,אז ההפסקה בין הארובי לבין המשקולות יגדל.

מה לא ברור? זמן מחצית החיים של יהומבין הוא 4 שעות.
איזה דיאטה אתה עושה?
מקסימום אם אתה לוקח טירוזין אז תעשה הפסקה של 5-6 שעות במקום 4, לא כזה קריטי בכול מקרה.

• פותח/ת השרשור
משו כמו 100 גרם פחממה עכשיו על איזה 250 גרם חלבון אולי יותר,אני מעל חצי שנה בדיאטה עשיתי עלייה במשקל מופרעת האמתי.

הטירוזין הוא עבור הקפאין למיטב ידיעתי. (אשמח אם מישהו ייחדש\יתקן).

לא כדאי לבצע אימון משקולות עצים עם היהומבין - אם לקחת בבוקר אז שעות אחר הצהריים\ערב אימון כוח יתאים.

גם ככה לפחות מבחינת אישית אני מרגיש סחוט והאימונים לא משהו עם היהומבין.

• פותח/ת השרשור
בעיה אחר צהריים \ערב ..יש עבודה -תיכננתי לקום בבוקר בוא נגיד ב7 בבוקר בוא נגיד ואז ב11לאכול לחכות שעה וחצי ולעוף לאימון משקולות.

אני עם ליאור באמת אתה מרגיש סחוט מהיוהמבין ככה שאתה צריך לחכות יותר
מארבע שעות של הבוקרר

• פותח/ת השרשור
קם בבוקר לוקח 15 מ''ג מחכה שעה,יוצא לרוץ שעה,מחכה שעתיים אוכל(4 שעות כבר)יושב אוכל ומחכה עוד שעה וחצי,שעתיים והולך למשקולות,מה על זה אתם אומרים,ותודה על העזרה שלכם זה מאוד עוזר לי.

לפי דעתי לא להיט בכלל. שווה לבצע את הסקייל שיהיה לך יותר זמן בעתיד. אירובי עם יהומבין פלוס אימון משקולות זמן קצר אחרי - דבר בעייתי.

• פותח/ת השרשור
עצימות לא נמוכה,גם נפח לא להיט גדול ...

---------- התגובה התווספה ב 21:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:05 ----------

איזה בעיה זה אם הזמנים האלה מזה,זה אנשים שלא עושים כלום ושהיום שלהם פתוח לגמרה יכולים להרשות לעצמם ככה.

---------- התגובה התווספה ב 21:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:05 ----------

לנסות לעשות ארובי בבוקר ורק בערב אימון משקולות אתם אומרים אז? מקווה שזה יהיה אפשרי יש עבודה וזה.

בסדר אחי תנסה אין מה לעשות תנסה לעשות בבוקר ומקסימום בשבועיים תוריד קצת מהאימוני משקולות תשקיע יותר בפרוטוקלים

• פותח/ת השרשור
זה בעיה אני ליפני תחרות.

---------- התגובה התווספה ב 21:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:16 ----------

יש אפשרות פשוט לקחת מינון נמוך להתחלה ולהשאיר את זה כמו למעלה איפה שקיבלתי תגובה שזה לא להיט.

איזה תחרות אחי?
עדיף שלא לפי לייל מינון פחות לא ישפיע אתה יכול לחלק את זה אבל זה סתם סבל עם הצום

• פותח/ת השרשור
תחרות פיתוח גוף קטגורייה נוער,אומנם אחוז שומן לא להיט,אבל מקווה לשאוף כרגע כמה שיותר למטה וסייקלים כבדים אני לא ניכנס אני צעיר בישביל זה לא רואה טעם ביכלל להישתמש בחומר בגיל 18.

---------- התגובה התווספה ב 21:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:21 ----------

טוב ניראה אני ינסה ביום ראשון אימון ארובי בוקר,אימון משקולות ערב,זה סיכון לנסות מה שרשמתי למעלה ?מה ניראלי אחרי 5 וחצי 6 שעות מאז שלקחתי את הכדור לעשות אימון משקולות זה בסדר ניראלי-אבל יש פה חבר'ה שמבינים ויודעים יותר ממני .

אהה הבנתי בהצלחה..אני עכשיו בסייקל של שבועיים עם יוהמבין עבר שבוע בנתיים אבל השורף זה משפיע טוב רואים תוצאות הוא קצת סופח נוזלים אבל אני מאמין אחרי שהם יצאו אז יהיה ממש אש

• פותח/ת השרשור
לא נורא אני עושה יבוש..

שמע תודה על העזרה ושאתה עונה פה על כול השאלות שלי וזה.

על יהומבין אתה לא מרגיש סחוט ולא נעליים
אתם עייפים כי אתם לא אוכלים אל תשכחו שזה חיטוב

אין בעיה להתאמן כוח אחרי כ 5 שעות, שים לב באופן כללי לדופק שלך
לפני האימון כוח קח רק קפאין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית