הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי יהומבין.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שאלה לגבי יהומבין,לפי מה שקראתי פה באתר יהומבין נדרש על הבוקר על קיבה ריקה (מעדיף תאופציה של על הבוקר)

אני מבין נכון צריך לקחת 0.2 מ''ג כפול משקל גוף על הבוקר לחכות 40-60 דקות אחרי זה לצאת לארובי(אני מבצע שעה ארובי)לחכות עוד שעתייים)-בתכלס פשוט צריך לחכות 4 שעות לאחר לקיחה של הכדור ואז רק אני יכול לאכול-למשל זמן לקיחה שלי בשעה 8 בבוקר (אני מחכה בין 40 דקות ל60 דקות בסדר יוצא חוזר מהארובי רק אחרי 4 שעות מאז שלקחתי את הכדור אני יכול לאכול?)אבל אם לקחתי את הכדור בשעה 8,אני יכול לשבת לאכול בשעה 12?.

ועוד שאלה קטנה,רשום בימים ללא אימון גם.. יוצא לי יום אחד בשבוע ללא אימון כוח וללא אימון ארובי,אני עושה 6 פעמים בשבוע אימון ארובי משקולות 5,בגלל שאני יתחיל לצרוך יהומבין אני יחלק את הארובי,ואחרי כמה שעות את המשקולות,עכשיו אני באמת צריך שמישו שמבין יגיד לי פה משו,לאחר שאני לוקח את הכדורים(15 מ''ג )כמה זמן אני צריך לחכות עד שאני יהיה יכול ללכת למכון לעשות אימון משקולות.

קראתי פה במדריך הכול,אבל אני קצת רוצה לחדד כמה דברים שאני פחות סגור בראש לגביהם,לגבי היום שאני נח ללא אימון ארובי וללא אימון משקולות,מה הטעם לצרוך אם אני לא עושה ארובי.

שיהיה שבת שלום ישמח לתשובה .

נערך לאחרונה:
על יהומבין אתה לא מרגיש סחוט ולא נעליים
אתם עייפים כי אתם לא אוכלים אל תשכחו שזה חיטוב

אין בעיה להתאמן כוח אחרי כ 5 שעות, שים לב באופן כללי לדופק שלך
לפני האימון כוח קח רק קפאין

מרגיש סחוט הימים לא מרגישים אותו דבר עם ובלי
אל תשכח שאתה לוקח 200 מ"ג בבוקר עם היהומבין להוסיף עוד קפאין לקראת האימון כוח יכול להיות יותר מדי בקטע של לא להרדם וכאלה (לא כולם)

• פותח/ת השרשור
בוקר טוב לכולם, זמן לקיחה 6 בבוקר,מחכה עד שבע(עבר שעה)עולה לארובי(שעה)יורד מחכה שעתיים)(עבר כבר 4 שעות)אוכל מחכה עוד שעתיים)זמן כללי6 שעות מאז לקיחת הכדור-מתחיל אימון משקולות-אם אני יראה שמשו לא בסדר אני יפסיק תאימון..

תודה לכולם שיהיה שבת שלום ומהנה:)

---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:25 ----------

טוב,כמו שרשמתי למעלה,קמתי בבוקר בשעה 6 לקחתי תכדור חיכיתי עד 7 -7 ארובי עד 8- חיכיתי עד 10(4 שעות מאז הכדורים)אכלתי,חיכיתי עוד שעתיים וחצי(6 וחצי שעות מאז הכדורים )ניכנסתי לאימון משקולות,והיה בסדר גמור.

---------- התגובה התווספה 03-07-2011 ב 07:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה 02-07-2011 ב 19:05 ----------

סתם שאלה שקפצה לי,אני חייב לקחת קפאין+יהומבין-אין מצב לקחת רק את ה15 מ''ג ?(שוקל 75)

וביום ללא אימון ארובי,אין מצב גם כן-לקום בבוקר לקחת רק יהומבין.

קפאין מגביר את האפקט. קפאין ידוע כמנייד שומן, הכוונה למוציא חומצות שומן מתאי השומן. היהומבין יכול לעזור להשתמש בחומצות שומן המנויידות הללו, קפאין לבדו לא עושה זאת. לכן ממליצים לקחת גם קפאין. אםאתה כבר לוקח יהומבין מה זה משנה לקחת גם קפאין?

• פותח/ת השרשור
סתם רק שאלתי,אני יודע שהוא מנייד שומן-אני רק שואל פה שאלות כי יש פה תידע ותאנשים הכי טובים.

אחלה משה שיהיה לך יום טוב.

הא ולגבי ארובי,אתמול יחסית שעשיתי ארובי שמרתי על הדופק שלא יגיע פתאום לרמה גבוה,אז שמרתי על ארובי ככה ברגוע זה בסדר או אם הזמן להעלות תעצימות בארובי.

נערך לאחרונה:
אם אתה יכול יותר תעשה יותר. אם אתה מתאמן עם שעון דופק אז תסתכל על הדופק, שלא תגיע ל 100% לזמן ממושך. אם זה שבוע ראשון שלך עם החומר, תעשה את זה ברגוע ותגביר עם הזמן.

אם אתה יכול יותר תעשה יותר. אם אתה מתאמן עם שעון דופק אז תסתכל על הדופק, שלא תגיע ל 100% לזמן ממושך. אם זה שבוע ראשון שלך עם החומר, תעשה את זה ברגוע ותגביר עם הזמן.

אני אנצל את הבמה לשאול את משה, למרות שכבר עדי אמר שזה בסדר אבל ליתר בטחון, האם ניתן ליטול עם היהומבין את הבטא אלנין (כ5 גרם בטא אלנין במקביל)? (מחשש לתגובה אינסולינית של הבטא אלנין)

• פותח/ת השרשור
אם אני מכניס את הטירוזין ביחד אז אני צריך לחכות יותר מ4 שעות לאכול מאז לקיחת הכדורים?

או שאני אחרי זה צריך גם לחכות לאימון משקולות יותר בגלל שזה מאריך את זמן החיים של החומר הגוף.

זה גם מגביר את האפקט שלו. אם תמשוך את זה ותמשוך את זה בסוף לא תאכל כל היום, צריך לשים את הגבול. התשובה לגבי הטירוזין תעשה את זה רגיל אם אתה לוקח אותו או לא. אם אתה רוצה לקחת יהומבין במצב הכי אידאלי, תעשה IF.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר בעצם שאם אני לוקח את הטירוזין אני לא צריך לשנות שום דבר ,אחרי 4 שעות מאז לקיחת הכדורים אפשר לאכול, גם אם זה יהומבין 15 מ''ג+200 מ''ג קפאין-וגם אם זה 15 מ''ג יהומבין +200 מ''ג קפאין+1-3 גרם טירוזין,האם אני מבין נכון משה.

וגם לגבי אימון משקולות,הכול נשאר אותו דבר אותו זמן המתנה(אתמול עשיתי אחרי 6 וחצי שעות לאחר שלקחתי היה בסדר גמור)

• פותח/ת השרשור
אחלה משה יגבר.

תודה רבה לך,ולפורום.

---------- התגובה התווספה ב 10:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:38 ----------

רק עוד משו קטן קטן,טירוזין קפאין,יהומבין,כולם באותו זמן?.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית