הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של כמה דברים (יהומבין+אוקסי)בחיטוב.

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם.
אני מטר 1.67 ושוקל 77.
אחוז שומן 22-25.

בקרוב אם זה לא יתקע יגיעה אלי יהומבין.
את ה-OxyELITE אני לוקח אחד בבוקר על בטן ריקה ואז אבקת חלבון, אחרי כ-4-3 שעות אני לוקח עוד 1 חצי שעה לפני האימון.
רציתי לדעת איך לשלב והאם בכלל מותר לשלב אותו עם יהומבין...
קראתי את המדריך עליו אבל אני משלב עוד תרופא.
תודה לכולם.
עוד שאלה, באיזה שלב מומלץ לשלב קריאטין?אני עדייו בתקופה של לרדת באחוזי שומן ומשקל, אבל על הדרך אני כמובן עושה כל יומים אימוני כוח, וכל יום אירובי חוץ משבת, מתוכם 2 ספיניג בשבוע).
אני ממש משקיע באירובי בערך בכל פעילות אני שורף 500 +,- קלוריות בארובי בלבד.

הנה קצת פרטים על הפעילות שלי.
מתאמן 6 פעמים בשבוע אירובי, מתוכם 2 ספיניג,לפעמים בריכה, המכשיר של הסקי, ריצה.
כל פעילות 60 דק' לפחות.
3 פעמים בשבוע אימוני כוח.
ועוד בלי קשר לזה בימי ראשון שלישי וחמישי חוג בשם אלוף שזה כושר לצבא בשעה 6 בערב עד 8.
זאת אומרת שהשבוע שלי הולך ככה.
יום ראשון בבוקר לוקח אוקסי על בטן ריקה, לאחר שעה לוקח אבקת חלבון.
הולך לחדר כושר לאימון אירובי של שעה+סאונה יבשה לאחר מכן חצי שעה לפני האימון כושר לצבא לוקח עוד אוקסי כמובן על בטן ריקה, ואז אבקת חלבון אחרי האימון לקראת הצבא.
יום שני בבוקר לוקח אוקסי על בטן ריקה, אחרי שעה חלבון, מחכה 3-4 שעות לוקח עוד אוקסי והולך לאימון כוח+ספיניג, אני מתחיל בכוח, גומר אותו שותה את החלבון ועובר לספיניג של שעה (הספיניג בימי שני ורביעי)
וככה שלישי רביעי חמישי שישי ושבת זה יום מנוחה...מקווה שהבנתם.
עכשיו בקרוב יגיע היהומבין, איך לשלב אותו בכל הסיפור הזה?
ועוד שאלה, התאבון שלי ירד ל-0...
אני שותה הרבה באימונים, אבל אוכל רק פעם 1 ביום בגלל שאני לא רעב.
אני מגיע למאזן קלוריות שלילי של לפחות 1000+.
מה לעשות בקשר לזה?להמשיך ככה?אני מרגיש לא עייף לא עצבני פשוט מרגיש טוב.

תודה.

נערך לאחרונה:
הייתי מוותר על היהומבין בשלב הזה , בינתיים תתמקד בלהוריד משקל בלי שימוש בשום דבר , אתה בכל מקרה תרד בעיקר בשומן ולא תהיה לך בעיה בשלב הזה... תשמור את היהומבין לשלב יותר מתקדם שיהיה לך יותר קשה.

אם קנית תשתמש בו.
אם לא אז אני מאמין שרק קפאין יספיק לך בינתיים (לפני האימון) - תאמין לי יעשה פלאים.
לגבי קריאטין אני אישית לא אוהב בחיטוב.

בקשר ליהומבין תחכה עם זה קצת לאזור ה10-12 אחוז שומן
על האוקסי אני לא סגור עם האחוז שומן על כמה אבל כנראה שזה מה שנותן לך תכוח במשך היום
בקשר לאוכל על הפנים ארוחה אחת ביום ולפי מה שאתה אומר אתה מגיע לגרעון של1000+ בכיף..
בקשר לאימון זה נראה שהאירובי שלך לא קל בכלל וגם יש תאימונים של הכושר קרבי ששם אין גרף לכול אחד פשוט המאמן קורע את כולם ויש סיכוים גדולים שם לפציעות שברי מאמץ וכו(תלוי מה הכושר שלך)
וגם יכול להיות שאם תמשיך עם התפריט ככה והאימונים העצימים אתה תתקע בירדה או תפצע
תן יותר פירוט על התוכנית כוח משקלים

• פותח/ת השרשור
קודם כל האירובי בעוצמה בינונית גבוה לדעתי, האוקסי מאוד יעיל אני פשוט מזיעה המון בעזרתו, וכנראה גם הכוח בזכותו.
לגבי כוח קצת קשה להסביר כי אני לא הולך לפי תוכנית מסווימת, אני עושה את אותם מכשירים קבוע כל יומים, בנתיים לא מעוניין כ''כ להשקיע את כל הכוחות שלי בזה, יותר חשוב לי לרדת במשקל, באחוז שומן, לשפר לב ריאה.
נותרו לי 4 חודשים, אם אני יגיע למשקל המיועד ואחוז שומן שרציתי, ולכושר שרציתי, אז אני יתחיל בתוכנית אימונים מסודרת בכוח.
בנתיים אני במכון עושה מכשירים שעובדים על רוב שרירי הגוף העליונים, דבר נוסף ששחכתי לציין זה 3 סטים של 5 שכיבות שמיכה בבוקר בצהרים ובערב.

ואני לא מרעיב את עצמי, אבל בארוחה בערב שאני אוכל, אני אוכל בריא, וארוחה אחת גדולה, כן אני יודע שצריך 6 ארוחות קטנות ומסודרות אבל זה לא בשבילי, הפסקתי עם המון דברים שאכלתי פעם, עכשיו אפילו שזה ארוחה אחת ביום זה הכי בריא שיש.

אבקת חלבון היא תוסף תזונה לכל דבר ולא במקום אוכל - לפי הפרסום שלך 50% מהקלוריות שלך מגיעות מאבקות חלבון ואין עם זה בעיה אבל תהליכים מטאבוליים חיוניים לא מתקיימים אצלך.
לפני שרצים לקחת יהומבין,קלן אפדרין וכו' צריך להכיר את מגבלות הגוף דרך התזונה והאימונים ואז לתת דחיפה עם חומרים חיצוניים בחישוב גס אתה עומד על מאזן קלורי שנע בטווחים של 1000-1300 קק"ל אם אתה בגרעון של 1000+ מהתחזוקה שלך- כפי שציינת .
לדעתי האישית אתה טוחן נוזלים ושריר וזאת רק שאלה של זמן עד שתיתקע ולא משנה באיזה חומר תשתמש כי עדיין התזונה בתזמון הנכון היא המפתח לתהליכי ירידה במשקל/אחוזי שומן

קודם כל יפה על המאמצים שאתה משקיע. קרא את המאמר הבא (אם צריך לבצע התאמות בכמות הקלוריות וסוגן אז כדאי לבצע):

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

דבר נוסף, אין מה לקחת יהומבין עד שאתה לא מגיע לשומן העיקש והוא לפי דעתי 10 א.ש ומטה (יש שיגידו 12 א.ש)

אולי. אבל הוא נותן אחלה של בוסט מה שאומר שיהיו לך יותר קלוריות לשרוף.
אני זוכר שMOO אמר באחד האשכולות שלו שהוא ממליץ גם לקחת ב15% א.ש.

אפשר לדעת למה לא?
כי אתה על אחוז שומן כזה שיוהמבין לא יעזור לך ואתה גם צריך אותו.
אבקת חלבון היא תוסף תזונה לכל דבר ולא במקום אוכל - לפי הפרסום שלך 50% מהקלוריות שלך מגיעות מאבקות חלבון ואין עם זה בעיה אבל תהליכים מטאבוליים חיוניים לא מתקיימים אצלך.
לפני שרצים לקחת יהומבין,קלן אפדרין וכו' צריך להכיר את מגבלות הגוף דרך התזונה והאימונים ואז לתת דחיפה עם חומרים חיצוניים בחישוב גס אתה עומד על מאזן קלורי שנע בטווחים של 1000-1300 קק"ל אם אתה בגרעון של 1000+ מהתחזוקה שלך- כפי שציינת .
לדעתי האישית אתה טוחן נוזלים ושריר וזאת רק שאלה של זמן עד שתיתקע ולא משנה באיזה חומר תשתמש כי עדיין התזונה בתזמון הנכון היא המפתח לתהליכי ירידה במשקל/אחוזי שומן
על אילו תהיכים מטבוליים אתה מדבר בדיוק?

• פותח/ת השרשור
טוב, בכל זאת החלטתי לנסות לקחת את היהומבין, כמובן לפי המינון שאני צריך.
אני יעדכן תוצאות, בנתיים ירדתי כ-3 קילו מאז תקופת החיטוב (4 שבועות), שבוע אחד לקחתי OXYELITE PRO, אני ישלב ביניו לביו היהומבין ויקווה לתוצאות טובות.

• פותח/ת השרשור
לפי מינון של 0.2 לקילו.
לא לאכול 4 שעות לפני לקיחת הכדורים, ו4 שעות אחרי לקיחת הכדורים.
30-60 דק' לפני האימון.

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת, מצטער על הדאבל אבל איו אפשרות לערוך.
אם אני לוקח את האוקסי+יהומבין+קפאין 200 מ''ג על הבוקר.
השאלה האם לקחת לפני או אחרי את אבקת החלבון?
פשוט עכשיו לקחתי את זה ובמקום לבלוע את זה עם מים בעלתי אם חלבון, אני רוצה לדעת אם זה בסדר.
ומה קורה במצב שאני אחרי אימון צריך לקחת אבקת חלבון?היה כתוב שאסור לאכול 4 שעות אחרי לקיחת היהומבין, השאלה מה לגבי אבקת חלבון?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית