ייעוץ אישי

• פותח/ת השרשור eden1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

eden1

משתמש מתחיל
22
0
רציתי לדעת לברר על ייעוץ אישי לדיאטה
נערה בת 14

• פותח/ת השרשור
השאלה אם אתם גם מייעצים לנערות בגיל שלי
ואין לי אפשרות ללכת להרשם לחדר כושר אם זה אפשרי

---------- התגובה התווספה ב 21:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:53 ----------

אם זה אפשרי לעשות דיאטה מוצלחת בלי חדר כושר**

השאלה אם אתם גם מייעצים לנערות בגיל שלי
ואין לי אפשרות ללכת להרשם לחדר כושר אם זה אפשרי

---------- התגובה התווספה ב 21:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:53 ----------

אם זה אפשרי לעשות דיאטה מוצלחת בלי חדר כושר**
אפשר, השאלה מה נקרא "דיאטה מוצלחת" בשבילך, לאיזה מצב את רוצה להגיע? אם זה למצב של קוביות בבטן או משהו דומה לכך, סביר להניח שלא כי תאבדי המון מסת שריר. להיות פשוט רזה (בטן שטוחה) אפשרי. וכן אנחנו מביאים ייעוצים לנערות בגיל שלך (בהנחה שאין לך בעיות בריאותיות), אנחנו רק צריכים אישור מרופא משפחה שאת יכולה להתאמן בחד"כ (זה מביא לנו אישור לכך שההורים שלך מרשים לך להתאמן, כי אי אפשר להשיג את האישור הזה ללא נוחכות ההורים כשאת מתחת לגיל 16).

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה קוביות בבטן. רוצה לרדת באחוזי שומן ולהגיע לבטן שטוחה ואין באפשרותי ללכת לחדר כושר. אבל אין לי בעיה לעשות הליכות ברחוב וכושר עם משקולות בבית. אם אפשרי דבר כזה?

אני לא רוצה קוביות בבטן. רוצה לרדת באחוזי שומן ולהגיע לבטן שטוחה ואין באפשרותי ללכת לחדר כושר. אבל אין לי בעיה לעשות הליכות ברחוב וכושר עם משקולות בבית. אם אפשרי דבר כזה?
כן, אפשרי בהחלט. ונתחיל בהליכות אבל זה מהר מאוד יעבור לריצות 😃

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני רוצה להתחיל בדיאטה
איפה אני צריכה לצלם את הגוף בשביל להעריך אחוזי שומן?
מה קורה אחריי התשלום מי פונה למי? ואיך זה נהפך באופן אישי בלי שאף אחד רואה?
אישור רפואי אני יקח מחר מהרופא
רשמתי מה אכלתי ביומיים האחרונים אני ישלח לך אחרי ההרשמה

ואם יש עוד משהו שצריך לדעת
אני רוצה להישקל מחר בבוקר ולהתחיל את הדיאטה כמה שיותר מהר אפילו מחר עם זה אפשריי :]]

נערך לאחרונה:
אוקיי אני רוצה להתחיל בדיאטה
איפה אני צריכה לצלם את הגוף בשביל להעריך אחוזי שומן?
מה קורה אחריי התשלום מי פונה למי? ואיך זה נהפך באופן אישי בלי שאף אחד רואה?
אישור רפואי אני יקח מחר מהרופא
רשמתי מה אכלתי ביומיים האחרונים אני ישלח לך אחרי ההרשמה

ואם יש עוד משהו שצריך לדעת
אני רוצה להישקל מחר בבוקר ולהתחיל את הדיאטה כמה שיותר מהר אפילו מחר עם זה אפשריי :]]
הכל נעשה בפורום פרטי (שרק את וצוות הייעוץ רואה אותו) שנפתח לך לאחר התשלום. זהו הקישור לפורום:
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=28
את תפתחי שם אשכול ותרכזי את כל המידע שאנחנו מבקשים שם בנעוץ (מפורט שם בדיוק אילו פרטים את צריכה לתת לנו כדי שנייעל את התהליך).
בגלל שאת נחשבת קטינה, אני צריך גם טופס שיהיה חתום על ידי אחד ההורים, עם מספר הת.ז שלהם, שהם מסכימים לך להירשם לייעוץ אישי באתר. תצרפי אותו עם האישור הרפואי למייל שלי בחתימה. את התהליך נוכל להתחיל ברגע שיהיו לי את 2 הטפסים הללו.

• פותח/ת השרשור
לצערי אין לי סורק זמין
אם יש איזשהו פקס לשאני יכולה לשלוח את 2 הטפסים או שאני יצלם את 2 הטפסים ויעביר את זה מצולם מהפלאפון

נערך לאחרונה:
אפשר לצלם, רק תקפידי שכל הפרטים יהיו מוצגים באיכות טובה וששום פרט לא יהיה חסר.

• פותח/ת השרשור
משה כבר שילמתי מה קורה עכשיו ?
גם צילמתי את האישור תשלום

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פתחתי נושא חדש תגיד לי אם פתחתי במקום הנכון
ושלחתי לך באימייל מה שצריך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית