אתרים להורדת סרטים\הופעות ב HD ו- 3D

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אני מחפש אתרים (אין לי בעיה גם טורנטים, אפילו רצוי) שאפשר להוריד בהם סרטים\הופעות ב HD ו-3D

תודה.

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תיתן לי את שתיהם.
הבנתי שאפשר להוסיף תרגום SRT לא? (אני לא מתכוון להדביק אלא להעביר את הסרטים דרך USB ב BLU RAY, הכוונה לשים את הסרט והתרגום באותה התיקייה)

שניהם בעברית.

ובאנגלית - מאיפה שאני מוריד אתה לא יכול אז אני לא יכול לעזור לך בזה , אולי אחרים כן.

• פותח/ת השרשור
למה לא?
ואם יש עוד מישהו שיכול לעזור (אני מחפש אתרים באנגלית כי מה שאמרת אני כבר מכיר)

נערך לאחרונה:
אני מניח שאתה מכיר ומשתמש אבל למען הסר ספק - the pirate bay

האתר ביטורנט הכי טוב שקיים.. כל הסרטים,סדרות,משחקים וכו' יש שם.. הבעיה שאי אפשר להירשם, אתה חייב הזמנה. ואתה חייב לעלות אחרי כל קובץ שאתה מוריד כדי לקבל קרדיט, אחרת אתה נחסם.. בכל מקרה יש לי הזמנה 1 ואני צריך אותה קח שאני לא יכול ממש לעזור אולי מישהו אחר, יעזור לך.

• פותח/ת השרשור
‪ TorrentLeech.org‬
האתר ביטורנט הכי טוב שקיים.. כל הסרטים,סדרות,משחקים וכו' יש שם.. הבעיה שאי אפשר להירשם, אתה חייב הזמנה. ואתה חייב לעלות אחרי כל קובץ שאתה מוריד כדי לקבל קרדיט, אחרת אתה נחסם.. בכל מקרה יש לי הזמנה 1 ואני צריך אותה קח שאני לא יכול ממש לעזור אולי מישהו אחר, יעזור לך.

אני מכיר את האתר ובאמת אי אפשר להירשם ככה שזה לא עוזר לי

אין לי בעיה לתת לך הזמנה, אבל תתחייב לשמור על רטיו טוב ולשתף כל דבר.. ובטח שלא לזייף.

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה לתת לך הזמנה, אבל תתחייב לשמור על רטיו טוב ולשתף כל דבר.. ובטח שלא לזייף.
אני אשמח
ברור שאני לא אזייף ואני אשתף כל דבר אני לא חדש בזה
אתה תותח אם אתה מביא לי באמת!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב שמעו יש לי גם חשבון בטורנט ליץ' אבל אין שם שום הופעה או משהו וגם מה שיש זה רוק ומטאל ואני לא אוהב..
אני מחפש אתרים עם עדיפות לטורנט שאני אוכל למצוא שם הופעות מכל הסוגים, חיפשתי במלא אתרים ופשוט לא מצאתי כלום..

בטורנט ליץ'
אין כלום חוץ מסדרות...
קיבלתי הזמנה מלפני כמה חודשים וואלה באמת שאין מה להוריד משם.

טורנטים, כאן יש הופעות
אבל תכל'ס אם אתה מוכן להשקיע מעט כסף, תקנה provider בusenet.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית