הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה לבעלי כלבים וחתולים

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
יש לכם מושג אם גידול של כלב וחתול ביחד יכול למנוע מכלב להרגיש בודד כשהאנשים לא בבית?
בא לי לאמץ כלב אבל אנחנו לא נמצאים בבית הרבה במשך היום אז יהיה לו עצוב לבד.

גם אצלנו הכלב נשאר הרבה זמן לבד בבית, לא יותר מידי.....
מהבוקר ( 8 וחצי) עד הצהריים ( 1 בערך) הוא לבד אני חושב שזה בסדר כי הרי אף אחד לא בבית כל היום.
העיקר שירדו איתו לא פחות מ3 פעמים ביום, הוא יאכל ( שיהיה במסה חח), ולתת לו תשומת לב.

מאיזה שעה עד איזה שעה לא יהיה אף אחד בבית בערך?

למה לא לקחת 2 כלבים?
חתולים הם בוקים. לא אוהבים לשחק יותר מידי.

• פותח/ת השרשור
אצלנו אין אף אחד בבית מ-8 בבוקר ועד 19:00-19:30 בערב. למרות שבעבודה החדשה אני אחזור יותר מוקדם, בסביבות 18:00
שני כלבים זה אחלה, אבל השור אוהב חתולים. צריך להתפשר. 😃
כלבים בוגרים צריך להוציא פעמיים ביום, אבל הם נורא סובלים כשהם לבד בבית הרבה זמן.

ואת מוכנה לקקי בבית כל יום לפחות עד שתחנכו אותו?
חוצמזה שתמיד אפשר דוגווקר שיעשה לו טיול באיזה 15 שקל. אני עשיתי מזה כסף כשהייתי קטן.

בכל מקרה, אם את מוכנה להוציא אותו בוקר-ערב, תמיד תחשבי על זה שיש מאות כלבים שנמצאים במכלאות בתנאים לא תנאים וההרדמות לא נגמרות. רק לאשקלון נכנסו ביומיים 14 כלבים ועכשיו מתחילים שם הרדמות כי אין מקום.
ככה שאצלך, תמיד יהיו לו טוב יותר. צעצועים, אוכל, חיבה והציפייה של הבעלים יחזרו הביתה עושים את שלהם.
ראיתי מאות כלבים שחיו בתנאים שאת מתארת והם נראו הרבה יותר מאושרים מכלבי כלבייה.
אם את מחפשת כלב ספציפי- תגידי לי.

הם מתרגלים לזה, החתול בדרך כלל לא ישים יותר מדי על הכלב.
הבעיה שלך תהיה זה שבהתחלה הוא יאכל לך את הבית = ככל שאת פחות זמן בבית, ככה יותר רהיטים הרוסים, אבל אין כמו כלב.

תחפשי לאמץ אחד.

זה לא נכון תמיד. לא כל הכלבים הורסים את הבית. ואפילו רובם לא. במיוחד אם באו ממכלאה.
מה שכן, לעניין הצרכים הם יצטרכו להתרגל והם יתרגלו.
פשוט צריך לקנות להם כמה צעצועים והכל יהיה בסדר.
ובאמת שאין כמו כלב. השור אכזב אותי.

תלוי בכלב ובחתול - יש כאלה עם אופי שונה, בכל זאת.

בכל מקרה, כדאי שאם אתם מחליטים שכן, אז לדאוג שהם יהיו גורים.

שותף שלי (כשגרתי בת"א) היה לו כלב בדירה
כל פעם שהייתי מגיע הביתה הייתי מוציא אותו לטיול, הוא היה ממש מסכן כל היום בדירה

בלימודים חזרתי לגור אצל ההורים בגלל הכסף ויש לי חתול הוא הרבה יותר חכם כל היום צד ציפורים וכל מני דברים
בדירה נראה לי חתול עדיף

כלב צריך יותר השקעה, צריך לטייל איתו כל יום פעמיים ביום ואם אתם כל הזמן עסוקים לא יהיה לכם כח
או שתעברו לגור במושב/קיבוץ...

אצלנו אין אף אחד בבית מ-8 בבוקר ועד 19:00-19:30 בערב. למרות שבעבודה החדשה אני אחזור יותר מוקדם, בסביבות 18:00
שני כלבים זה אחלה, אבל השור אוהב חתולים. צריך להתפשר. 😃
כלבים בוגרים צריך להוציא פעמיים ביום, אבל הם נורא סובלים כשהם לבד בבית הרבה זמן.

אז לא הייתי הולך על זה, הוא סתם יסבול....

כלב זה כאב ראש אחד גדול.. ואני מדבר בתור אחד שיש לו כמה כלבים..עדיף חתול, בהרבה יותר נקי אין קרציות שבקיץ זה מכה!.. ובכללי ראש שקט יותר.. לא כדי לך לאמץ כלב אם אין לך מספיק זמן פנוי וסבלנות!

גם ארנבת זה ראש שקט יותר. ואוגר. וחזיר ים. וג'וק.

למה לא לקחת 2 כלבים?
חתולים הם בוקים. לא אוהבים לשחק יותר מידי.

תגיד נפלת על הראש? חתולים (aka נמרים נמוכים) הם חיות בעלות תבונה גבוהה יחסית
שלא לדבר על IQ ריגשי שאין דברים כאלה...מי שגידל פעם יבין.
ולא אוהבים לשחק יותר מידי?!!!

לא מבין את משה, מה אין איזה מבחן מעבר ולו בסיסי עבור מנהלים חדשים?

אם את מאמצת כלב אז גם אם הוא ישאר לבד בבית עדיף מאשר בכלובים במקומות אימוץ והיחס אליהם - זה בטוח..
דבר שני , אם את מאמצת גור - אז כן צריך יותר יחס ויותר להיות בבית.
אם הוא מבוגר\ושהוא יהיה מבוגר - אפשר להשאיר בבית .
הכלבים שלי הם לבד בבית מהלילה עד איזה 12 בצהריים ותאמינו לי שהם יותר מבסדר גמור , לא כל דבר זה שחור לבן , יש גם סוגי כלבים שצריכים פחות\יותר יחס.
אני לא אומר שלא צריך לתת יחס, אבל זה לא אמור להיות מפריע לכם, צריך להנות מהגידול של הבעל חיים.

---------- התגובה התווספה ב 15:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:31 ----------

תגיד נפלת על הראש? חתולים (aka נמרים נמוכים) הם חיות בעלות תבונה גבוהה יחסית
שלא לדבר על IQ ריגשי שאין דברים כאלה...מי שגידל פעם יבין.
ולא אוהבים לשחק יותר מידי?!!!

לא מבין את משה, מה אין איזה מבחן מעבר ולו בסיסי עבור מנהלים חדשים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בכל מקרה, אם את מוכנה להוציא אותו בוקר-ערב, תמיד תחשבי על זה שיש מאות כלבים שנמצאים במכלאות בתנאים לא תנאים וההרדמות לא נגמרות. רק לאשקלון נכנסו ביומיים 14 כלבים ועכשיו מתחילים שם הרדמות כי אין מקום.
ככה שאצלך, תמיד יהיו לו טוב יותר. צעצועים, אוכל, חיבה והציפייה של הבעלים יחזרו הביתה עושים את שלהם.
ראיתי מאות כלבים שחיו בתנאים שאת מתארת והם נראו הרבה יותר מאושרים מכלבי כלבייה.
אם את מחפשת כלב ספציפי- תגידי לי.
כן אני מודעת לכל הפיפי-קקי וכל מה שקשור לחינוך גורים. היה לי כלב כשגרתי אצל ההורים, וגם עזרתי קצת לגדל את שני הכלבים שהיו אחריו.
העניין הוא שתמיד היה להם נורא עצוב לבד בבית, ואצל ההורים שלי בד''כ הכלב נשאר לבד לחצי יום מקסימום. אנחנו לא בבית מהבוקר עד הערב. בגלל זה חשבתי זאם אני אאמץ גור כלבים וחתלתול יהיה להם פחות בודד ביחד, ומגיל קטן גם לא יהיו ביניהם ריבים על טריטוריה והם יתרגלו אחד לשני.
השאלה היא אם זה רעיון טוב ובאמת הכלב לא ירגיש בודד ככה...

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש אוהבת חתולים, אבל קוסטה כן, אז כלב+חתול זה פשרה טובה 😃
ברור שרק אימוץ, שונאת אנשים שמרביעים ומוכרים חיות מחמד בשביל כסף כשיש כל כך הרבה חיות חסרות בית.

זה לא נכון תמיד. לא כל הכלבים הורסים את הבית. ואפילו רובם לא. במיוחד אם באו ממכלאה.
מה שכן, לעניין הצרכים הם יצטרכו להתרגל והם יתרגלו.
פשוט צריך לקנות להם כמה צעצועים והכל יהיה בסדר.
ובאמת שאין כמו כלב. השור אכזב אותי.

לא כל הכלבים, אם הם כבר באו באמת ממכלאה וגילם גדול מחודש חודשיים, אז רוב הסיכויים שזה לא יקרה.

בכל מקרה אין על כלבים החום ואהבה שמקבלים ממנו בכל מצב ובכל תנאי לא תמצאי אצל אף חייה אחרת(כולל החיות האנושיות), ללא ספק לכי על כלב.

זה רעיון טוב.
מספיק לבלות כמה דקות בכלבייה, לראות סטטיסטיקות של הרדמות וכו' כדי להבין את זה.
המכלאות ברחבי הארץ פשוט מפוצצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית