הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
שלום אני בן 31 עוסק הרבה בספורט,אומניות לחימה אירוביקה יוגה וחדר כושר,התחלתי סייקל 1 בהדרכת איש ידוע בתחום,ובהמלצתו ברצון לעלות במסה ולהתחיל סייקל זהיר מבחינת תופעות לוואי וכו' קיבלתי סייקל שמכיל 200 כדורים וורודים בתוך שקיק אני יכול לשאול אותו מה זה,קיבלתי שני בקבוקונים שרשום עליהם--על ה-1- incadeca 300 nandrolonadecanoato 300 mg
ועל השני incatest 300 testosterona enantato 300 mg
מהם אני לוקח 1.5במזרק מכל אחד מהבקבוקים פעם בשבוע בהזרקה ועוד שני תוספים טבעיים יחד עם הוורודים שאבדוק לכם בהמשך מה זה..מבלי להלחיץ תגידו לי מה דעתכם על כך בתור סייקל 1 מהמידע שסיפקתי לכם עד כה ,תודה רבה לכם מראש.

---------- התגובה התווספה ב 04:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 04:12 ----------
אין לדבר על מחירים בפורום נא לקרוא את החוקים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ברוך הבא.

דבר ראשון שיש לי להגיד לך זה חבל שלפני שהחלטת ללכת על חומרים לא הקדשת טיפה מחשבה על בכלל לדעת מה אתה הולך לבלוע ולהזריק ואתה מקשיב לאיזה בחור שלך תדע מה הוא מכר לך או בכלל מה הוא יודע
(זה שהוא גדול לא אומר כלום).
לגבי הכדורים, סביר להניח שהוא מכר לך דיבול. לגבי המינונים הם גבוהים מאוד לסייקל ראשון וזה בכלל לא סייקל עם תופעות לוואי "חלשות".
דיבול הוא סטרואיד אורלי עם הרבה תופעות לוואי כגון ספיחת נוזלים, המרה גבוהה לאסטרוגן ורעילות לכבד. טסט זה חומר אנדרוגני וגם לו תופעות לוואי. דקה החומר השני שהוא מכר לך הוא חומר אשר גורם להשבתה חזקה של ציר ה HTPA (היכולת של הגוף לייצר טסט טבעי) ובכלל לא מדובר פה על PCT.
האם הוא נתן לך לקחת HCG תוך כדי הסייקל? האם הוא הסביר לך על לבצע PCT נכון ותקין על מנת להתאושש מהסייקל כמו צריך? אני בספק.

בקיצור לא נראה לי שחשבת יותר מדי לפני שהחלטת ללכת על חומרים ראית כמה חברה גדולים במכון ורצית גם ונכנעת לפיתוי. הבחור הזה "שייעץ" לך עשה עליך קופה (אל תדאג זה קורה להרבה אנשים) ואתה נשארת עכשיו עם חור בכיס וחור בראש של "מה אני עושה עכשיו".
אז קודם כל הגעת למקום הנכון. העצה שלי אליך היא כזאת: אם רק התחלת את הסייקל תפסיק!!!!!!! ועכשיו!!!!! אין לך את הידע כדי להכנס לזה עכשיו. יש פה באתר מלא אנשים עם ניסיון והמון מקורות מידע על חומרים ואיך לבנות סייקל בצורה נכונה. אני מציע לך להתחיל לקרוא טיפה ואם יש לך שאלות אנחנו פה כדי לעזור. בהצלחה!

הכדורים הוורודים זה דיאנבול.. והוא נתן לך טסט' ודקה. כמובן שאין לך מושג מה אתה מכניס לגוף שלך.. ואין לך מושג לגבי ההשלכות, וידע בנושא. בגדול הוא דפק לך תצורה, ואתה דפקת את עצמך. אני מאמין שאתה אפילו לא יודע מזה PCT, עצוב.

מעניין אותי לדעת מי זה המומחה הזה שנתן לך את החרה הזה, זה נרא כמו קובי או אייל
סייקל זהיר זה ממש לא אבל ממש!!, מי מערבב דקה עם טסט אנטט ועוד 200 כנרא שזה 2של100 דיאנבול
בשביל סייקל ראשון זה יותר מידיי
1.5 פעם בשבוע wtf!!
החומרים של INCAVET אנדרגראונד מפרו ,לא מוכר במיוחד לא שווה להתעסק עם זה

אתה בדרך הנכונה לדפוק לעצמך את החיים, יותר מזה אין לי כוח לחפור( יש לי חתונה על הראש)
מישהוא כבר יתן לך בראש חח

נערך לאחרונה:
כמו שאמרתי. תפסיק את הסייקל עכשיו תתחיל להחכים ואם יש לך שאלות שאל ויעזרו לך. אבל בלי שאלות קידבג יש לך את על המידע פה ואם משהו לא ברור לך שאל שאלות לעיניין ויענו לך

לפעמים הפורום מזכיר לי תכניות כמו עובדה. מקרים מזעזעים ולא מובנים מהחיים.

מיום ליום אני חושב על לעשות נעוץ של BLACKLIST כל הסוחרים בארץ שמנסים לדפוק אנשים תמימים ולשרוף אותם לכל החיים.

מיום ליום אני חושב על לעשות נעוץ של BLACKLIST כל הסוחרים בארץ שמנסים לדפוק אנשים תמימים ולשרוף אותם לכל החיים.

זה לא באמת יעבוד..לעשות רשימה נעוצה ולפרסם בפורם
יהיה קשה ביותר וצריך ביצים גדולות בשביל זה
בגדול אני בעד!!

מעבר לעיסוק בתחום הזה החיים של הרבה ענשים יותר חשובי מכול החרה הזה ,ובכול יום מישהוא אחר נחשף לסכנה ממשית מחרות כאלה ואחרים ,
אני בעד סחר חופשי ובדגש על אמין ומפורט בהסבר ללקוח
ואני כנל בעד לדפוק ענשים שמוכרים סט בלי דין וחשבון וידיעה שמישהוא הולך לסבול מזה(מענשים כאלה כול התחום מקבל כתם שחור)

---------- התגובה התווספה ב 09:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:24 ----------

לפעמים הפורום מזכיר לי תכניות כמו עובדה. מקרים מזעזעים ולא מובנים מהחיים.

חזק אהבתי, עובדה זה קטן על מה שהולך פה

שיהיה רק בריאות..חבל לי על הבחור מציעים לו משהו קח את זה תגדל,וכמובן שהוא קונה את זה ולא עומד בפיתוי כל כך הרבה אנשים נדפקים עם חומרים,בשביל מה עוד 10 קילו שריר?לדפוק לגוף את המערכת לפחות לדעת מה אתה מכניס לגוף איך עושים את זה,שיהיה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית