הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין -אופטימום או טווינלב ?

• פותח/ת השרשור samba88
  • פורסם בתאריך

samba88

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
נגמר לי המולטי ויטמין שקניתי מהסופר פארם
ולאחר קריאה בפורום הבנתי שהמולטי האלה שנמכרים בסופרפארם לא מותאמים כל כך לספורטאים

אז החלטתי ללכת על אחד מהשניים
מה לדעתכם עדיף ?
חשוב לי לציין שאני אוכל כ-4 מנות פרי וירק ביום ככה שאני לא צריך כמות גדולה מדי של ויטמינים אלא רק כהשלמה
תודה מראש לעוזרים

אופטי-מן מולטי ויטמין ליגה יש בוא הכול ויותר ממולטי ויטמין משהו טוב אחי אני לוקח אותו כבר חודש
כן אהה...
אולי הוא טוב לאנשים שקונים בארץ למרות שיש אפשרויות טובות יותר.
אבל מולטי של טויין לוקח גם במחיר וגם בזמן השימוש..

אופטימן יקר פי 3 מטווין לאב ומבחינת ויטמינים ומינרלים הם די זהים, באופטימן יש כל מני תוספות כמו חומצות אמינו, נוגדי חימצון וכל מני דברים אחרים במינון מצחיק

ככה שטווין לאב הכי משתלם שיש מבחינת מחיר

אופטימן יקר פי 3 מטווין לאב ומבחינת ויטמינים ומינרלים הם די זהים, באופטימן יש כל מני תוספות כמו חומצות אמינו, נוגדי חימצון וכל מני דברים אחרים במינון מצחיק

ככה שטווין לאב הכי משתלם שיש מבחינת מחיר

אתה מודע לכך "שיש" הרבה מולטי ויטמינים, אך הכושר ספיגה שלהם לא יעיל בכלל ?.. במידה ואתה מזמין מחו"ל זה עולה לך גרושים.

אפשר קישור לראות במה מדובר ?...

אתה מודע לכך "שיש" הרבה מולטי ויטמינים, אך הכושר ספיגה שלהם לא יעיל בכלל ?.. במידה ואתה מזמין מחו"ל זה עולה לך גרושים.

אפשר קישור לראות במה מדובר ?...

משה העלה את זה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18237

איך אתה יודע שהכושר ספיגה של אופטימן יותר טוב מטווין לאב ?

משה העלה את זה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18237

איך אתה יודע שהכושר ספיגה של אופטימן יותר טוב מטווין לאב ?
לא אמרתי שהכושר ספיגה יותר טוב מויין צפציפי.. זכור לי שלפני כמה חודשים קראתי מאמר על מולטי ויטמינים אשר נמכרים בעולם, ורובם נבדקו ונמצאו כלא יעילים בגלל כושר ספיגה נמוך. אופטימום זכה לאחוז הכי גבוה מבחינת איכות 96.3 %

רפרנס. ובכלל איך קיבינימט אפשר לחקור דבר כזה?
נשמע כמו כתבה פרסומית מירחון BB.

אפשר הכל לבדוק היום במעבדה.. דווקא לא, לא קראתי את זה ב-BB. במידה ואני אתקל בזה שוב אני אפרסם זה היה די ממזמן.

בכל מקרה אופטימום חברה ידועה בעלת שם ואיכות. אני מוכן לשלם עוד כמה שקלים וללכת על בטוח.. 80 שקל ל180 כדורים של אופטימון זה מחיר סבבה לגמרי 😃

אפשר הכל לבדוק היום במעבדה.. דווקא לא, לא קראתי את זה ב-BB. במידה ואני אתקל בזה שוב אני אפרסם זה היה די ממזמן.

בכל מקרה אופטימום חברה ידועה בעלת שם ואיכות. אני מוכן לשלם עוד כמה שקלים וללכת על בטוח.. 80 שקל ל180 כדורים של אופטימון זה מחיר סבבה לגמרי 😃
כל אחת והביזבוז כסף שלו.
אתה חושב שאופטימום מוכרת כי מוכרים אותה בארץ כמו לא יודע מה נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית