הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אלירן מורגן

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
אני יודע שאתה גולש כאן לפעמים, שמעתי שפרשת מבאדיבילדינג, אפשר לדעת למה?
(אם מישהו מוכן לנדב פרטים, נשמח. אם זה חסוי והוא רוצה להשאיר את זה ככה, נכבד אותו ואנעל את האשכול).

אולי בגלל ההתיבשות שלו בתחרות האחרונה?! זאת רק השערה אבל הוא בסך הכל ילד אולי ההורים שלו חטפו ג'ננה עלי בגלל זה.

אם כן זה טיפשות.
הוא כל היום מזריק ומההתייבשות אכפת להם?

לפי מה שהבנתי, לא זה ולא זה.. בכל מקרה לא יפה לדבר סתם, צריך לכבד.

אלירן טוען שזה בגלל הבריאות שחשובה לו מהכול ,ושהוא לא יפסול קאמבק בעתיד

---------- התגובה התווספה ב 12:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:56 ----------

אם כן זה טיפשות.

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שהוא מזריק

אלירן טוען שזה בגלל הבריאות שחשובה לו מהכול ,ושהוא לא יפסול קאמבק בעתיד

---------- התגובה התווספה ב 12:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:56 ----------

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שהוא מזריק

אז בגלל איזה בריאות של המולטי וויטמין שהוא לוקח?!

אם כן זה טיפשות.

"מאיפה אתה מביא את השטויות האלה שהוא מזריק" 😛 אולי זה כדורים

בשורה התחתונה שיהיה לו לבריאות

בקשר לענייין הפרישה אין בעיה שהיא חד משמעית אבל הגעתי למטרה שהצבתי לעצמי האמת ועם כל הכבוד לתחום פה בארץ זה לא שווה את ההשקעה לא קשור לזריקות לכודרים למולטי ויטמין ולכלום פשוט לדעתי זה לא שווה את הבריאות שלי , אני לא יפסול קאמבק זה בטוח ואי אפשר לדעת אני עוד בחיתולים של הפיתוח גוף , בכל מקרה לכל החברים שתומכים ולא תומכים נגיד במילה אחת משותפת , תודה , שמחתי להיות מסמר קטן בכל העולם הזה מקווה שזה יתן כיוון חשיבה איכותי לחבר'הה בתחום !

תנעלו את הנושא. ההחלטה היא מסיבות מאוד אישיות.תנסו לתת ספייס לבחור עד שהעניין הסתדר. זה חשוב.
לא קשור לבריאות.

בקשר לענייין הפרישה אין בעיה שהיא חד משמעית אבל הגעתי למטרה שהצבתי לעצמי האמת ועם כל הכבוד לתחום פה בארץ זה לא שווה את ההשקעה לא קשור לזריקות לכודרים למולטי ויטמין ולכלום פשוט לדעתי זה לא שווה את הבריאות שלי , אני לא יפסול קאמבק זה בטוח ואי אפשר לדעת אני עוד בחיתולים של הפיתוח גוף , בכל מקרה לכל החברים שתומכים ולא תומכים נגיד במילה אחת משותפת , תודה , שמחתי להיות מסמר קטן בכל העולם הזה מקווה שזה יתן כיוון חשיבה איכותי לחבר'הה בתחום !

בכל מקרה הכי חשוב לא להפסיק להתאמן ;susss

בהצלחה בכל מקרה

תנעלו את הנושא. ההחלטה היא מסיבות מאוד אישיות.תנסו לתת ספייס לבחור עד שהעניין הסתדר. זה חשוב.
לא קשור לבריאות.

הוא ענה לפניך שזה כן. אם הוא יבקש ננעל את האשכול.

שיהיה בהצלחה אני מקווה שיום יגיעה ותעשה קאמבק מטורף, אתה אחד המוכשרים בנוער של היום עם לא המוכשר ביותר, היה כייף לראות אותך מופיעה וכול התמונות והמרץ האדיר שנתתה לחברה הצעירים,
שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך ,אני מאמין שעוד תחזור בגדול ,הכול בדםם!!

מסכים איתך, הבריאות מעל הכל, וזה ממש לא שווה את הפרסים העלובים שיש בארץ.
מה שכן אני מקווה שתמשיך להתאמן באופן רגיל, בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחר.

אלירן אם הבעיה שלך זה הרמה בארץ אז למה אתה לא יוצא לחו"ל?
אם אני לא טועה קראתי פעם באחד הדיונים הישנים שלך שיש לך שמה משפחה לא?

הוא עומד להתגייס לא?... לא נראלי שמותר לו לעבור לחו"ל ..

וואלה חבל שפרשתה .. הייתי באשדוד איזה יפה היה .. :(

הוא בן 18

אליקן בקטנה גם אני בפרישה כבר מזמן הולך דווקא טוב
יהיה טוב אחרי הצבא נוריד את כולם מהבוגרים אל תדאג!
תיהיה חזק והרבה ויסקי
אם באלך תבוא עלינו לבאר שבע נעודד אותך

נערך לאחרונה:
גם אתה לא הולך להתחרות בנאבא? O

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית