הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממתי אפשר להתחיל עם אפדרין?

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
בשנה קודמת עשיתי את החיטוב הראשון שלי הורדתי 30 קילו (הייתי שמן)
עשיתי 4-5 חודשי מאסה
ועכשיו אני חוזר לחיטוב, כרגע אני עומד על 15% שומן שבועיים בחיטוב אירובי 4-5 פעמים בשבוע
השאלה שלי מתי אני יכול להתחיל עם אפדרין בשילוב קפאין כמובן

שאלה קצת מפגרת הייתי אומר..
אפדרין מתאים לאנשים בריאים ללא מחלות לב, לחץ דם וכו'.
מומלץ לקחת בחיטוב. בכל מקרה זה לא תרופת פלאים. שלא תחשוב שאתה לוקח ופתאום אתה חטוב, ממש לא. בלי תזונה סופר נכונה אתה לא תשיג כ"כ הרבה מהתוסף.
אתה ילד עדיין (נראה ככה לפחות מהתמונה), אתה יכול לעשות חיטוב רגיל ולהגיע לתוצאות מאוד יפות גם בלי זה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
שאלה קצת מפגרת הייתי אומר..
אפדרין מתאים לאנשים בריאים ללא מחלות לב, לחץ דם וכו'.
מומלץ לקחת בחיטוב. בכל מקרה זה לא תרופת פלאים. שלא תחשוב שאתה לוקח ופתאום אתה חטוב, ממש לא. בלי תזונה סופר נכונה אתה לא תשיג כ"כ הרבה מהתוסף.
אתה ילד עדיין (נראה ככה לפחות מהתמונה), אתה יכול לעשות חיטוב רגיל ולהגיע לתוצאות מאוד יפות גם בלי זה.
בהצלחה.

דבר ראשון מה הקשר שאלה מפגרת?
יש כאלו עם חוות דעת לקחת אפדרין כשאתה לקראת סוף החיטוב כשאתה מגיע למצב של שומן עיקש
ויש כאלו שמציעים לקחת אפדרין כבר מתחילת החיטוב..

רציתי לשמוע עוד דעות מאנשים....
ודבר שני אני לא ילד אני בן 22

אין צורך לקחת אפדרין מתחילת החיטוב. כי אתה במילא יורד יחסית די מהר בממשקל.י

אם אתה באמת 15 אחוז, אתה יכול בכיף לסיים חיטוב ב6 שבועות מקס.. אם המטרה שלך להגיע לאחוז חד ספרתי אז תקח כשאתה באיזור ה-12 אחוז.

• פותח/ת השרשור
אין צורך לקחת אפדרין מתחילת החיטוב. כי אתה במילא יורד יחסית די מהר בממשקל.י

אם אתה באמת 15 אחוז, אתה יכול בכיף לסיים חיטוב ב6 שבועות מקס.. אם המטרה שלך להגיע לאחוז חד ספרתי אז תקח כשאתה באיזור ה-12 אחוז.

או תודה,
סתם שאלה אם אני לוקח את זה מעל 12 אחוז שומן...מה ההשלכות של זה?
פחות אפקטיבי? או שסתם עניין שאפשרי לרדת באחוזי שומן בקלות באחוזים כאלה

אפדרין לא יעיל באחוזי שומן נמוכים, עדיף להשתמש ביהומבין (זה מסובר במאמר על השומן העיקש).
אתה יכול לקחת אפדרין מתי שאתה רוצה בגדול, עכשיו או אחר זה לא ישנה כלום. מה שכן, אפדרין נהייה אפקטיבי יותר בצריכה ממושכת, ככה שאם אתה בתחילת חיטוב ומתכנן חיטוב של 3+ חודשים, עדיף להתחיל לקחת מהתחלה.

• פותח/ת השרשור
אפדרין לא יעיל באחוזי שומן נמוכים, עדיף להשתמש ביהומבין (זה מסובר במאמר על השומן העיקש).
אתה יכול לקחת אפדרין מתי שאתה רוצה בגדול, עכשיו או אחר זה לא ישנה כלום. מה שכן, אפדרין נהייה אפקטיבי יותר בצריכה ממושכת, ככה שאם אתה בתחילת חיטוב ומתכנן חיטוב של 3+ חודשים, עדיף להתחיל לקחת מהתחלה.

כה עכשיו קראתי על יהומבין.. והוא לא מדבר אלי בשלב זה (15% א"ש)
המטרה שלי לסיים את החיטוב כמה שיותר מהר..בנתיים אני מצליח לשמור על המאסה כמו שצריך

לא...? הוא דיבר שם ספציפית על הפרוטוקולים שלו בטענה ש-E מוריד קטכולמינים באימון עצים. לא יודע איך הסקת מכך שאפדרין לא 'יעיל' ב-% שומן נמוכים. עדיין תהיה השפעה טרמוגנית.
ואגב, אין באמת נימוק למה EC לא טוב לפרוטוקולי שומן עיקש, בספר שלו הוא רק אומר משהו ליצני בסגנון "יש לי פה מחקר אחד שבו אפדרין הוריד קטכולמינים באימון".
איפה המחקר? לא הצלחתי למצוא אותו ופה דווקא אומרים ההיפך, ש-EC הגביר קטכולמינים באימון עצים
בקיצור כנראה שיהומבין יותר יעיל לשומן עיקש אבל EC תמיד אחלה

לא...? הוא דיבר שם ספציפית על הפרוטוקולים שלו בטענה ש-E מוריד קטכולמינים באימון עצים. לא יודע איך הסקת מכך שאפדרין לא 'יעיל' ב-% שומן נמוכים. עדיין תהיה השפעה טרמוגנית.
ואגב, אין באמת נימוק למה EC לא טוב לפרוטוקולי שומן עיקש, בספר שלו הוא רק אומר משהו ליצני בסגנון "יש לי פה מחקר אחד שבו אפדרין הוריד קטכולמינים באימון".
איפה המחקר? לא הצלחתי למצוא אותו ופה דווקא אומרים ההיפך, ש-EC הגביר קטכולמינים באימון עצים
בקיצור כנראה שיהומבין יותר יעיל לשומן עיקש אבל EC תמיד אחלה
התכוונתי לזה שיהומבין יהיה יותר יעיל מאפדרין, מין הסתם שעדיין יהיה לאפדרין אפקט כמו לפני כן. הבעיה ב% שומן נמוך זה לא רק הקטכולמינים, אלא ההשפעה על רצפטורי האלפא (אפדרין משפיע על בטא).
רצפטורי האלפא קשורים בד"כ למקומות איפה שיש שומן עיקש (חגורת הבטן, ירכיים, תחת). לכן, כדאי לקחת יהומבין בניגוד לאפדרין. בגלל ששילוב בינהם לא יהיה אידאלי, כדאי לקחת רק חומר אחד.

עדיף לך לחטב בלי, ולהשאיר את העזרים לסוף
גם ככה אתה יורד יפה בהתחלה, בנדה צודק

• פותח/ת השרשור
אגב, אני לוקח HMB לשימור המאסה, תהיה לי התנגשות עם האפדרין? או שהוא לא מפריע

אגב, אני לוקח HMB לשימור המאסה, תהיה לי התנגשות עם האפדרין? או שהוא לא מפריע
זה לא מפריע אבל זה לא יעיל במינונים נמוכים, וגם במינונים גבוהים היעילות של זה בספק ולא שווה את המחיר.

• פותח/ת השרשור
זה לא מפריע אבל זה לא יעיל במינונים נמוכים, וגם במינונים גבוהים היעילות של זה בספק ולא שווה את המחיר.

אתה מדבר על ה HMB?
דווקא בחיטוב הזה אני איתם והמאסה יחסית נשמרת יפה מאוד

אתה מדבר על ה HMB?
דווקא בחיטוב הזה אני איתם והמאסה יחסית נשמרת יפה מאוד
גם הייתה נשמרת בלי ה HMB.
שמירה של מסת שריר = בקרה על גירעון קלורי + מספיק חלבון בתזונה, תוך כדי אימוני התנגדות בעצימות גבוהה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית