עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה קצת מפגרת הייתי אומר..
אפדרין מתאים לאנשים בריאים ללא מחלות לב, לחץ דם וכו'.
מומלץ לקחת בחיטוב. בכל מקרה זה לא תרופת פלאים. שלא תחשוב שאתה לוקח ופתאום אתה חטוב, ממש לא. בלי תזונה סופר נכונה אתה לא תשיג כ"כ הרבה מהתוסף.
אתה ילד עדיין (נראה ככה לפחות מהתמונה), אתה יכול לעשות חיטוב רגיל ולהגיע לתוצאות מאוד יפות גם בלי זה.
בהצלחה.
אין צורך לקחת אפדרין מתחילת החיטוב. כי אתה במילא יורד יחסית די מהר בממשקל.י
אם אתה באמת 15 אחוז, אתה יכול בכיף לסיים חיטוב ב6 שבועות מקס.. אם המטרה שלך להגיע לאחוז חד ספרתי אז תקח כשאתה באיזור ה-12 אחוז.
אפדרין לא יעיל באחוזי שומן נמוכים, עדיף להשתמש ביהומבין (זה מסובר במאמר על השומן העיקש).
אתה יכול לקחת אפדרין מתי שאתה רוצה בגדול, עכשיו או אחר זה לא ישנה כלום. מה שכן, אפדרין נהייה אפקטיבי יותר בצריכה ממושכת, ככה שאם אתה בתחילת חיטוב ומתכנן חיטוב של 3+ חודשים, עדיף להתחיל לקחת מהתחלה.
לא...? הוא דיבר שם ספציפית על הפרוטוקולים שלו בטענה ש-E מוריד קטכולמינים באימון עצים. לא יודע איך הסקת מכך שאפדרין לא 'יעיל' ב-% שומן נמוכים. עדיין תהיה השפעה טרמוגנית.אפדרין לא יעיל באחוזי שומן נמוכים, עדיף להשתמש ביהומבין (זה מסובר במאמר על השומן העיקש).
התכוונתי לזה שיהומבין יהיה יותר יעיל מאפדרין, מין הסתם שעדיין יהיה לאפדרין אפקט כמו לפני כן. הבעיה ב% שומן נמוך זה לא רק הקטכולמינים, אלא ההשפעה על רצפטורי האלפא (אפדרין משפיע על בטא).לא...? הוא דיבר שם ספציפית על הפרוטוקולים שלו בטענה ש-E מוריד קטכולמינים באימון עצים. לא יודע איך הסקת מכך שאפדרין לא 'יעיל' ב-% שומן נמוכים. עדיין תהיה השפעה טרמוגנית.
ואגב, אין באמת נימוק למה EC לא טוב לפרוטוקולי שומן עיקש, בספר שלו הוא רק אומר משהו ליצני בסגנון "יש לי פה מחקר אחד שבו אפדרין הוריד קטכולמינים באימון".
איפה המחקר? לא הצלחתי למצוא אותו ופה דווקא אומרים ההיפך, ש-EC הגביר קטכולמינים באימון עצים
בקיצור כנראה שיהומבין יותר יעיל לשומן עיקש אבל EC תמיד אחלה
זה לא מפריע אבל זה לא יעיל במינונים נמוכים, וגם במינונים גבוהים היעילות של זה בספק ולא שווה את המחיר.אגב, אני לוקח HMB לשימור המאסה, תהיה לי התנגשות עם האפדרין? או שהוא לא מפריע
זה לא מפריע אבל זה לא יעיל במינונים נמוכים, וגם במינונים גבוהים היעילות של זה בספק ולא שווה את המחיר.
גם הייתה נשמרת בלי ה HMB.אתה מדבר על ה HMB?
דווקא בחיטוב הזה אני איתם והמאסה יחסית נשמרת יפה מאוד