הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נראה הפעם מה הן יגידו

• פותח/ת השרשור ITZIKB
  • פורסם בתאריך
אני מזמן אמרתי שאני מוכנה לתת את הרישיון שלי אם לוקחים את הרשיון לכל הנשים -.-

אם ניקח בחשבון גם שרוכבי אופנועים/קטנועים הם ברובם המכריע (הייתי אומר מעל 90% אפילו) גברים, וכל אופנוע נופל מתישהו, אז הסטטיסטיקה אפילו עוד יותר לרעתכן. 😍

• פותח/ת השרשור
הייתה איזה שחקנית סנוקר שאמרה שלגברים יש ראיה מרחבית טובה יותר מנשים וזאת הסיבה שהם גם טובים יותר בסנוקר למרות שזה לא ספורט פיזי וזה גם משפיע על הנהיגה.

נגיד: תאכלו קקי! ונמשיך לנהוג.
🖕 🖕 🖕

נערך לאחרונה:
אם ניקח בחשבון גם שרוכבי אופנועים/קטנועים הם ברובם המכריע (הייתי אומר מעל 90% אפילו) גברים, וכל אופנוע נופל מתישהו, אז הסטטיסטיקה אפילו עוד יותר לרעתכן. 😍
ונמשיך לנהוג גם על דו-גלגלי 🖕

והחנייה - מה נסגר עם כישורי החנייה 😛

המון זמן והמון שריטות על הרכב

הייתה איזה שחקנית סנוקר שאמרה שלגברים יש ראיה מרחבית טובה יותר מנשים וזאת הסיבה שהם גם טובים יותר בסנוקר למרות שזה לא ספורט פיזי וזה גם משפיע על הנהיגה.
ואני אומר שגברים יותר טובים בלמרוח לק. אז אמרתי.

קראתי את זה הפוך 😛 ברור שהיא צודקת.
media_httpimgurcomtph_ogfJc.jpg.scaled1000.jpg

מה הקטע במחקר הזה? אני גם "עושה" את המחקר כל יום שאני עולה לכביש ומגיע לאותה תוצאה כל הזמן 😃

אני חושב שזה הוכח מחקרית(עם דגש על "חושב") שלנשים יש התמצאות מרחבית פחותה משל גברים, לכן זה לא מפתיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית