שוד בנק בת''א- מי מזהה את הגנב ?וידאו-

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
משטרת ישראל העמוד הרשמי :
בתאריך 29.06.2011 אחה"צ ארע שוד בסניף בנק הבינלאומי בקרית המלאכה בדרום תל אביב, החשוד בביצוע השוד תועד באמצעות מצלמות האבטחה בשעת המעשה.
כל המזהה את החשוד שבסרטון ויודע פרטים אודות מקום המצאו מתבקש להתקשר למוקד 100 או למשטרת מרחב יפתח 036802222.
--
שמתם לב איך משטרת ישראל "מגדילים ראש" בפרסום הסרטון הם פשוט "סומכים" על אזרחים שיפיצו בפורומים ברחבי האינטרנט.

קרדיט: רוטר.נט.

נערך לאחרונה:
טוב לדעת שבשנת 2011 כל כך השתכללנו שלשדוד בנק נעשה קל מתמיד, ניגשים לפקידה ומבקשים כסף. למה היא לא הציעה לו קפה בינתיים?

למה שהמשטרה לא תפרסם את זה משה ? זה חוסך כסף ויעיל
מוזר שהיא לבד שם

א. איך זה יכול להיות שהיא לבד שם?
ב. בן אדם סתם ככה מבקש כסף, אין לו אקדח אין לו כלום מה הסיבה לתת לו?

הוא כל כך חכם שאפילו את המשקפי שמש הוא לא טרח להוריד. ויש מליון מצלמות בבנק, לא יכלו למצוא תמונה יותר נורמלית?

איפה האקדח?! איפה השאטגאן?! איפה הסכין?! איפה ה GETAWAY CAR???
זה השוד הכי גיי שראיתי בחיים...

הוא לא חמוש כי כאשר ייתפס, העונש על שוד מזוין (אקדח, סכין וכו') חמור
בהרבה משוד ללא כלי נשק.

מצד שני ידוע כי עובדי הבנק מחויבים לתת כסף כאשר שודדים אותם -
כדי לשמור על בטחונם.

כן, לשדוד נעשה קל מאי פעם...

במקום חזה עוף, אתה מקבל רק חזה הודו בקפיטריה, באסה.

יש הבדל של כמה שנים טובות בגזר הדין, אז יש בזה הגיון מצד הגנב במובן הזה, מה שאני לא מבין, זה שאם הוא לא חמוש, למה היא פשוט מביאה לו ככה את הכסף? טוב כנראה נהלים של הבנק..

אמא שלי עבדה בבנק הנחיות של הבנקים זה ברגע שמישהו מבקש תכסף הם נותנים חמוש לא חמוש לא משנה

יש הבדל של כמה שנים טובות בגזר הדין, אז יש בזה הגיון מצד הגנב במובן הזה, מה שאני לא מבין, זה שאם הוא לא חמוש, למה היא פשוט מביאה לו ככה את הכסף? טוב כנראה נהלים של הבנק..

כי היא אומרת לו לא הוא מתעצבן מוציא אקדח ועושה לה עוד חור בגוף.
יש שמועות שהנוכל הזה מתכנן גם לגנוב לפורום אבקת חלבון בלי לתרגם מאמרים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית