הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליב 52

• פותח/ת השרשור Selotep
  • פורסם בתאריך

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
חבר אמר לי שפעם היו מוכרים אותו בברית המועצות והפסיקו למכור אותו בכלל כי גילו שמה חומרים מסרטנים, תכלס רציתי לקחת את הליב הזה (יש לי תפקודי כבד מעל הנורמה),מה אתם אומרים יש אמת בזה שיש שמה חומרים מסרטנים כי בכל זאת אם הכל היה טוב ונפלא ז היו מוכרים אותו חופשי לא?
אני זוכר שמישהו כאן השתמש ניראלי MOONLIGHT יש מצב אתה מפרט קצת על השימוש למה התחלתה לקחת ולאן זה הוביל את הבדיקות דם שעשיתה?

קודם תגיד לחבר שלך שימצא לך רפרנס שהעיפו את מהחוק ברוסיה ומצאו שזה מסרטן, אחרי זה יהיה אפשר להגיב על זה.

• פותח/ת השרשור
הוא אומר שפעם זה היה נמכר בבית מרקחת ואז העיפו אותו מהמדפים, לא נראלי לי שיש רפרנס לדבר כזה.
הליב 52 הוא באמת עוזר, יש לו תופעות לוואי כולשהן ? האם במקומות שהוא נמכר הוא נמכר שמה בתור תוסף תזונה או שנמכר אם מרשם?

גיל אלירן ואני לקחנו את זה בזמנו, כחלק מניסוי 😃 ולא כחלק מסקייל סטרואידי כלשהו (חשוב לציין) היה שיפור בחלק מתפקודי הכבד (אני גם לא יודע איך ואם לקשור את זה ישירות לליב52) - אבל אני לא זוכר את כל הפרטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית