שלום לכולם , קוראים לי אריאל אני בן 16 וחצי , לפני שבוע נרשמתי למכון ,והחלטתי לפתוח את האשכול הזה בשביל לראות תוצאות ושתתנו לי הצעות .
קודם כל אני שחיין בוינגיט שוחה כבר 12 ומשו שנה , חזק בחזה וגב , בנוני בפרפר ואבל מתחיל להתקדם בחתירה .
אחר"כ אם שיבקש אני יביא תוצאות של מהירות בסגננות וכאלה , לפני כשנתיים חליתי והיתיי 3 חודשים בבית חולים ירדתי 9 קילו , מ56 ירדתי ל47 , הסיבות כרגע לא משנות אני לוקח תרופות וזה ,והיום אני שוקל 59 עם גובה 1.70, עכשיו נעבור לנושא אחר, בערך בשבוע אני רץ 5 פעמים שבכל פעם 4 קילומטר או יותר ולפעמים פחות , אני שוחה 2600 פעמיים בשבוע , הבעיה שעכשיו תפסיק השחייה בגלל החופש .
וזהו 😃
היום : -החלטתי לא לעשות היום כוח בגלל שכתפיים תפוסות
25 דקות על הליכון
24 דקות אופנים
15 כפול 6 כפיפות בטן רגיל
15 כפול 6 כפיפות בטן אלכסונים ,לא זוכר איך קוראים לזה .
15 כפול 8 שכיבות שמיכה
אחר"כ ריצה של 2.5 קילומטר
וזהו 😃
אשמח להצעות =]
קודם כל אני שחיין בוינגיט שוחה כבר 12 ומשו שנה , חזק בחזה וגב , בנוני בפרפר ואבל מתחיל להתקדם בחתירה .
אחר"כ אם שיבקש אני יביא תוצאות של מהירות בסגננות וכאלה , לפני כשנתיים חליתי והיתיי 3 חודשים בבית חולים ירדתי 9 קילו , מ56 ירדתי ל47 , הסיבות כרגע לא משנות אני לוקח תרופות וזה ,והיום אני שוקל 59 עם גובה 1.70, עכשיו נעבור לנושא אחר, בערך בשבוע אני רץ 5 פעמים שבכל פעם 4 קילומטר או יותר ולפעמים פחות , אני שוחה 2600 פעמיים בשבוע , הבעיה שעכשיו תפסיק השחייה בגלל החופש .
וזהו 😃
10.7.11
היום : -החלטתי לא לעשות היום כוח בגלל שכתפיים תפוסות
25 דקות על הליכון
24 דקות אופנים
15 כפול 6 כפיפות בטן רגיל
15 כפול 6 כפיפות בטן אלכסונים ,לא זוכר איך קוראים לזה .
15 כפול 8 שכיבות שמיכה
אחר"כ ריצה של 2.5 קילומטר
וזהו 😃
אשמח להצעות =]
נערך לאחרונה: