הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך התחילה 😃 -האור בקצה המנהרה

Mutabcia

משתמש מתחיל
163
0
נק' מוניטין:
-92
163
0
שלום לכולם , קוראים לי אריאל אני בן 16 וחצי , לפני שבוע נרשמתי למכון ,והחלטתי לפתוח את האשכול הזה בשביל לראות תוצאות ושתתנו לי הצעות .
קודם כל אני שחיין בוינגיט שוחה כבר 12 ומשו שנה , חזק בחזה וגב , בנוני בפרפר ואבל מתחיל להתקדם בחתירה .
אחר"כ אם שיבקש אני יביא תוצאות של מהירות בסגננות וכאלה , לפני כשנתיים חליתי והיתיי 3 חודשים בבית חולים ירדתי 9 קילו , מ56 ירדתי ל47 , הסיבות כרגע לא משנות אני לוקח תרופות וזה ,והיום אני שוקל 59 עם גובה 1.70, עכשיו נעבור לנושא אחר, בערך בשבוע אני רץ 5 פעמים שבכל פעם 4 קילומטר או יותר ולפעמים פחות , אני שוחה 2600 פעמיים בשבוע , הבעיה שעכשיו תפסיק השחייה בגלל החופש .
וזהו 😃

10.7.11

היום : -החלטתי לא לעשות היום כוח בגלל שכתפיים תפוסות
25 דקות על הליכון
24 דקות אופנים
15 כפול 6 כפיפות בטן רגיל
15 כפול 6 כפיפות בטן אלכסונים ,לא זוכר איך קוראים לזה .
15 כפול 8 שכיבות שמיכה
אחר"כ ריצה של 2.5 קילומטר
וזהו 😃

אשמח להצעות =]

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צודקק אני איתך 😃

המטרות שלי : מסה שריר ,חזה בטן גב ולחזק הרבה יותר את הרגליים , זה מה שבסגנון קצת קשה לי להגיד מה שבדיוק.

11.7.11

היום לא הלכתי למכון בגלל שיש לי עוד מעט מועד ב' , אבל עשיתי קצת בבית פה ושם :

15 כפול 5 סטים שכיבות שמיכה
15 כפול 6 כפיפות בטן אלכסונים
ריצה של 2 קילומטר .

יום די חלש :X

אתה מתכוון להמשיך לשחות? אולי עדיף לך לבקש איזה עזרה מהמאמן למשהו ספציפי יותר בשביל שחיה?
ד"א, אם אתה שחיין תחרותי בווינגייט איך אתה שוחה רק 2.5 ק"מ לאימון. הייתי מצפה ללפחות 5.\

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאני שחיין תחרותי אתה עסקת מזה , בויינגט לא שוחים רק שחיינים תחרותים שוחים גם שחיינים עם מצוינות בשחייה , פעמיים בשנה יש תחרויות , בגלל שהיתיי חולה אז אני צריך לחזור לכושר ובעתיד עוד שנה שנתיים כנראה אני מתחיל עם התחרויות 😃 אם לא היתיי חולה אז היום היתי עושה 5-6 קילוטמר 😃
ולצערי בחופש הזה אני לא ישחה , אני רק יתחיל בספטמבר

---------- התגובה התווספה 13-07-2011 ב 12:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-07-2011 ב 15:45 ----------

12.7.11

18 כפול 5 סטים שכיבות שמיכה
15 כפול 7 כפיפות בטן אלכסונים
ריצה של 2.5 קילומטר .
אופנים 25 דקות
הליכון 20 דקות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית