הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Amibegron / Solabegron

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מישהו יודע אם נעשה בהם שימוש בספורט?

• פותח/ת השרשור
למה? תוצאות גרועות או שפשוט זה לא פופולרי?
נשמע כמו חומר מצויין.

זה בהחל חומר מצויין אבל לא נפוץ. יש הרבה דברים טובים שהם לא נפוצים כנראה קשה להשיג חומרי גלם אז לא משתלם למעבדות לייצר. קשה לי להאמין שנמצאים הרבה סטוקים של סנוביה ונטיס בשוק השחור חח

• פותח/ת השרשור
כן אבל לא חסר אנשים עם גישה לחומרים רפואים. ואלו תרופות שבשימוש. הייתי מצפה למצוא לזה אזכור כלשהו.
אני יודע שבSolabegron משתמשים בקליניקה.
לעומת זאת,
On July 31, 2008, Sanofi-Aventis announced that it has decided to discontinue development of amibegron.[3].
טפשים, היו יכולים לעשות הרבה כסף 😃

• פותח/ת השרשור
כי למה לא ללכת על סלקטיביות? מוזר לי שאין שימוש בזה. במיוחד באופניים. שם הם משתמשים בעיקר בקלן.

קודם שיהיה מחקר שיראה את היעילות של החומרים האלה. בינתיים מהמחקרים שאני ראיתי אין השפעה משמעותית. יכול להיות שהחומרים האלה כן שווים עוגיה אבל עד שלא יהיו הוכחות אף אחד לא ינסה על עצמו סתם (אולי בילדרים. הקרבה אחי!).

וגם אז, זה תלוי. לאוכלוסיה הכללית זה כנראה עדיף כי לא רוצים לראות שמנים ד1בים עם ל"ד 150 על 100 לוקחים אפדרין\קלן ומקבלים התקף לב.
אבל אצל ספורטאים, לא יודע... אם סלקטיביות בבטא3 נותנת רק איבוד שומן ולעומת זאת חוסר-סלקטיביות גם ממריץ, מונע תיאבון וכו' בנוסף לאיבוד שומן והכל במחיר דיי זול, אז לחומרים האלה יהיה קשה לתפוס נתח שוק.

וזה בלי להיכנס לעובדה שעל כל מחקר שמראה בטיחות של חומר חדש יש 10 על בטיחות של אפדרין למשל.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר חוקית ודרך השקפה של חברות תרופות. אני מדבר אנדרגראונד.
ואפשר לראות את המחקרים שראית?

חוץ מזה שיש המון ספורטאים שיקחו את זה בזמנים שהם לא אימון בהם צריך לנוח ולישון. אני מניח שהקלן למשל דופק לרוב רוכבי האופניים את השינה וזה יהיה הרבה יותר טוב ונוח להם. מה גם שהם צריכים תאבון ואסור להם לאבד אותו.
בקיצור יש הרבה סיבות. ורציתי לדעת אם קיים פיתוח ושימוש לא רשמי ופיתוח אישי אצל ספורטאים שונים.

תיאורתית זה נשמע שורף השומן המושלם.

גם אנדרגראונד סביר להניח שספורטאים לא יקחו חומרים סתם בלי לדעת עד כמה הם משפיעים. מצד שני.. לא ראיתי מחקר על קלן שמראה עד כמה הוא משפיע בפועל על הרכב גוף בבני אדם 🙄

בטא 3 אגוניסטים:

http://jcem.endojournals.org/content/92/2/527.full.pdf+html

http://diabetes.diabetesjournals.org/content/47/10/1555.short

השני יותר מעניין. וזה עוד מ-98'. נראה שלא היתה יותר מידיי התקדמות בתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית