הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינון נכון לגבי קלן

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
אחרי שקראתי ת'מאמר לגבי קלן
הבנתי שצריך לעשות סייקל:

יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג
ואז הפסקה של חודש.

ולעומת זאת, מאיפה שהשגתי את הקלן (של Sciroxx)
הבחור אמר לי לקחת רצוף עד שייגמרו כל הכדורים - 100 כדורים של 40mcg
יום 1-3: 40 מק"ג
יום 3 ומעלה: 80 מק"ג

למרות שאותו אחד מתחרה בענף, אני דיי אובססיבי למה שקראתי במאמר
מה דעתכם?

אל תעשה את זה..אני גם לא מאלה שחושבים ששימוש רצוף של יותר משבועיים "יהרוס" את הקולטנים, אבל האפקט של החומר יעלם לאט לאט.
תעשה שבועיים-שלוש ותנוח לעוד שבועיים לפני הסייקל הבא.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר לי בעצם לעשות מרווח בין סייקל לסייקל סה''כ שבועיים.. לעומת חודש כמו במאמר..
ומה המינון הנכון לדעתך?

איפה רשום שצריך לנוח חודש? אולי רשום שצריך לנוח גג 21 יום או משהו בסגנון. הקולטנים שלך לא "יהרסו לכל החיים", תרגע.
לדעתי? לכל אחד יש קולטנים שונים, כל קולטן מגיב אחרת. יכול להיות שאני אצטרך לקחת 120 ואתה רק 80. תתחיל מכדור אחד, ברגע שאתה מרגיש שהתופעות לוואי נסבלות תיקח עוד אחד. ואחרי שתסתדר עם 2 כדורים כך 3.

• פותח/ת השרשור
קלן משפיע חזק מאוד על הרצפטורים ולכן בערך תוך שבועים של שימוש הוא מאבד מהאפקטים שלו, לכן שימוש מעל לשבועיים איננו יעיל, יש לעשות הפסקות של2-3 חודשים בין סייקל לסייקל על מנת לתת לרצפטורים להתאושש.

לקוח מהמאמר

בשימוש עם קטוטיפן הרצפטורים לא "נשרפים" וכך אתה יכול למשוך לסייקל של עד 6 שבועות.

ללא קטוטיפן הרצפטורים נשחקים הרבה יותר מהר ואחרי שבועיים שלושה הקלן כבר לא יהיה יעיל באותה מידה אם בכלל..

• פותח/ת השרשור
זה מאמר ישן, תודה תוקן.
תקרא את זה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13359

אז סבבה כמו שאמרתי קודם
(בגלל שאין לי קטוטיפן ואני לוקח רק קלן)
שבועיים שימוש בקלן..

אני יעשה הפסקה של 3 שבועות בין סייקל לסייקל..
והמינון יהיה:
יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג

• פותח/ת השרשור
אתה יכול גם לעשות שבועיים הפסקה, לא חייב שלושה. אבל זאת כבר ההחלטה שלך.
בהצלחה.

תודה אחי,
עברו 3 שעות בערך משהתחלתי עם הכדור הראשון..ובאמת יש קצת רעידות בידיים חח לא נוח להקליד ככה חח

מהנסיון שלי זה לא משהו כזה קריטי, וזה גם עובר אחרי כמה ימים. שוב, כל אחד מגיב אחרת.
אבל חכה, עוד מעט יגיעו הכאבי ראש הבלתי נסבלים 😃

• פותח/ת השרשור
מהנסיון שלי זה לא משהו כזה קריטי, וזה גם עובר אחרי כמה ימים. שוב, כל אחד מגיב אחרת.
אבל חכה, עוד מעט יגיעו הכאבי ראש הבלתי נסבלים 😃

חחח עד שבאתי להגיב שעברו הרעידות, אני רואה שמחכים לי גם כאבי ראש חח
בסדר בקטנה אחי 🙄

---------- התגובה התווספה 14-07-2011 ב 15:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה 13-07-2011 ב 17:17 ----------

סתם שאלה, משהו לא מסתדר לי לגבי הקלן, במאמר אחד אני קורא לקחת קלן כמה שעות לפני אימון..
במאמר שני..לקחת קלן שעה לפני אימון כדי שיביא מרץ.. ועוד היו תגובות של אנשים שזה הביא להם תחושות של כח וכו'..

אתמול התחלתי עם הקלן...וואללה הוא מתיש ברמות!..אני מתאמן במכון כמו ילדה בת 14 פשוט מת.

חחח עד שבאתי להגיב שעברו הרעידות, אני רואה שמחכים לי גם כאבי ראש חח
בסדר בקטנה אחי 🙄

---------- התגובה התווספה 14-07-2011 ב 15:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה 13-07-2011 ב 17:17 ----------

סתם שאלה, משהו לא מסתדר לי לגבי הקלן, במאמר אחד אני קורא לקחת קלן כמה שעות לפני אימון..
במאמר שני..לקחת קלן שעה לפני אימון כדי שיביא מרץ.. ועוד היו תגובות של אנשים שזה הביא להם תחושות של כח וכו'..

אתמול התחלתי עם הקלן...וואללה הוא מתיש ברמות!..אני מתאמן במכון כמו ילדה בת 14 פשוט מת.
קולנטי בטא קיימים בכל סוגי הרקמות כלל הלב (זאת הסיבה שיש דופק מואץ) וגם ב CNS (זאת הסיבה שיש רעידות) כאשר ה CNS שלך היא על אוברדרייב יש תחושה של עייפות כזאת כאילו נגמר הדלק במיכל. הגוף מתרגל לזה וזה עובר. אבל כמ שרשמתי לך בפוסט של התזונה אתה עוד על דל פחמימה איך אתה מצפה לשמר על ביצועים במכון ככה? זה לא יקרה אחי

יש בטא 2 גם בשריר מסורטט.
לעומת זאת, אני לא מכיר רצפטורי בטא במוח מלבד אלה שמשתתפים בתגובה אימונית.
עוררת הCNS נובעת מסיבה אחרת. ולא מרצפטורי בטא.

• פותח/ת השרשור
אז אם הבנתי נכון..
בגדול.. הגוף צריך להסתגל לקלן והרגשת עייפות בעצם עניין של זמן עד שתחלוף עד הסתגלות הקלן?
וכה, הגיוני שהחיטוב דל פחמימה יש לו גם יד בזה

למה אתה משתגע ? תתקן קודם את התזונה שלך
לא חבל סתם לדחוף דברים בלי שאתה יודע מה לעשות ?

• פותח/ת השרשור
למה אתה משתגע ? תתקן קודם את התזונה שלך
לא חבל סתם לדחוף דברים בלי שאתה יודע מה לעשות ?

תיקנתי ת'תזונה שלי
ואני יודע מה לעשות קראתי ת'מאמרים על הקלן, ואגב חיטוב קודם היה ברגיל ובחיטוב הזה רציתי פוש

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית