ייעוץ מעוניין להתחיל, כיצד?

FrozenPump

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
57
20
0
שלום לכולם!

אני מתאמן וותיק, מעל לגיל 21, ומרגיש שאני מעוניין לעבור לשלב הבא ולראות כיצד הגוף יגיב לכך.
מתאמן בשיטת AB בעצימות גבוהה מאוד, מגוון בין טווחי חזרות נמוכים לבינוניים, ומטרותי הן מאסה וכוח.
אני מניח שקשה מאוד לגבש החלטה על החומרים הספציפיים, בעיקר בגלל שהתגובה להם אינווידואלית לכל אחד.
בהסתמך בעיקר על מידע מהפורום, חשבתי על התחלה קלאסית עם "טסטוסטרון אנתת", ואולי לשלב אותו עם עם חומר נוסף כמו "דיאנאבול".
עם זאת הידע שלי בנושא עדיין דל מאוד, והחשש שלי מתופעות הלוואי גדול מאוד, ולכן ארצה את חוות דעתכם על החומרים הללו ועל השילוב למתחיל.
כמו כן, אזדקק לייעוץ על כל החומרים המשלימים לסייקל של טסטוסטרון אנתת (להפחתת תופעות הלוואי לרמה המינימלית, ועל מנת לשחזר את ייצורו הטבעי של הטסטוסטרון בגוף).

תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
מתוך פרופילים של סטרואידים:
בגלל השכיחות של התופעות לוואי, אנשים בד"כ מפצלים את הסייקל לכמה חומרים, בד"כ זה טסטוסטרון ועוד חומר עם השפעה בינונית כדי להשיג סייקל עם פחות סיכונים.
הוביל אותי לחשוב שאולי בכל זאת, עדיף יהיה לפצל את הסייקל גם עם דיאנאבול.

אוקי, אז להתחיל עם סייקל של טסטוסטרון אנתת, במינון של 250 עד 500 מ"ג בשבוע למשך 8 שבועות?

טסט 500 מ"ג לשבוע מספיק, העניין הוא זה לא החומרים, אלא מה הנתונים שלך וותק בחדר כושר.
אם אין לך נכונות לאימונים חזקים, תזונה קפדנית. אין מה לקחת סייקל, זה לא משחק.
סייקל סטרואידים לא מסתכם בלהזריק את הטסטוסטרון וזהו, זה מעבר לכך.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה.
כמו שאמרתי, אני מתאמן וותיק (כמה שנים).
האימונים בעצימות גבוהה מאוד (אך לאחרונה אין התקדמות משמעותית במשקלים), והתזונה קפדנית מאוד.
הנכונות קיימת 😃

טסט 500 מ"ג לשבוע מספיק, העניין הוא זה לא החומרים, אלא מה הנתונים שלך וותק בחדר כושר.
אם אין לך נכונות לאימונים חזקים, תזונה קפדנית. אין מה לקחת סייקל, זה לא משחק.
סייקל סטרואידים לא מסתכם בלהזריק את הטסטוסטרון וזהו, זה מעבר לכך.
גם 250 מ"ג לשבוע בשביל סייקל ראשון זה מספיק

מ 250 מ"ג הוא לא יראה תוצאות מספקות, תחשוב שהגוף מייצר בממוצע 17 מ"ג טסט, תכפיל ב 7 וזה 119 מ"ג טסט, ב 250 מ"ג טסט אננתת יש חומר טסט בסיס בסביבות 175 מ"ג, ככה שזה קצת יותר מאשר הייצור הטבעי של הגוף. זה יהיה מיותר לקחת סייקל כזה.
כדי ל"ראות" תוצאות, יש לקחת כמות יותר גדולה, 500 מ"ג זה יהיה מספיק בשביל סייקל ראשון.

מ 250 מ"ג הוא לא יראה תוצאות מספקות, תחשוב שהגוף מייצר בממוצע 17 מ"ג טסט, תכפיל ב 7 וזה 119 מ"ג טסט, ב 250 מ"ג טסט אננתת יש חומר טסט בסיס בסביבות 175 מ"ג, ככה שזה קצת יותר מאשר הייצור הטבעי של הגוף. זה יהיה מיותר לקחת סייקל כזה.
כדי ל"ראות" תוצאות, יש לקחת כמות יותר גדולה, 500 מ"ג זה יהיה מספיק בשביל סייקל ראשון.

כל מילה בסלע

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות.
אז החלטתי ללכת על סייקל של טסטוסטרון אנתת בלבד במינון של 500 מ"ג בשבוע, למשך 8 שבועות בתור סייקל ראשון.
איזה חברות הן הטובות ביותר (אמינות ואיכות), ואיך אני מוודא שאני אכן מקבל מוצר איכותי ולא מזויף או יותר גרוע בעל חומרים לא רצויים או שיוצר בתנאים לא סטריליים?

תודה רבה על התגובות.
אז החלטתי ללכת על סייקל של טסטוסטרון אנתת בלבד במינון של 500 מ"ג בשבוע, למשך 8 שבועות בתור סייקל ראשון.
איזה חברות הן הטובות ביותר (אמינות ואיכות), ואיך אני מוודא שאני אכן מקבל מוצר איכותי ולא מזויף או יותר גרוע בעל חומרים לא רצויים או שיוצר בתנאים לא סטריליים?

המזל הוא שכרגע השוק בארץ רווי בחומרים מבתי מרקחת
המלצה אישית שלי היא טסט' אנטט של אבוריחן (מיוצר באיראן) ,הוא מעולה.

8 שבועות לדעתי זה מעט מידי בהתחשב שאם טסט אנתת אתה רק מתחיל להרגשי את החומר משבוע 4-5 אני הייתי עושה סייקל של 12 שבועות

• פותח/ת השרשור
המלצה אישית שלי היא טסט' אנטט של אבוריחן (מיוצר באיראן) ,הוא מעולה.
תודה, המלצות נוספות חברים?

8 שבועות לדעתי זה מעט מידי בהתחשב שאם טסט אנתת אתה רק מתחיל להרגשי את החומר משבוע 4-5 אני הייתי עושה סייקל של 12 שבועות
אני אראה איך זה משפיע עליי, ובאמת יכול להיות שאאריך את הסייקל כמו שהצעת.

מממ זה קצת קשה חברות כמו דיאמונד ו GP שמות הולוגרמה על הוויאלים שלהם למרות שגם זה לא מבטיח כלום למרות שאם יש לך מקור אמין אז אתה יכול להירגע

יש את הטסט האירני כמו שצויין, יש גם את סיירוקס.

דיאמונד סתם יקרים וללא הצדקה, הם עולים יותר מטסט של בית מרקחת.

יש את הטסט האירני כמו שצויין, יש גם את סיירוקס.

דיאמונד סתם יקרים וללא הצדקה, הם עולים יותר מטסט של בית מרקחת.
כן דיאמונד יקרים רצח והבנתי שהbtach האחרון שלהם *** אבל יש להם מוניטין טוב:)

כן דיאמונד יקרים רצח והבנתי שהbtach האחרון שלהם *** אבל יש להם מוניטין טוב:)

מוניטין לא אומר הרבה באנדרגראונד ,יכול להיות לך 30 באטצ'ים טובים ,ואז יבוא לך באטצ' חרא ואנשים יהיו חולים מזה ,.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית