הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מועד ב' מתממטיקה

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
מועד ב' מתמטיקה

היום מועד ב' במתמטיקה, בהצלחה לכל הניגשים, תנו בראש 😵‍💫🥊

נערך לאחרונה:
אחד התקועים חבל שהסתמכתי על זה במועד א'
בהצלחה לכל מי שניגש!

• פותח/ת השרשור
אחד התקועים חבל שהסתמכתי על זה במועד א'
בהצלחה לכל מי שניגש!

יצאתי כזה מטומטם במועד א'.. זאת הייתה הבגרות הראשונה שלי (003) חח כולי הייתי כאילו ראיתי רוח.
סיימתי 2 שאלות היה סבבה, שאלה אחרונה עשיתי הכל נכון, משהו לא היה ניראלי, מחקתי הכל ועשיתי הכל לא נכון. אז קיבלתי 65\67 על שתי שאלות ו0\33 בשאלה האחרונה חח 65 במקום 90+..חח נקווה שאני לא יהיה מטומטם היום.

איך 3 יחידות איך? אין אפילו אלמנט של חשיבה. פותרים תרגיל אחד וכל השאר מתבססים על אותו תרגיל.

יצאתי כזה מטומטם במועד א'.. זאת הייתה הבגרות הראשונה שלי (003) חח כולי הייתי כאילו ראיתי רוח.
סיימתי 2 שאלות היה סבבה, שאלה אחרונה עשיתי הכל נכון, משהו לא היה ניראלי, מחקתי הכל ועשיתי הכל לא נכון. אז קיבלתי 65\67 על שתי שאלות ו0\33 בשאלה האחרונה חח 65 במקום 90+..חח נקווה שאני לא יהיה מטומטם היום.

03 היה קל ועשיתי טעיות של ילד בכיתה ח' נקווה שיהיה קל היום

• פותח/ת השרשור
ואי סוף סוף.. הלך פצצה!! 🥰 בדקתי תשובות והכל ייצא לי נכון חוץ מאיכשהו סעיף ג (2) שהיה קל.. אולי טעות חישוב קטנה. בכל מקרה.. כמה נקודות כבר ירדו על דבר כזה.

איך הלך לכם? ;a2gasg

---------- התגובה התווספה ב 22:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:03 ----------

אלו הפתרונות דרך אגב:
http://fgcl16.s1.gns.co.il/bagrut/2011/math_2011_sumerb_A_003.pdf

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית