הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למישהו יש נסיון עם LIPO6?

pro_athlete

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
0
82
0
לא מזמן התחלתי להשתמש בליפו 6,אין לי רגישות מיוחדת לקפאין,ואני ביום יום שותה 4-5 כוסות קפה אפילו,בכל אופן מאז שהתחלתי להשתמש בזה (אני לוקח כדור אחד) המינון הנמוך ביותר,אני מרגיש לאחר כמה שעות לחץ חזק בחזה ותחושת לחץ ליד הלב,אני שוקל להפסיק ולא יודע אם מדובר בסיכון כי המינון שאני לוקח נמוך מאוד...
ניסיתי בעבר את האנימל קאטס ואת השורף של אוקסיאליט והם גם גרמו לי ללחצים האלה והפסקתי אותם...האם ייתכן שיש לי רגישות ספציפית ליוהמיבין או לסינפרין ולכן זה גורם לי לתופעות האלו?כי לקפאין אין לי רגישות ואני שותה כמויות ואין לי תחושות כאלה...
האם ייתכן שלאחר שבועיים הגוף יתרגל לחומר ויפסיקו הלחצים או שלא שווה לקחת את הסיכון?
פעם אחת גם ניסיתי לעשות אירובי לאחר הכדור וממש היו לי דפיקות לב אז ישר הפסקתי כדי לא להגיע לסיכון של דופק גבוה מדי...
מה דעתכם?האם מישהו חווה תופעות דומות?זה נורמלי או שאני בדרגת סיכון?
כמו כן נבדקתי בעבר ולא מצאו לי שום בעיות לבביות לפני...

לא שווה, הכמות יהומבין שיש שם לא תועיל.
אם אתה רוצה עדיף שתקנה כבר יהומבין וכדורי קפאין יהיה הרבה יותר תועלת.

בקיצור בזבוז כסף

עריכה: אם היהומבין עשה לך תופעות לוואי כאלה אל תשתה אותו.
תמשיך עם קפאין לבד

נערך לאחרונה:
לא מזמן התחלתי להשתמש בליפו 6,אין לי רגישות מיוחדת לקפאין,ואני ביום יום שותה 4-5 כוסות קפה אפילו,בכל אופן מאז שהתחלתי להשתמש בזה (אני לוקח כדור אחד) המינון הנמוך ביותר,אני מרגיש לאחר כמה שעות לחץ חזק בחזה ותחושת לחץ ליד הלב,אני שוקל להפסיק ולא יודע אם מדובר בסיכון כי המינון שאני לוקח נמוך מאוד...
ניסיתי בעבר את האנימל קאטס ואת השורף של אוקסיאליט והם גם גרמו לי ללחצים האלה והפסקתי אותם...האם ייתכן שיש לי רגישות ספציפית ליוהמיבין או לסינפרין ולכן זה גורם לי לתופעות האלו?כי לקפאין אין לי רגישות ואני שותה כמויות ואין לי תחושות כאלה...
האם ייתכן שלאחר שבועיים הגוף יתרגל לחומר ויפסיקו הלחצים או שלא שווה לקחת את הסיכון?
פעם אחת גם ניסיתי לעשות אירובי לאחר הכדור וממש היו לי דפיקות לב אז ישר הפסקתי כדי לא להגיע לסיכון של דופק גבוה מדי...
מה דעתכם?האם מישהו חווה תופעות דומות?זה נורמלי או שאני בדרגת סיכון?
כמו כן נבדקתי בעבר ולא מצאו לי שום בעיות לבביות לפני...

יכול להיות שאתה רגיש ליהומבין..
כשלקחתי את החומר בצורה הנקייה שלו גם היו לי תופעות לוואי - לטעמי לא שווה את ההרגשה שאתה צריך להסתובב איתה כל היום, סוג של חרדה\מתח\עצבנות לא מוגדרת

תנסה במקום את האוקסי לייט בתור שורףף...
או שתנסה תיהומבין שוב עם חצי מהכמות עד שתתרגל

זה באמת טוב? כי קראתי על זה ויש מחלוקות (כמובן כמו כל דבר) אבל עדיין, ראית שיפור ממשי? כמובן שתלוי בתזונה

בשלבים אחרונים של החיטוב,לוקח את אפדרין לטעמינו. כ"כ חזק לי,שאני לא מצליח לסיים את הקןפסה ,פורש באמצע

יש משהו ביהומבין כנראה שיש כאלו שרגישים אליו,אני אחרי יומים של שימוש מרגיש שזה קורע לי את הצורה...[רשמתי על זה בפורם בעבר] מסקרן למה באמת...עם קפאין אין בעיה...

בשלבים אחרונים של החיטוב,לוקח את אפדרין לטעמינו. כ"כ חזק לי,שאני לא מצליח לסיים את הקןפסה ,פורש באמצע
אתה מזריק טרן, אבל לסיים קופסה של אוקסילייט אתה לא מצליח?

כנראה שאתה רגיש - ברור שרק בדיקות יעידו על כך בוודאות ואני לא יודע אם אתה תשמח לעבור אותן.
בכל מקרה תנסה להיעזר בחברים ולבודד מרכיבים אם אתה רוצה לדעת מהיכן נובעת הרגישות שלך בין אם זה ליהומבין או למרכיבים אחרים.

מה קורה עם הזעה מוגברת? גם קיים אצלך?

אם אפשר היה להתכונן בלי טרן- הייתי שמח פי מיליון. הדבר הזה מחרבן לי כל ההכנות,מצבי רוח,הזעה,קבלת החלטות....לא נוגע בזה באופסיזן

אבוייה אל תגיד שאקוסי לוקח אפדרין .....לקדם מכירות ותועלת אישית על חשבון הטעיית האנשים פה זה לא הוגן

יוהימבין - זה הפתרון לחיטוב לקראת סוף החיטוב. הפורמולות יקרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית