נק' מוניטין:
0
- 82
- 0
לא מזמן התחלתי להשתמש בליפו 6,אין לי רגישות מיוחדת לקפאין,ואני ביום יום שותה 4-5 כוסות קפה אפילו,בכל אופן מאז שהתחלתי להשתמש בזה (אני לוקח כדור אחד) המינון הנמוך ביותר,אני מרגיש לאחר כמה שעות לחץ חזק בחזה ותחושת לחץ ליד הלב,אני שוקל להפסיק ולא יודע אם מדובר בסיכון כי המינון שאני לוקח נמוך מאוד...
ניסיתי בעבר את האנימל קאטס ואת השורף של אוקסיאליט והם גם גרמו לי ללחצים האלה והפסקתי אותם...האם ייתכן שיש לי רגישות ספציפית ליוהמיבין או לסינפרין ולכן זה גורם לי לתופעות האלו?כי לקפאין אין לי רגישות ואני שותה כמויות ואין לי תחושות כאלה...
האם ייתכן שלאחר שבועיים הגוף יתרגל לחומר ויפסיקו הלחצים או שלא שווה לקחת את הסיכון?
פעם אחת גם ניסיתי לעשות אירובי לאחר הכדור וממש היו לי דפיקות לב אז ישר הפסקתי כדי לא להגיע לסיכון של דופק גבוה מדי...
מה דעתכם?האם מישהו חווה תופעות דומות?זה נורמלי או שאני בדרגת סיכון?
כמו כן נבדקתי בעבר ולא מצאו לי שום בעיות לבביות לפני...
ניסיתי בעבר את האנימל קאטס ואת השורף של אוקסיאליט והם גם גרמו לי ללחצים האלה והפסקתי אותם...האם ייתכן שיש לי רגישות ספציפית ליוהמיבין או לסינפרין ולכן זה גורם לי לתופעות האלו?כי לקפאין אין לי רגישות ואני שותה כמויות ואין לי תחושות כאלה...
האם ייתכן שלאחר שבועיים הגוף יתרגל לחומר ויפסיקו הלחצים או שלא שווה לקחת את הסיכון?
פעם אחת גם ניסיתי לעשות אירובי לאחר הכדור וממש היו לי דפיקות לב אז ישר הפסקתי כדי לא להגיע לסיכון של דופק גבוה מדי...
מה דעתכם?האם מישהו חווה תופעות דומות?זה נורמלי או שאני בדרגת סיכון?
כמו כן נבדקתי בעבר ולא מצאו לי שום בעיות לבביות לפני...