הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון בבית, לא יכול להתאמן יותר בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור oRx
  • פורסם בתאריך

oRx

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום,
התאמנתי כשנתיים בחדר כושר והגעתי לאחלה תוצאות.
היום אני בצבא כבר 8 חודשים, בקרבי. הבנתי שאין לי שום אופציה לחזור לחדר כושר, לפחות לא לאימונים סדירים (למרות שיש חדר כושר בבסיס), פשוט מבחינת הלו"ז זה בלתי אפשרי.

נמאס לי שכל העבודה הקשה הולכת לפח,אז אני רוצה לפחות לעשות משהו...
אני צריך תוכנית אימונים "ביתית" שכוללת הסבר על תרגילים או לפחות תמונה שלהם כדי שאני אבצע אותם נכון, תוכנית קשה כלל האפשר שניתן לבצע "בבית" (לא כולל משקולות ולא כולל כלום מפני שאין לי את הציוד הנדרש ואפילו אם אני אקנה אותו לרוב אני לא אהיה איתו)

משקל: 78 (כואב לאמר את זה... :(, הגעתי ל89 לפני 8 חודשים)
גובה: 1.88

תודה מראש

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

בהתחלה חשבתי להמליץ לך על הסדר של כניסות חד פעמיות או כרטיסיה בחדר כושר כלשהו (מה הרלוונטיות של אימונים 'בבית'? אתה צריך חדר כושר), באופן שגם אם לא בצורה סדירה, תוכל עדיין בחמשושים ובטח ברגילות, להרים כמה ברזלים. אבל במחשבה שניה, בטח כשאתה נמצא בתקופת המסלול, אני תוהה אם אתה לא מסכן את עצמך ב-overtraining.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

בהתחלה חשבתי להמליץ לך על הסדר של כניסות חד פעמיות או כרטיסיה בחדר כושר כלשהו (מה הרלוונטיות של אימונים 'בבית'? אתה צריך חדר כושר), באופן שגם אם לא בצורה סדירה, תוכל עדיין בחמשושים ובטח ברגילות, להרים כמה ברזלים. אבל במחשבה שניה, בטח כשאתה נמצא בתקופת המסלול, אני תוהה אם אתה לא מסכן את עצמך ב-overtraining.
סיימתי מסלול, זאת הסיבה שאני רוצה להמשיך להתאמן.
אני הולך לטחון הרבה צעירות ולכן לא יהיה לי זמנים סדירים ליאומנים.
היציאות שלי יהיו 18-3 ו.. טוב הבנת למה אני לא יכול להתאמן בחד"כ.

בקיצור אני צריך תרגילים ל"בית".

בעזהי"ת

אם סיימת מסלול, אז מעולה. העומס פחות. בטח בתקופות של קו. אבל אני לא מסכים איתך בנוגע לחוסר היכולת להתאמן בחדר כושר, שלעומתה אימונים בבית יהיו עדיפים יותר. הרי גם אותם לא תוכל לבצע באופן סדיר!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אם סיימת מסלול, אז מעולה. העומס פחות. בטח בתקופות של קו. אבל אני לא מסכים איתך בנוגע לחוסר היכולת להתאמן בחדר כושר, שלעומתה אימונים בבית יהיו עדיפים יותר. הרי גם אותם לא תוכל לבצע באופן סדיר!
בוא נאמר ככה, לרוב לא תהיה לי גישה לחד"כ, כשתיהיה לי גישה אני אלך אבל אני תמיד אוכל לבצע תרגילים ביתיים שלא דרוש להם ציוד.

לכן, אני אשלב ביניהם - כשאני אוכל אני אלך לחד"כ וכשלא אני אעשה תרגילים ביתיים, אבל אני צריך לפחות אימון ביתי כלשהו. אין לי שמץ של מושג איזה תרגילים לעשות בבית, ללא ציוד.

בעזהי"ת

בוא נאמר ככה, לרוב לא תהיה לי גישה לחד"כ, כשתיהיה לי גישה אני אלך אבל אני תמיד אוכל לבצע תרגילים ביתיים שלא דרוש להם ציוד.

לכן, אני אשלב ביניהם - כשאני אוכל אני אלך לחד"כ וכשלא אני אעשה תרגילים ביתיים, אבל אני צריך לפחות אימון ביתי כלשהו. אין לי שמץ של מושג איזה תרגילים לעשות בבית, ללא ציוד.

הבנתי אותך. הכי מתבקש זה לבצע דברים כמו מתח בתוספת משקל, שכיבות סמיכה בתוספת משקל (תמלא את הווסט בשרשירים או משהו. הכי קל שיש), לאנג'ים עם איזה משהו כבד וכן הלאה.

בבית לא יהיה לך ז**ן לזה אחרי 18 יום בבסיס ,פתרון נחמד ויצירתי זה באמת קרוספיט אפשר גם בבית וגם בבסיס מידי פעם

בבית לא יהיה לך ז**ן לזה אחרי 18 יום בבסיס ,פתרון נחמד ויצירתי זה באמת קרוספיט אפשר גם בבית וגם בבסיס מידי פעם

הוא התכוון לאימון שיוכל לעשות גם בבסיס :/
לדעתי דווקא קרוספיט שסוחט לבנאדם תמיץ פחות מתאים ללוחם צעיר שהולך כנראה להטחן... אמנם נגמר המסלול אבל החיים במבצעית לא פיקניק.

במידה ותוכל לשים את ידך על איזה ברוס או שניים, תוכל למלא אותם בכדורים (או אפילו אבנים או חול) ולאלתר מהם סוג של דאמבלים. ככה אני עשיתי בזמנו. את הידיות עטפתי בקצת פלנלית וליפפתי אותן עם איזולירבנד, כדי לשפר את האחיזה.
בצורה הזו ניתן גם להוסיף משקל במידת הצורך.

זו אמנם לא תכנית, אבל אולי הטיפ הזה יוכל לעזור לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית