הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה קצת מפגרת אבל..

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
נגיד אתם נכנסים למסיבה בבית של מישהו, וכולם רואים אתכם נכנסים, לא תעברו אחד אחד ותלחצו את היד? אם לא את רובם אז 90%. זה מה שאני עושה לפחות, וזה מרגיז. אני אפילו לא חבר של חצי מהם

ניסיתי את זה אתמול.
גם עשיתי שלום לכולם וגם כשהתיישבתי חלק עדיין באו ללחוץ את היד. יצאתי מופסד.

אל תדאג, עם הזמן אתה מתחיל לאבד את כל החברים.

תאכלס אפשר לא להשאיר טיפ, אבל בסופו של דבר כולנו יודעים שהטיפים שאתה ושאר הלקוחות תיתן יהיו המשכורת של המלצר שקורע את התחת ועושה 1001 דברים חוץ מלמלצר, אז תוספת לא מחייבת למחיר שתגדיל את השכר שלא לאות הערכה לא תהרוג אף אחד.

וסתם אם בא לכם להסתכל על זה מנקודת מבט אגואיסטית בהנחה ואף אחד לא ישאיר טיפ והמשכורת של המלצר תהיה מינימום (או קצת מעל) תהיה ירידה באיכות המלצרים (הרבה מלצרים יתפטרו ובהנחה ויש ביקוש להיות מלצר ולוקחים רק את הטובים) ונאלץ להסתפק במלצרים בינוניים ומטה(לא יהיה תהליך סינון מחוסר במלצרים) שייתנו שירות רע שיהרוס את חווית הארוחה/ מסעדה בשווי הרבה יותר יקר מה-10% שהיינו משאירים למלצר הטוב (הרי בכל מקרה חייבים לשלם את ה-100% לא משנה כמה רע היה המלצור).

בכל אופן, אני מוכן לחתום שבן אדם שלא משאיר 10% טיפ במסעדה (בהנחה והשירות היה טוב) מעולם לא עבד בעבודות שירות (מלצר, שליח וכו'...).

מה לדעתך יקרה לאיכות המלצרים אם תשאיר טיפ רק במקרה והשירות באמת מצא חן בעיניך?

מה לדעתך יקרה לאיכות המלצרים אם תשאיר טיפ רק במקרה והשירות באמת מצא חן בעיניך?

חשבתי שהדיון הוא על לא להשאיר טיפ מתוך עיקרון / לא צריך להשאיר טיפ על שירות באופו כללי. ותגדיר באמת "מצא חן בעיניך" 📢

לא, הוא לא מתוך עקרון. הדיון הוא שמשאירים היום טיפ באופן אוטומטי סתם כי ככה נהוג. ואני לא צריך להגדיר מה מוצא חן בעיני כי זה עניין אישי. אם אני אגיד ששירות טוב זה כשהמלצרית מוצצת לך בזמן ארוחה זה יקל עליך?

בוודאי, ואני גם אשאל אותך באיזה מסעדות אתה משאיר טיפ
P.gif

לגבי הטענה שמשאירים היום טיפ באופן אוטומטי סתם כי ככה נהוג אני מסכים שזה לא אידיאלי(אם לזה גלש הדיון, לא ממש עקבתי). השאלה מה כל אחד מגדיר שירות טוב וכמה הוא משאיר בהתאם כבר אינדיבידואלית לחלוטין וכל אחד עושה את השיקולים שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית