הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרסיס פלפל או כל אמצעי הגנה אחר..

• פותח/ת השרשור ivk
  • פורסם בתאריך

ivk

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שלום!
לאחרונה רצות שמועות בעיר על ערבים שמתעסקים עם בנות בלילות..
חשבתי לקנות לחברה שלי תרסיס פלפל או משהו בסגנון.
זה אפקטיבי? חוקי? יש אמצעי הגנה אחר שמומלץ? אפשר להשתמש בו בקלות ובמהירות והוא באמת עוזר? מהי העלות?

תודה רבה!

הייתי מציע לך לדאוג לכך שחברה שלך לא תסתובב לבדה (ועדיף בכלל) בלילות.

זה חוקי למכירה, אבל עדיין אתה\חברה שלך תאלצו לספק הסברים על סיבת השימוש. כמובן שאם סיבת השימוש מוצדקת(כגון הגנה עצמית) אז לא יקרה לך כלום. בכל מקרה חשוב לפחות שידריכו אותה איך להשתמש בזה כדי שלא תרסס את עצמה או אנשים אחרים. בקשר לאפקטיבי זו שאלה מעניינת. אם מישהו שם בדעתו לרצוח אותך כנראה שזה לא מה שיעצור אותו, אבל אם זה סתם אנשים שבאים להציק זה כנראה יבריח אותם ויתן לך זמן להימלט.
בקשר לדברים אחרים, אז אני לא חושב, כי דברים אחרים יגרמו יותר נזק ויותר פתח לצרות מבחינת החוק(אפילו אם זה רק להגנה עצמית). לגבי קלות, אני מניח שזה די קל, מהירות זה תלוי בכמה זמן לוקח לה להוציא אותו מהתיק, עלות תצטרך לברר בחנויות שמתעסקות בזה.

חוקי כן
אפקטיבי - על רוב האנשים כן. מומלץ לקנות תרסיס פלפל מרוכז (יש שני סוגים אחד פחות חזק)

• פותח/ת השרשור
אפטרמט' אני מסכים איתך לגמרי. זה ממש ממש נדיר שזה קורה, אבל בשביל הראש השקט שלי ושלה אני מעדיף לקנות.
קרמבו ו-kman,תודה רבה על העזרה, עזרתם לי מאוד!

ערב טוב!

כזכור לי מוכרים תרסיס כזה בריקושט ולמטייל.
כמו שאני מכירה תיקים של בחורות - אין מצב שהיא תדוג את התרסיס הזה משם מספיק מהר אם מישהו ייטפל אליה ברחוב. היא תצטרך להחזיק אותו בכיס.
יש מקומות שפשוט לא כדאי להסתובב בהם בלילה.

או קיי הסבר קצר, חוקי זה כן , יעיל ברוב המקרים זה כן ומאוד אבל תלוי איזה ספריי רצוי המרוכז כמובן
מקרים שזה לא יעיל יש פשוט ענשים שזה לא כולכך מזיז להם נדיר מאוד אבל יש,
כמובן שיעור מזורז בהתזה איך ,למה, כמה, כיווני רוח וכו, העלות של הספריי לא יקרה במיוחד עד 150 שח בהגזמה
לדעתי כשבחורה הולכת לבד בלילה ובמיוחד באזורים לא הכי הכי אז חובה ללחת עם הגז ביד בהיכון,
זה ישמעה דיבילי אבל זה מה יש, כרגע אין עמצאי אחר שיכול להגן באופן חוקי

• פותח/ת השרשור
מינימוסטר, אני מסכים איתך שיש מקומות שאסור להסתובב בהם לבד. אבל מדובר פה בעיר שקטה ויחסית קטנה, שהערבים ככל הנראה מהסביבה התחילו להשתולל. כבר שמעתי על שתי תקיפות רק השבוע, אחת שממש לוותה בנגיעות בגוף.
מיקי, תודה רבה! נראה לך שהמוכר בחנות יוכל להעביר שיעור מזורז?
יש למישהו שם של ספריי שיש ברשותו והוא ידוע בוודאות כמועיל?
באמת שזה לא קורה הרבה שמסתובבים לבד, אבל בשביל לכסות גם את האפשרות הזאת, עדיף נראה לי להסתובב עם זה באופן קבוע.

להסתובב עם זה קבוע זה אחלה, אבל לרוב מה שקובע במקרים האלו זה זמן התגובה - כמה זמן יקח לה להוציא את זה מהתיק, לסובב את סגר הבטיחות, לכוון אל האיש שבא לתקוף אותה להתיז ולהסיט ראש.
לדעתי רובה הלם (שוקר) יכול להיות יותר אפקטיבי, גם דבר יותר גדול מאשר תרסיס פלפל שיותר קל למצוא אותו בתיק וגם מהירות תגובה יותר גבוהה ויש לך קשר עין כל הזמן עם מי שרוצה לתקוף אותך.
השאלה איך החוקיות של הדבר הזה בארץ.

• פותח/ת השרשור
שוקר נשמע כבר קצת יותר רציני, ובאמת צריך לברר על חוקיות הדבר.
סך הכל היא ממש מפחדת ומודאגת בגלל שזאת מישהי שהיא מכירה, ועוד פעם, מקרים שבהם היא מסתובבת לבד הם נדירים. אני מאמין שכמו שמיקי אמר היא תסתובב עם זה ביד במקרה שהיא לבד, באופן קבוע או לפחות עד שכל העניינים פה בעיר יירגעו.

תנסה להשיג תרסיס פלפל משטרתי(יש לו את הרמת ריכוז הכי גבוהה בארץ ) אבל הוא דורש הסמכה,
תאמין לי מניסיון של מגבני'ק שפריץ אחד מהדבר הזה והערבי מתחיל לבכות כמו ילדה קטנה עם קוקיות 🤪🤪🤪

נערך לאחרונה:
אינמצב בחיים שברגע שאם יקרה דבר כזה היא תצליח להוציא את זה מהתיק, גם מהלחץ והאינסטינקטים שלה יהיו אחרים מלשים יד בתיק ולנסות להוציא את זה- כך שהתגובה תיהיה מאוחרת, וגם כי יקח לה זמן להוציא את זה בכללי...
פשוט אל תתן לה ללכת לבד בלילה,, למה היא צריכה ללכת בלילה בכלל?(יעני לבד)

זה חוקי למכירה, אבל עדיין אתה\חברה שלך תאלצו לספק הסברים על סיבת השימוש. כמובן שאם סיבת השימוש מוצדקת(כגון הגנה עצמית) אז לא יקרה לך כלום. בכל מקרה חשוב לפחות שידריכו אותה איך להשתמש בזה כדי שלא תרסס את עצמה או אנשים אחרים. בקשר לאפקטיבי זו שאלה מעניינת. אם מישהו שם בדעתו לרצוח אותך כנראה שזה לא מה שיעצור אותו, אבל אם זה סתם אנשים שבאים להציק זה כנראה יבריח אותם ויתן לך זמן להימלט.
בקשר לדברים אחרים, אז אני לא חושב, כי דברים אחרים יגרמו יותר נזק ויותר פתח לצרות מבחינת החוק(אפילו אם זה רק להגנה עצמית). לגבי קלות, אני מניח שזה די קל, מהירות זה תלוי בכמה זמן לוקח לה להוציא אותו מהתיק, עלות תצטרך לברר בחנויות שמתעסקות בזה.

95
(הורדתי לך טיפה על ריווח שורות וכו')

• פותח/ת השרשור
ווקלס אני מסכים איתך שאין צורך ולמעשה זה נדיר ביותר שהיא הולכת לבד. אבל זה עלול לקרות, ובשביל זה אני מתכוון. ברור שזה לא הולך להיות נשק קבוע שביד כל הזמן. פשוט שיהיה.

תקנה לה דובי קטן כל פעם שהיא פוחדת שתחבק אותו
שום דבר לא יעזור לה
רק צעקות לנסות לברוח ומזל

אם אתה רציני לגבי זה יש תרסיס של חברת coldsteel (אתה צריך להזמין) ניסיתי את זה על עצמי וזה היה הדבר הכי גרוע בחיים שלי ואני לא מאחל למישהו לעבור את זה אני מוכן להתערב שכל בנאדם יהיה משותק ולא יהיה יכול לעשות שום דבר . לא ניסיתי את זה על העיניים כמובן אבל ריססתי קצת לכיוון האף ובכל זאת זה התפשט על הכל אם אתה מוכן להזמין זה שווה לא יודע לגבי מה שמוכרים בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית