הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפילו עורכת דין עם שני תארים, לא מצליחה לרכוש דירה בישראל!!!

פששש אתה מצחיק שמע
עוד הוכחה לזה שחסר לך חיים היא שאתה כל היום על הפורום וענית לי תוך 5 דקות

מרגש. אתה רוצה את הכתובת שלי או משהו? אתה יודע, כדי להביא את החברים הערסים בני 13 שלך ולבדוק מה אני שווה?

וואו אז אתה חזק איזה גבר
מעניין מתי הייתה הפעם האחרונה שלך שזיינת מישהי

וואו אז אתה חזק איזה גבר

אתה זה שרצה לבדוק אותי כמה אני שווה. כנראה שאתה בעצמך לא שווה יותר מדי. לא יודע למה אכפת לך מחיי המין שלי, אבל אני מבטיח ששלך הולכים להשתנות מרגע זה.

• פותח/ת השרשור
אתה זה שרצה לבדוק אותי כמה אני שווה. כנראה שאתה בעצמך לא שווה יותר מדי. לא יודע למה אכפת לך מחיי המין שלי, אבל אני מבטיח ששלך הולכים להשתנות מרגע זה.
sarcastic.gif

חבל שרק המנהלים מבינים את המשפט האחרון

אני בספק אם זה שינוי משמעותי LOL

חחחח מה הוא כבר עולל?
שם לו תמונה של גייז שקופצת כל פעם שהוא מתחבר?

אני חייב להודות הסקרנות הורגת אותי:(

למה לגור בברלין, שזה ה-עיר לגור בה, עולה 400 יורו לדירה של 3 חדרים? למה לגור במינכן, שהיא העיר היקרה ביותר בגרמניה, עולה 600 יורו לדירה של 2 חדרים (מרוהטת), והמשכורת הבסיסית היא 1300 יורו?

לדעתי, אחרי משהו כמו 10 שנים של מאבק בתשלום שכירות בעבודות משתנות (התמזל מזלי ותמיד הרווחתי טוב למרות התואר שלי במדעי הזובי, ובכל זאת) + מגורים בארצות אחרות, יש לי אולי ראייה מפוקחת יותר לגבי כמה קשה לחיות נורמלי בארץ, ועוד יותר לגבי כמה מדכאת התחושה שפשוט אין עתיד.
וזה רחוק מלהיות מאבק לשכור דירה בתל אביב במחירים נורמליים. השכר נשחק, המחירים עולים, המיסים עולים, מקומות עבודה נשארים אותו דבר או יורדים, ההון שלך שווה פחות, תקציבים מנוצלים בצורה פושעת, אין תשתיות, אין תחבורה ציבורית, רמת חינוך הולכת ויורדת, השכלה גבוהה נשחקת, ביטוח רפואי מצחיק ואפשר להמשיך עוד. וזה ב-face level, לא ב"אוי אוי אוי, קשה לי".
והכי יפה, בגלל שרוב האנשים בישראל חמומי מוח אבל חסרי יכולת חשיבה מינימלית, אתה תקוע בין הפטיש לסדן: אם אתה "מתבכיין" אומרים לך "אהה, מה אתה רוצה, זה מה שלמדת" (כמו רפואה), אם אתה אומר "טוב, נחפש את מזלי במדינה אחרת" אומרים "אהה, אתה נפולת של נמושות", אם אתה שואל "איך יכול להיות שמוצרים בסופר עולים בארץ יותר מאשר בחו"ל" אומרים לך "אהה, אתה רוצה להפיל את ביבי כי אתה סמולני". נשאר רק להסתובב ולהתכופף, ולקוות שהמדינה תואיל בטובה למרוח קצת וזלין.

התשובה טמונה בגוף השאלה. יש גם מינכן וגם ברלין.
אפשר להמשיך ולהסביר שבתרבות היהודית נהוג שכל אחד קונה דירה אחרי החתונה, ובהרבה מקרים יש סיוע של ההורים כך ששוק הנדלן פה הוא מאוד ייחודי.
ואני אמליץ לך - קנה דירה שם לפני שאתה חוזר 😃

אני חושב שזה מהציטוט הידוע "להתדיין בפורום זה כמו להיות בתולה עם 4 כושים, זה הולך להיות כואב אז כדאי שתביא הרבה וזלין" 🤡

וואו אז אתה חזק איזה גבר
מה שבטוח, אתה "תזיין" מישהי בדקות הקרובות.

sarcastic.gif

חבל שרק המנהלים מבינים את המשפט האחרון

אני בספק אם זה שינוי משמעותי LOL
בטח שזה שינוי משמעותי. לפי איך שהוא נשמע, זה יוריד אותו בכמה רמות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית