הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למישהו יש מושג איך אפשר להשיג פטור זקן בצבא?

MisterHamster

משתמש פעיל
874
4
נק' מוניטין:
237
874
4
מאז שהתחלתי להתגלח אחרי הגילוח התחילו לי גירודים בלתי נסבלים, בהתחלה חשבתי שזה סתם כי אני לא רגיל להתגלח, אבל זה אף פעם לא עבר אז פשוט הפסקתי להתגלח ורק קיצרתי אותו עם מכונה.

אבל עכשיו עוד מעט יש צבא ושם חייבים להתגלח ועוד כשאני מזיע המצב מחמיר אז זה הולך להיות בלתי נסבל(וזה צבא, יש מספיק מזה), יש למישהו מושג איך משיגים פטור חוץ מלהצהיר שאני דתי? ואני אומר שוב זה לא סתם כי אין לי כוח להתגלח בבוקר אני באמת סובל מזה.

זה נורא תלוי באיזה יחידה אתה

יש יחידות שהן יותר "שכונה" והמפקד שלך פשוט יחתום לך
יש רופאים שפחות מקפידים ואם תגיד שזה עושה לך גירוי אז תקבל פטור

בגדול הפתרון הכי טוב בהנחה ואתה לא מצליח להשיג אחד אמיתי זה לזייף אחד על שם איזה אל"מ שפרש. זה בהנחה והמפקד שלך מוכן לחיות עם כזה פטור כמובן, שזה בעיקר תלוי בכמה הוא סומך על הכישורי משחק שלך.

מה הסיפור? אתה לא מתגלח מהיום הראשון בצבא. מביא אישור כבר מקופח. וכל יום הולך לחופל ולמרפאה עד שיביאו לך פטור.
אני מעולם לא הלכתי מגולח ועם נעלי צבא.

seth - לא יאשרו לו פטור קבוע מאל"מ שהוא לא מהיחידה שלו.

אוגר - תגדל קצת זקן ותתגייס ככה. אתה אמור לקבל פטור זקן למהלך הטירונות.
לאחר מכן, זה תלוי בעיקר בעקשנות שלך...
בהצלחה, ותהנה בביסנ"מ! (אגב, קח ציוד לשבועיים. אתה מתגייס יום רביעי ואני די בטוח שאתם תסגרו.)

תגיע עם זקן לבקום ותצטלם לתעודת חוגר ככה בטירונות יגדו לכם שלמי שיש זקן ורוצה פטור
שלא יתגלח עד שמדברים עם הרס"ר
אתה יכול לבוא לרסר עם כיפה או כול סיפור אחר שתבחר ברגע שהוא יראה שגם בתעודות חוגר אתה עם זקן הוא ייתן לך

מה הסיפור? אתה לא מתגלח מהיום הראשון בצבא. מביא אישור כבר מקופח. וכל יום הולך לחופל ולמרפאה עד שיביאו לך פטור.
מה הייתה הבעיה שלך עם נעלי צבא גילוח?

אם את מגיע עם זקן מלא ומצטלם ככה בחוגר, הצבא מביא לך זקן אוטומטי

פשוט תלך לחובש יום יום עם הבעיה, אחרי שכל הכימקלים שהוא יתן לך לא יעזרו תלך לרופא והוא יתן לך.
אחרי הטירונות זה בית זונות בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה להצהיר שאני דתי, אני לא יהודי אפילו אני לא יתחיל ללכת עם כיפה.

אויש.. שנוציא את הכינור הקטן?

עם דילדו בהצלב כן הלכת?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית