הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קוטג' 1% של תנובה

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
סתם רציתי לשתף, הרגע חזרתי מקניות בסופר הלכתי לקנות קוטג' (אני תמיד קונה 3% של) ופתאום ראיתי קוטג' 1% זה אני עיוור או שזה משהו חדש?
עכשיו טעמתי אותו- ביקורת:
לא הרגשתי בכלל הבדל במרקם או הטעם לעומת ה3% וה5%,
אך שמתי לב שהתכולה היא 200 גרם לעומת 250 כך שיוצא שהוא יותר יקר, אז אולי לא כל כך שווה.

הערכים ל100 גרם הם:
קלוריות- 60.
חלבון גר'- 11.7.
פחמימות גר'- 2.
שומן גר'- 1.
שומן רווי מתוכן גר'- 0.6.
כולסטרול מ"ג- 3.
נתרן מ"ג- 420.
סידן מ"ג- 100.

שווה את המחיר או לא? (נערך)

נערך לאחרונה:
מה יש להגיד?

אם מסיבה כלשהיא אתה צריך לצרוך קוטג אחוז 1 אז סבבה אני לא רואה מה הבעיה

מה ההבדל בין קוטג' 1% ל-3%? ב-3 יש לך 75 קלוריות ל-100 גרם, קופסה של 250 גרם (כלומר יותר חלבון) ועולה אותו דבר. אתה באמת חושב שה-60 קלוריות הבדל (שרובן מגיעות מתוספת החלבון) זה מה שישבור לך חיטוב?

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בין קוטג' 1% ל-3%? ב-3 יש לך 75 קלוריות ל-100 גרם, קופסה של 250 גרם (כלומר יותר חלבון) ועולה אותו דבר. אתה באמת חושב שה-60 קלוריות הבדל (שרובן מגיעות מתוספת החלבון) זה מה שישבור לך חיטוב?

יכול להיות, בכל מקרה בקוטג' 1% יש יותר חלבון מאשר ה3%, והשומן לקופסה הוא 2 גרם במקום 6.
עדיין אני חושב שאני מסכים איתך שזה לא שווה את המחיר, אם הכמות הייתה אותה כמות זה היה שווה.

בכל מקרה, אולי זו איזה גרסה ניסיונית, פעם ראשונה שראיתי את הקוטג' הזה וגם לא היה ממנו הרבה בסופר לעומת האחרים אולי ישנו את זה..

הוא קיים כבר כמה שנים, לפני שנתיים חזרו לייצר אותו אחרי שהפסיקו את הייצור. ההבדל בין 2 גרם ל-6 כל כך מצחיק שהוא לא שווה אפילו מאמץ.

אני כבר שנה אוכל אותו, באמת ההבדלים הם מינוריים אבל המרקם שלו מרגיש פחות שומני ויותר טעים לי

אני אוכל אותו הרבה זמן ולא מרגיש כל כך הבדל בין ה1% ל5% לדעתי זה שווה למרות שזה רק 200 גרם אבל זה גם עולה פחות מהקוטג' הרגיל

• פותח/ת השרשור
הוא קיים כבר כמה שנים, לפני שנתיים חזרו לייצר אותו אחרי שהפסיקו את הייצור. ההבדל בין 2 גרם ל-6 כל כך מצחיק שהוא לא שווה אפילו מאמץ.

וואלה, טוב לדעת, הייתי בטוח זה משהו חדש כי פעם ראשונה בחיים שלי שראיתי את זה ואני בסופר כל יומיים חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית