הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה מרוויח מדריך חדר כושר?

Zangief

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
16
36
0
שלום חברים!
אחרי חיפוש מעמיק בפורום לא מצאתי שום דבר בנושא, לכן נשאלת השאלה כמה מרוויח מדריך חדר כושר על כל נגזרותיו*?

שאלת אוף טופיק של אוף טופיק:
ידידה שלי מחפשת עבודה בתור מדריכת חדר כושר באזור אצ'קלון ועד תל אביב. היא בוגרת מכללת קיי ויש לה נסיון בעבודה.
יש למישהו אינפורמציה חיונית בנושא? 🙄

(*מדריכי חוגים, מאמנים אישיים, כאלה שלא יודעים איך לעשות סקוואט, וכו...)

תגיד לה שאוהל עולה החל מ300 שקל ועד 1200+ ושתתמקם ברוטשילד כבר מעכשיו.

• פותח/ת השרשור
רשמתי "דיור" בטעות? סליחה. התכוונתי לרשום "ע-ב-ו-ד-ה".

טוב אז אני אענה ברצינות.

מינימום כמובן. 21 - 25 שח לשעה, תלוי במקומות. הולמס פלייס זה 21 שח, בכלל רשתות גדולות אתה מתחיל מנמוך. אימונים אישיים כמובן מזכים אותך ביותר. אם אתה עושה אותם פרטית, זה תלוי במחיר שתקבע, אם הרשת מסדרת לך את האימון האישי אז יש מצב שהם יקחו לך עד 50% ממחיר האימון האישי. בדר"כ יש בונוסים על מכירה של אבקות חלבון וכל מיני מוצרים משלימים כגון כפפות וכו', אבל זה מסתכם בגרושים.

כל מה שדיברתי עליו מתייחס למדריך חדר כושר, בנוגע לשאר אני לא בקיא.
כמובן אם אתה\היא מצליחים במיוחד ועושים אימונים אישיים בבתים של סלבריטים, או כל מיני אנשים אמידים ברמת אביב ג' לדוגמא אז אפשר לעשות יותר כסף, אבל הסיכוי לכך נמוך מאוד.

נערך לאחרונה:
אני עובד ברשת הולמספלייס ואני מרוויח 24. אני חושב שזה תלוי בסניף

בגדול משכורת לא משהו, תלוי כמה שעות אתה טוחן.

איזה מקומות טובים יש לקורסים של מדריך כושר למה אני רוצה בזמן לימודים לעבוד וחשבתי שמדריך כושר הכי זורם

בית ספר למקצועות הספורט,ווינגיט.

אני עשיתי בבית ספר למקצועות הספורט לדעתי אחלה של בית ספר.

אם אתה רוצה ללמוד משהו ולקבל מבחן יותר קשה מכל המתחרים, לך לביה"ס למאמנים של וינגייט (ואם תחליט ללכת לשם, תקפיד שרכז הקורס שלך יהיה רן מגן, אחרת אתה תסבול). אם את רוצה פשוט לעבור ולא אכפת לך מהתוכן של הקורס, תפנה לכל האחרים.

אני ממליץ על וינגייט גם
בסך הכל נהנתי בקורס, עם כל מה שתגידו עליו, הוא היה סבבה.
תלוי על איזה מרצים נופלים, ותלוי איך אתה לוקח את זה. אם תבוא בגישה שאתה יודע הכל יותר טוב רק כי אתה עושה סקוואטים, אז מה אני אגיד לך לא יודע אם תהנה.
רן היה הרכז שלי גם הוא אחלה גבר, גם מכיר SS וכל מני גישות ככה שיהיה לך גםעל מה לדבר איתו 😛

בעזהי"ת

;susss רן מגן (הקורס עדיין היה ליצני, אבל הוא עשה אותו לקצת פחות).

בזמני חוץ מהחלק של תזונה וכמה פליטות פה מהמרצה בפיזיולוגיה ובאנטומיה לא היה משהו דרסטי בקורס. אם נקח באחוזים, 90% מהקורס היה לעניין, אבל זה מאוד משתנה בין המרצים.

בעזהי"ת

בזמני חוץ מהחלק של תזונה וכמה פליטות פה מהמרצה בפיזיולוגיה ובאנטומיה לא היה משהו דרסטי בקורס. אם נקח באחוזים, 90% מהקורס היה לעניין, אבל זה מאוד משתנה בין המרצים.

לא יכול לומר שהקורס שם היה ליצני בגלל משהו מופרך לחלוטין שהועבר שם. כמובן תאוריית הסקוואט החלקי של משה שחר, וכמובן ה-50% פחמימות בהמלצת התזונה ועוד קצת, אבל בהחלט כדבריך.

ורק מה, וכולנו נסכים לזה, הליצנות נמצאת שם בגלל כל מה שאין בקורס. במקום לדחוף שלוש מאות מליארד תרגילי כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון עם דאמבלים בפריצ'ר המונח על שולחן הקבלה בכניסה לחדר הכושר, להקדיש כמה הרצאות להבנה קיניזיולוגית מעמיקה דרך סקוואט, דדליפט וכל השאר ב-Starting Strength. ובמקום לבלבל את המוח על התשה מוקדמת ושאר 'שיטות אימון מתקדמות', להקדיש כנ"ל זמן לתוכניות האימון של ריפ וביל סטאר ואפילו סמולוב וספטן קורטה - ומתוכן הבנה של המושגים "נפח", "עצימות", "תדירות" וכן הלאה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכל המגיבים (לעיניין)!
והמשכורת עולה עם הזמן\יש איזהשהום אפשריות קידום או שזה סוג של שומר בקניון?

תודה לכל המגיבים (לעיניין)!
והמשכורת עולה עם הזמן\יש איזהשהום אפשריות קידום או שזה סוג של שומר בקניון?

כל מקום זה עובד אחרת...
אני מאמין שברוב המקומות המשכורת נשארת קבועה
מקצוע עם תחלופה גבוהה

לגבי קידום
ברשתות הגדולות יש אנשים שהתחילו כמדריכים, והתקדמו. אני חושב שהם למדו חינוך גופני, פיזיולוגיה של המאמץ וכו וקיבלו ג'וב טוב ברשת עצמה.
סביר להניח שבתור מדריך אתה לא תתקדם, חוץ מהקטע של האימונים האישיים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אומר שהמקצוע עם תחלופה גבוהה אז אני מבין שלא קשה למצא בזה עבודה?

כן ולא
מצד אחד לא קשה, מצד שני לא צריכים יותר מדי ככה שיהיו מקומות שיגידו לך שצריך שתעבוד 3,4 פעמים בשבוע ואין צורך ביותר, מה שיגרום לכך שתרוויח ממש קצת.

שוב, נורא תלוי איפה אתה עובד, כמה מדריכים יש, מקום פרטי, רשת וכו...

• פותח/ת השרשור
ברור.
האמת אם יורשה לי מחות קצת, אז זה נשמע לי הזוי שאתה מבזבז כמה חודשים של קורס וכמה, 7000-8000 אלף שקל בשביל מינימום או קצת מעל, ללא אפשריות קידום. אני לא חושב שזה קיים עוד באיזהשהו תחום...
*למרות שרוב המדריכים שראיתי בחדר כושר באמת לא עושים כלום.

אני לא חושב שיש קשר לבין מה אתה עושה או כמה אתה עושה. אתה עושה מה שאתה אמור לעשות, וזה מספיק.

תראה זה תכלס יותר תלוי בך אם תאהב את העבודה או לא. יש כאלה שאוהבים אותה ויש כאלה שלא ושניהם מרוויחים בערך אותו הדבר.
לי זה מסתדר בינתיים כי זה נורא קרוב לי לבית, ברגע שתיהיה לי אלטרנטיבה אני מאמין שאני אעזוב.

אני חושב שמשה פעם כתב למה אנשים פורשים מהתחום הזה
בגדול זה תוצאה של שעמום, בלבול שכל (של לקוחות בעיקר - יש אנשים מאוד מעצבנים), ומשכורת מתחת למינימום (רוב הפעמים, אלה אם כן אתה רוצה לעבוד כל יום)
אם אני ארצה לעבוד כל יום 8 9 שעות הרי שאני כבר אמצא עבודה אחרת שמשלמים יותר, אז כרגע אני לא מתלונן לגבי המשכורת כי כרגע זה מספיק לי (למרות שבזמן האחרון ממש לא)

בסך הכל זה תעודה נחמדה שתיהיה לך. לא הייתי חושב על זה בצורה של "לא שווה לוהציא עכשיו 7 שח אם המשכורת היא כל כך נמוכה". זה לא שזה מה שירושש אותך עכשיו. לטווח הרחוק תמיד טוב שיש עוד מקצוע ביד.

ואגב אם מעניין אותך לגבי המשכורת כמה בערך מרוויחים, אז אני מניח שהרוב מרוויחים בין 2.5 ל 3.2 אלף בחודש
4 רק ממשמרות בלי אימונים אישיים זה קריעת תחת. מי שיש לו מלא מתאמנים יכול להגיע בסביבות ה6 7

יש מקומות פרטיים שמשלמים יותר לשעה, אפילו 30.

ושוב, אל תקח את המ שאני אומר כמשהו שכתוב בסלע, זה נורא תלוי איפה אתה עובד, מה סוג האנשים שבאים להתאמן וכו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית