הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה מרוויח מדריך חדר כושר?

• פותח/ת השרשור
תודה שוב על התשובה המעמיקה.
מקום פרטי הכוונה היא ללא רשת (גרייט שייפ,הולמס,גו אקטיב) נכון?
כמו כתבתי למעלה, אני מברר בשביל ידידה. הקטע הוא שהיא צריכה לחיות מזה. ז"א שכר דירה, אוכל, והוצאות.
אני מניח ש 2.5- 3.2 אלף בחודש לא סכום ראלי לחיות ממנו.
אז צריך לחפש מקום שנמצע בגרעון עובדים, יש שם הרבה לקוחות וזאת לא רשת...;maeq זה נשמע דמיוני קצת

ברור.
האמת אם יורשה לי מחות קצת, אז זה נשמע לי הזוי שאתה מבזבז כמה חודשים של קורס וכמה, 7000-8000 אלף שקל בשביל מינימום או קצת מעל, ללא אפשריות קידום. אני לא חושב שזה קיים עוד באיזהשהו תחום...
*למרות שרוב המדריכים שראיתי בחדר כושר באמת לא עושים כלום.

תגיד אתה רציני? זה מדריך חדר כושר. זה שקול בערך לברמן או מלצר מבחינת רצינות העבודה בישראל(אלא אם כן אתה חריג ביותר). יש אנשים שמשלמים 19 אלף שקל בשנה לאוניברסיטה כפול 3 שנים ומרווחים בערך אותו שכר כמו מאמן חד"כ במשרה מלאה ככה שכמות הכסף שאתה מוציא על הקורס לא משקף בכלל את כמות הכסף שתכניס מהעבודה הזאת.

התחלופה גבוהה, אנשים עוסקים בזה בשביל השלמות הכנסה, משלמים לך מינימום, מה חשבת?

---------- התגובה התווספה ב 14:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:29 ----------

הקטע הוא שהיא צריכה לחיות מזה. ז"א שכר דירה, אוכל, והוצאות.

עכשיו תבין למה כבר עדיף לקנות אוהל.

• פותח/ת השרשור
קרמבו: לא חשבתי, שאלתי. אתה צודק בנוגע לאוניברסיטה אבל ברמנים ומלצרים שחיים מזה (צעירים וסטודנטים) לא חסר.לא נראה לי שהם מרווחים 2.5 שקל במרכז. אני כל הזמן שומע ברמנים ומלצרים מתרברבים שהם עושים 400-500 למשמרת...

קרמבו: לא חשבתי, שאלתי. אתה צודק בנוגע לאוניברסיטה אבל ברמנים ומלצרים שחיים מזה (צעירים וסטודנטים) לא חסר.לא נראה לי שהם מרווחים 2.5 שקל במרכז. אני כל הזמן שומע ברמנים ומלצרים מתרברבים שהם עושים 400-500 למשמרת...

הם מזיינים לך במוח
אם זה היה נכון כולם היו ברמנים ומלצרים שנתיים ופורשים לגמלאות

ברמנים ומלצרים שחיים מזה הם בדר"כ סטודנטים שעושים את זה כי זה מאפשר להם ללמוד, או אנשים שעושים את זה בתור השלמת הכנסה, בכל מקרה בתור עבודה לחיים זה ממש לא מומלץ. בקשר לברמנים ומלצרים שמתרברבים בסכומים האלה, מה שהם לא מספרים לך זה שאם כבר הם מקבלים סכומים כאלה אז זה אולי פעם פעמיים בשבוע (ימי חמישי שישי כשיש טיפים) , הרי אמצע שבוע ברוב הפאבים\ברים יש אווירת בית קברות.

עזוב את הוויכוחים האלו, בוא אני אתמצת לך את השירשור הזה מאחר וגם אני עברתי אותו לפני כמה שנים כשהשתחררתי וחשבתי על לעשות את הקורס.

הקורס הזה שווה רק בתור עבודת סטודנטים, או עבודה למשתחרר טרי מהצבא, כזה שלא מעוניין בעבודה קשה כמו מלצרות (כל הזמן להסתובב במסעדה), או כמו ברמן (שעובד מלא לילות וכל הזמן עומד על הרגליים). יחסית למקצועות האלה מדריך זה חיים קלים, אתה מדי פעם עושה למישהו תוכנית קיקיונית ורוב הזמן לא עושה כלום ומקבל על זה כסף.
אם יש לך זיקה לנושא, תעשה את הקורס, זה יוכל לעזור לך בחייך הסטודנטיאלים בהמשך.
לעומת זאת, אם אתה שוקל לעשות את זה כמקצוע אז עדיף שתוותר מראש ותלך לעשות משהו משמעותי יותר.
בכל מקרה אתה יכול לצפות לשכר של בין 21-25 שקל בהתחלה. אחרי קצת נסיון תצפה ל23-25 לשעה. זה הכל, מה שתעשה שיקול שלך. בהצלחה.

נ.ב אם אימוני כושר זה פשוט חלום חייך ואתה לא מסוגל לוותר עליו, אז תשקול מעבר לארה"ב ולמידה רצינית יותר ב (ACSM (American College of Sports Medicine , זה המקום היחיד שתואר בו באמת שווה משהו, ואלי תוכל לעבוד בקבוצות ספורט אמיתיות או עם אתלטים רציניים יותר.

נערך לאחרונה:
הייתי ברמן בשנה א' שלי ללימודים - לא כזה כסף טוב - בר של סטודנטים אומנם אבל סופ"ש היה טיפים מעולים. (ממוצע 300-400 בתקופת הקיץ במוצ"ש)

זו לא עבודה קלה.

עכשיו שאני עולה לשנה אחרונה אני לא מעלה בדעתי עבודות כלאה (אלא אם ממש אין ברירה)

יש לך אפשרות להתפתח מזה ולעשות הרבה
אני מדבר רק על אזור המרכז שם רץ חזק נושא האימונים אישיים שלוקחים 120-200 שקל לאימון
יש מאמנים שאני מכיר שעושים ימבה כסף והם בחורים צעירים וגם חלקם דיי ליצנים
אני גם מתכוון להכנס לתחום אחרי צבא ומתחיל ללמוד בספטמבר

יש לך אפשרות להתפתח מזה ולעשות הרבה
אני מדבר רק על אזור המרכז שם רץ חזק נושא האימונים אישיים שלוקחים 120-200 שקל לאימון
יש מאמנים שאני מכיר שעושים ימבה כסף והם בחורים צעירים וגם חלקם דיי ליצנים
אני גם מתכוון להכנס לתחום אחרי צבא ומתחיל ללמוד בספטמבר
באזור המרכז זה נכון, יש הרבה פלצנים שמוכנים לשלם הרבה בשביל אימון אישי ובגלל כל סטייל הבריאות שם.
הבעיה שבאשר הארץ זה לא הכי תופס.
אבל אני בכל מקרה מתכוון ללכת ללמוד בוינגייט אני מחר אתקשר לברר פרטים (אסדר לי קצת את העתיד:120ag:)

אני גם עשיתי את הקורס עם רן מגן וממש נהנתי, הבן אדם אחלה גבר וגם יודע להעביר את החומר טוב, מתבל את ההרצאות בהומור ונשאר מחובר לכיתה.

ממליץ בחום ללמוד איתו, שווה ביותר

רן מגן מדריך את הקורס בחדר כושר שלי.
לצערי הוא גיי וכך גם כל הליצנים שסביבו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית