הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לקחת אופטימן, יש בעיה רצינית עם המינון של ויטמין E?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אני רוצה לקחת מולטיויטמין כי שמתי לב שאני בקושי יכול לשמור על וויטמנים בזמן צבא ואופטימן כרגע נראה לי הכי מתאים. (אם למישהו יש הצעה טובה יותר בגדר הארץ ולא מחו"ל, אשמח לשמוע)
שמעתי שיש לו כמויות מטורפות של ויטמין B וE, עם B אני יודע שאין בעיה כי אם יש הרבה מדי בגוף אז הגוף משתין החוצה, אבל מה קורה עם E?

תודה על העזרה

אני רוצה לקחת מולטיויטמין כי שמתי לב שאני בקושי יכול לשמור על וויטמנים בזמן צבא ואופטימן כרגע נראה לי הכי מתאים. (אם למישהו יש הצעה טובה יותר בגדר הארץ ולא מחו"ל, אשמח לשמוע)
שמעתי שיש לו כמויות מטורפות של ויטמין B וE, עם B אני יודע שאין בעיה כי אם יש הרבה מדי בגוף אז הגוף משתין החוצה, אבל מה קורה עם E?

תודה על העזרה
אתה צריך לזכור שהספיגה מהכדורים האלה לא אופטימלית, ולכן מפוצצים בכמויות כדי שמה שייספג יהיה משמעותי.

אפשר לקחת 1-2 כדורים במקום 3.אני אישית עושה הפסקה 2-3 שבועות,אחרי זה 2-3 שבועות לוקח כדור אחד ביום,ואז 4-6 שבועות(באמון אינטנסיבי) 2 כדורים ביום.ואז מהתחלה...

אפשר לקחת 1-2 כדורים במקום 3.אני אישית עושה הפסקה 2-3 שבועות,אחרי זה 2-3 שבועות לוקח כדור אחד ביום,ואז 4-6 שבועות(באמון אינטנסיבי) 2 כדורים ביום.ואז מהתחלה...
אני לא רואה סיבה לעשות את מה שאמרתה, מולטי צריך לקחת כל יום.

קח 2.
כל עוד אתה צורך על בסיס יומי מולטי , אין צורך להגזים בכמות.. 2 זה די והותר, במיוחד לאדם שלא בסייקל.

בקשר לספיגה, היצרן ממליץ לצרוך את המולטי אחרי ארוחה שהכילה שומן.. בטענה שהשומן עוזר לוויטמינים להיקלט בצורה טובה יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וסתם שאלה, עד כמה קשה להגיע לכמות הוויטמנים הרצוייה בלי עזרת מולטי וויטמנים?

וסתם שאלה, עד כמה קשה להגיע לכמות הוויטמנים הרצוייה בלי עזרת מולטי וויטמנים?
לא כזה קשה, הבעיה שבתור מתאמן הגוף שלך דורש יותר ויטמינים ומינרלים (חלקם לפחות), לכן כדאי להיות בצד הבטוח ולקחת מולטיויטמין.
(זה גם תלוי בפעילות הגופנית שאתה עושה, בתדירות ובעצימות האימונים).

אני לא רואה סיבה לעשות את מה שאמרתה, מולטי צריך לקחת כל יום.

הסיבה היא שכאשר מתאמנים באינטנסיביות נמוכה-אין צורך במולטי(או צורך מזערי),וכשעולים באינטנסיביות-הגוף זקוק יותר לתוספת ויטמינים ומינרלים.חוץ מזה פעם בכמה חודשים מומלץ לעשות הפסקה בשימוש .

לא כזה קשה, הבעיה שבתור מתאמן הגוף שלך דורש יותר ויטמינים ומינרלים (חלקם לפחות), לכן כדאי להיות בצד הבטוח ולקחת מולטיויטמין.
(זה גם תלוי בפעילות הגופנית שאתה עושה, בתדירות ובעצימות האימונים).

איך אפשר לסגור גרם ויטמין סי ו400 מ"ג מגנזיום ביום? 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית