ייעוץ אפדרין

• פותח/ת השרשור jenny
  • פורסם בתאריך

jenny

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
0
68
0
אני רוצה להכין את עצמי לקייץ
איך משתמשים בהתחלה וכמה מינון צריך לקחת?

מקסימום 75 מ"ג על 750 מ"ג קפיאין (על זה נעשו המחקרים, אכן אפשר לקחת יותר מזה אך זו פונקציה של משקל וזה לא נבדק ככה שלא מומלץ, המינון הנ"ל מספיק להמון אנשים מעל המינון הזה יש בחילות וקושי עמידה עם החומר).
ממליץ לקרוא את המאמר המקיף על אפדרין :
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=101

בהצלחה.

איך יודעים אם זה משפיע או לא?
התופעת לוואי היחידה שהרגשתי זה בחילות בימים הראשונים.
אני לוקח כדור של 30 בבוקר ועוד 30 בערב, האם רצוי לקחת 60 בבת אחת?
תודה,

אני לקחתי 90מ"ג פחות מזה לא השפיע עלי
לקוחים אפדרין מ2 סיבות
1. מרץ
2. עזרה באיבוד השומן

אם אתה לא מרגיש את 1, 2 עדיין תקף, ככה שאי אפשר לומר שזה "לא משפיע", מה גם כל תופעות לוואי של 1 תקפות אם זה לאורך זמן ממושך שהחומר פחות נקי כי הגוף מתרגל אם לוקחים את זה על בסיס יומי. גם אם תקח 90 מ"ג ואז תרד שוב ל60 מ"ג, מבחינת איבוד המשקל לא יהיה שום שינוי (במידה והאימונים והתזונה ישארו אותו הדבר).

איך יודעים אם זה משפיע או לא?
התופעת לוואי היחידה שהרגשתי זה בחילות בימים הראשונים.
אני לוקח כדור של 30 בבוקר ועוד 30 בערב, האם רצוי לקחת 60 בבת אחת?
תודה,

כמו שרשמתי למעלה תלוי מה המטרה, אם זה מרץ תעשה ON ו OFF (כמו 3-4 ימים ON ו3-4 ימים OFF), בקשר ללקח 60 ברצף זה OVERKILL מיותר ולא מומלץ בכלל. לוקחים 30 מ"ג בהפרשים של כ-4 שעות אחד מהשני.

התוצאות שלו מהירות?

כנראה שאת לא מבינה מה החומר, ואני ממליץ לקרוא בקישור של האשכול שהבאתי אליו קישור.
אפדרין לא יעשה אותך חטובה או רזה יותר ללא תוכנית תזונה ואימונים שמתאימה לך, זה לא כדור קסם וההפך הוא לא מביא הרבה כמו שחושבים.
אפדרין מוסיף סה"כ 5-10% ל BMR היומי, ככה שאם שורפים במנוחה נגיד 1500 קלוריות זה יוסיף עוד כ-150 קלוריות ליום, ככה שמשמעות גדולה לכך אין במיוחד לא בטווח הקצר (מה גם במחקרים אפשר לראות שההשפעה של אפדרין מתחילה לראות על פני השטח אחרי 10-12 שבועות של נטילה רצופה)

משה מאיזה כמות יוהמבין מתחיל הלשפיע על ניוד שומן ? הבנתי סביב 12 מ"ג ?
המחקרים מראים מינונים של 0.2 מ"ג פר קילו (מקסימלי), ההשפעה גם תיהיה חצי מזה השאלה כמה.

סתם שאלה בבית מרקחת יש אפדרין אם יש מרשם מי רופא?
לא משתמשים בחומר בישראל יותר.

רגע, אז אם לא משנה לי ה15 אחוז מ-BMR ואני פעיל אירובית ויש לי תפריט תזונה עם מאזן שלילי, יש צורך באפדרין? זה נשמע לי סוג של כדור לעצלנים..

לא כדור של עצלנים פשוט מביא מרץ לאירובי זה העיקר למה אנשים לוקחים אותו, כל השאר דיי שולי, יש גם הטוענים שהוא שומר על השריר אך האפקט כנראה נורא קטן אם בכלל.

אחי בשבילי לפחות, זה ההבדל הכי גדול שיכול להיות, הוא מורגש בעיקר באירובי אבל זה הבדל של בין לא לרצות לעצור בכלל, לבין פשוט מצב של לא לעשות אירובי כמעט מחוסר אנרגיה... ולאורך זמן זה מן הסתם הבדל של שמיים וארץ בקצב ירידה במשקל ובאיכות שלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית