הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם ציוד חדר כושר בבית

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
יש לי ראק של waimblay ספה 200 קילו פלטות ושתי מוטות אולימפיים.

טוב אז נתחיל ככה:

בהתחלה הייתה בעיה במשקלים כבדים עם המוט שכל העומס היה מרוכז בצד שמאל ניסיתי את כל האפשרויות כלום לא עזר אז נאלצתי לקנות מוט חדש ואחרי 2 אימונים עוד פעם אותה בעיה ואני מיואש רצח:suicide: מה דופק את המוטות בעצם? אולי הראק ? ווואי הלכו 5 אלף ש"ח:suicide:😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

תנסה להסביר את הבעיה (בעיות) שלך ביותר מילים. כרגע אתה נותן רושם של אדם שלא מבין בעצמו מה הוא כותב.
אתה יכול גם לצלם את הציוד המדובר.

• פותח/ת השרשור
אין קשר לצד חלש כי אם אני מסובב אותו אז צד אחר יותר כבד.. טוב לא משנה אז הלכו 5 אלף שקל

כמה אופציות
1 הסימונים שעל המוט לא נכונים ובעצם האמצע לא אמצע - תמדוד עם מטר ותסמן
2 הצלחות לא סימטריות ובמשקל כבד נוצר עודף גדול לצד אחד - תמדוד את הצלחות ותסדר יחסית מאוזן
3 הברגים שמחזקים את השרוולים רופפים ואז השרוול בורח הצידה - תחזק אותם

כמה אופציות
1 הסימונים שעל המוט לא נכונים ובעצם האמצע לא אמצע - תמדוד עם מטר ותסמן
2 הצלחות לא סימטריות ובמשקל כבד נוצר עודף גדול לצד אחד - תמדוד את הצלחות ותסדר יחסית מאוזן
3 הברגים שמחזקים את השרוולים רופפים ואז השרוול בורח הצידה - תחזק אותם

4 הספה עקומה בגלל הריצפה(בלטה לא במקום, שטיח עקום) ואתה מחזיק את המוט עקום בגלל זה
5 הכלוב עקום ואז שאתה מרים יש לך ישר עומס

• פותח/ת השרשור
בעיה שבהתחלה הכל היה בסדר... משהו גרם לזה להדפק ואני חושד שאולי הראק..

בכל מקרה תודה רבה.. אני כנראה פורש סופית מהאימונים, כבר ניסיתי לא לוותר לעצמי וקניתי מוט נוסף..

אבל זהו יש לי כבר צלקת וטראומה מזה בא לי להקיא מכל מה שקשור לאימונים

נערך לאחרונה:
בעיה שבהתחלה הכל היה בסדר... משהו גרם לזה להדפק ואני חושד שאולי הראק..

בכל מקרה תודה רבה.. אני כנראה פורש סופית מהאימונים, כבר ניסיתי לא לוותר לעצמי וקניתי מוט נוסף..

אבל זהו יש לי כבר צלקת וטראומה מזה בא לי להקיא מכל מה שקשור לאימונים

אם אתה לא טרול, מגיע לך פרס ליצן החודש.

אולי זה כי שילמת על הצד ימני יותר כסף מאשר על הצד השמאלי. הראק מרגיש את זה, נעלב וגורם לצלחות בצד שמאל להיות כבדות יותר כדי לדפוק אותך ולגרום לך להפסיק להתאמן.
:🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית