הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן פארמה LA

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
איך הקלן הזה? מגיע בכדורים של 40 מק"ג
ועוד שאלה אם בחיים לא לקחתי משו לפני (אפדרין) זה בסדר להתחיל ישר מקלן?

אני גם לא לקחתי שום דבר לפני לא אפדרין ולא יוהמבין קלן אחלה של דבר אני כבר שבוע 3 ומרוצה תתחיל אם כדור אחד ביום תראה איך זה משפיע אליך ואחרי כמה ימים תעלה את המינון עד 120 ותיקח אותו אם קיטוטפן כדור אחד לפני שינה עלי זה עושה את העבודה 😃 בהצלחה

• פותח/ת השרשור
איזה קלן ניסית אחי?
תגיד נשמה ואלה במדריך רשום לקחת כדור כל 4 שעות ורשום לקחת ביום 40 מק"ג
איך עושים את זה חחחחחחחח
לקחת את הקיטוטפן בנפרד בלילה או ביחד עם הקלן ?
תודה רבה נשמה אם תשאיר לי את המסן שלך או משו אני אשמח ; )

תתחיל אם כדור אחד תראה איך זה משפיע עליך בהתחלה הוא נותן קצת כאבי ראש רעידות מרץ אל תתרגש זה התופעות לוואי שלו בהתחלה אחרי יומים שלוש תלוי איך אתה מרגיש תעלה לשתי כדורים שזה כבר 80 מק"ג ואם הכל בסדר תעלה ל120 וככה תישאר וזה גם הכל תלוי איך אתה מרגיש לפי ניסיון שלי לא אמור להיות יותר מדי בעיות חוץ מקצת עייפות שהוא נותן לך אחרי איזה שבועיים אם אתה מרגיש עייף תוסיף קפאין 200 זה מה שאני עשיתי זה פתר לי את הבעיה..את הקלן מומלץ לקחת בבוקר ואת שאר הכדורים במהלך היום אני לוקח 2 בבוקר ועוד אחד בצהריים את הקיטוטפן לפני שינה והוא גם עוזר לך לישון קצת יותר יותר טוב

• פותח/ת השרשור
אה הבנתי אותך אחי תודה רבה
ואיך החברה הזאת היא בסדר?
ואיך אני יודע שלא מרמים אותי אחי שלא יביאו לי משו חארטה וזה

תברר אם עוד חברה שהשתמשו בחברה הזאת אני אישית לא השתמשתי אבל תתחיל אם זה חרטה אתה כבר תידע אני נפלתי על הרבההההה חרטות עד שהתחלתי קצת להבדיל

• פותח/ת השרשור
אחד הבילדרים הגדולים רוצה למכור לי כנראה אבל זה דווקא מה שמדאיג אותי.. שהוא באדיבילדר מוכר..
באמת שאם היה לי מישו נורמלי לקנות ממנו אפדרין וקלן הייתי הולך על זה.. מה אתה אומר על פארמה לא שווה לקנות?

בתחום הזה של הפיתוח גוף יש הרבה מאוד חולי כסף ושקרנים וזה במיוחד כל הבילדרים הגדולים האלה שאוהבים לחרטט יצא לי הרבה מאוד לראות כאלה

אני לא מתעסק במקורות או במכירה על גבי הפורם או מחוץ לו עם ענשים שאני לא מכיר, אבל עם יש לך שעלות שעל כאן אני אשמח לעזור לך ועוד כמה חברים מביני עניין כאן עם ידע טוב,
עם יש לך שעלה לפני קנייה שימוש כו ואטאבר בקשר לנושא הפורם שעל בלי בושה כי כאן זה המקום להחכים וללמוד לפני שקונים או משתמשים בכול חומר שהוא,

תגיד ליודה שיפסיק לזיין תשכל
המחירים שלו בשמיים ,ושישמור לעצמו את כול הדרעק שהוא הביא מתאילאנד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בלי שום קשר ליהודה עכשיו מה זה משנה גם מי זה .. המחיר הוא בסדר ? איך אני יזהה שהקלן לא מזוייף ?

פשוט תנסה וזהוא ,תספר לנו איך היה ניסיון שווה לכול, בקלן יש הרבה זיופים
מצד שני אזוב אותך מלקנות את זה ועוד מענשים כאלה שאתה לא מכיר או בילדרים גדולים וכו
הנושא הזה כבר דובר הרבה בפורם הזה ,וכבר יצא מהתחת לשמועה על הבילדרים העלה שמוכרים חרה לילדים בשביל לממן לעצמם חומר טוב ,אולי אתה מתלהב שהוא ימכור לך ושתגיד בילדר גדול מכר לי, בתכלס אתה סך הכול קורבן של אותו אדם, אתה עוד פראייר שמממן אותו,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית