הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על דקה

ariel008

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
1
28
0
שלום רציתי לדעת אם דקה מיבחינת תופעות לוואי כמו גדילת שערות זה כמו טסט או לא ........
חושב לשלב עם טסט פרופ במינון של טסס 600 מ"ג ודקה 400 בשבוע + דיבול 30 מ"ג תודה....

יש לך בכלל נסיון עם חומרים ?.. כי לפי מה שאני מבין אין לך
. סייקל רשאון מספיק טסט' לבד. אין צורך ב-3 חומרים..

אוקי, אז מה שרשמת סבבה לאללה, סייקל טוב.

אני הייתי עולה רק ל-600 מ"ג דקה לשבוע..

לגבי PCT
כלומיד נובלודקס בסוף הסייקל,
אני ממליץ לך לקחת במהלך כל הסייקל HCG.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה עליתי ל500 מ"ג דקה בשבוע אבל לא ענית לי אחי לגבי התופעת לוואי למרות שלא ניראה לי שאמור לצמוח שערות מדקה אבל אני רוצה להיות בטוח.......

לפי מה שאני יודע התופעות לוואי של הדקה:
חשק מיני ירוד, חוסר זקפה, אגירת מים ,אקנה שיעור יתר,ועיבוי קול.. וג'ינו כמובן.

פרופ ודקה? בוא תסביר לי את סדר הזריקות שלך בסייקל זה מאוד מעניין אותי איך אתה הולך לתת את הזריקות בסייקל כזה. לגבי דקה. התופעות האנדרוגניות שלו הם קטנות יחסית. הבעיה עם דקה היא רמות פרולקטין גבוהות (שבעקיפין יכולות לגרום לגיינו ולא טמוקסיפן לא עוזר פה) השבתה חזקה של ה HTPA (התאוששות איטית יותר מהסייקל גם במקה של HCG במהלך הסייקל למרות שבסייקל עם טרן ודקה לדעתי זה חובה) תוצאות ממש לא משהו בהשוואה לתופעות לוואי. אבל זאת ר דעתי.

• פותח/ת השרשור
200 מ"ג פרופ כל יומיים כאילו ביום השלישי ו250 מ"ג דקה פעמיים בשבוע זה יכול לצאת ביחד בעם הטסט וגם בניפרד.......

אוקי אני יכול להגיד לך למה לצפות. בעיקר בכל מה שקשור ל PCT שלך. (בהנחה שאתה הולך למשוך את הטסט והדקה לאורך אותה תקופה) הגיע סוף הסייקל אתה נכנס ל PCT לקחת HCG לאורך כל הסייקל כמו שצריך.
סיימת עם הזריקה האחרונה המתנת שבוע והתחלת בפרוטוקול של כלומיד וטמוקסיפן. לאחר כמה ימים כל הטסט התפנה מהגוף אבל עדיין יש לך כמות יחסית גבוהה של דקה במחזור הדם להתאושש אתה לא תאושש (בגלל הדקה) אתה בלי טסט בכלל אין שום אנדרוגן שישמור לך על הלבידו אתה מתחיל להרגיש עייף ותשוש ובלי חשק לעשות כלום האימונים חרא אתה מתחיל לראות שכל המסה של הסייקל מתחילה להעלם רמות הפרולקטין שלך בשמיים רמות הקורטיזול בשמיים ואז אנחנו מקבלים פוסט בסגנון "עשיתי PCT כמו שצריך אבל אני לא מתאושש"
ואז יתחילו להגיד לך איפה טעית ומה לא עשית בסדר. אז אחי תן לי לחסוך לך את ל הכאב ראש הזה. עזוב אותך מפרופ אתה רוצה להריץ דקה תריץ איתו אנטט או אנדקנואט או סיפיונט ככה תוכל גם לחסוך דקירות מיותרות וגם תוכל לתכנן PCT נורמאלי ואולי גם תצליח להתאושש מהסייקל ולשמור קצת על השריר שהרווחת

אפשר לקחת אנטי פרולקטין כמו ברומוציפלין. זה כמובן לא מונע את ההשבתה החזקה של ה HTPA שדקה גורם

ברומוציפלין?.. אפשר את השם באנגלית, כי לא מצאתי בחיפוש תחת השם..

ומה לגבי פרווירון במהלך הסייקל, הרי הוא משמש להורדת אסטרוגן בגוף, אני טועה ?

Bromocriptine לפרווירון יש השפעה מתונה על רמות האסטרוגן. אבל הבעיה עם דקה זה לא אסטרוגן (ההמרה של דקה לאסטרוגן היא כ 20% ביחס לטסט דרך אגב המחשבה שדקה סופח נוזלים היא שגויה הסיבה היא אחרת לחלוטין) הבעיה היא פרולקטין. פרולקטין מדכא את ההשפעה של דופמין (דופמין משחק תפקיד ביצירת גירוי מיני) פרולקטין מדכא את ייצור הטסט הטבעי (חלק מהבעיה בהתאוששות לאחר סייקל דקה רמות גבוהות של פרולקטין)
פרולקטין בעיקר מופרש לפני ובמהלך ההריון אצל נשים הוא מופרש גם אצל גברים אבל לא ברמה גבוהה וכל ההשפעות הפזיולוגיות של ההורמון הזה אצל גברים לא יודעות לגמרי. בגלל הדיכוי של טסט טבעי ע"י פרולקטין הוא מגרה את קולטני ה LH באשכים (זה נשמע טוב נכון? 😃 אבל זה כל כך פשוט) הרגישות היתרה הזאת יכולה להביא לאפקט של ריבאונד שבוא הטסט שיופרש מהאשכים יעבור ארומטיזציה גובהה ויביא לרמות אסטרוגן גבוהות.
לאחר ה PCT מה יכול לגרום למה שנקרא delayed gayno בקיצור דקה הוא לא כל כך תמים כמו שהוא נראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית